طرح پرچم ، بورسیه یا افر هست ؟
-
Kourosh Mousavi قشنگ بود
-
Kourosh Mousavi داداش اگه از راه ابریشم استفاده کردی کامل حرفت حق ما تیر زدیم به مغزمون اگه نکردی ...
-
Kourosh Mousavi در طرح پرچم ، بورسیه یا افر هست ؟ گفته است:
sadra Movahed
Amin Oveici
سلام .میشه درمورد دیدن ویدیوی آموزشی برای دروس بیشتر توضیح بدید .من خودم با دیدن ویدیو مشکل دارم ولی خب تابستون فرصت خوبی برای دیدن ویدیو های آموزشی آلا هستش و من واقعا به غیر آلا با ویدیو های موسسات دیگه نتونستم ارتباط بگیرم.
یه مشکلی که هست اینه ک فک می کنیم قراره تا روز کنکور ویدیو ببینیم ولی خب به نظرم اوایل شروع کنکور برای یادگیری دروس خوبه ک ببینیم و ویدیو هارو تموم کنیم . -
Kourosh Mousavi داداش اگه از راه ابریشم استفاده کردی کامل حرفت حق ما تیر زدیم به مغزمون اگه نکردی ...
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شدهsadra Movahed
نه می شه گفت کردم نه نکردم
مثلا هشت صبحی که رایگان بود رو خیلی استفاده کردم
من خودم 110 داشتم ولی توی اینجا نیازی به دونستن محتوا نیست چون چیزی که شما دارید سرش بحث می کنید حاشیه داستانهشما روش درستی رو برای استفاده پکیج استفاده نکردید اگه کفش پاتون کنید و بندش رو نبندید و بخورید زمین مقصر کفش نیست
-
Kourosh Mousavi در طرح پرچم ، بورسیه یا افر هست ؟ گفته است:
sadra Movahed
Amin Oveici
سلام .میشه درمورد دیدن ویدیوی آموزشی برای دروس بیشتر توضیح بدید .من خودم با دیدن ویدیو مشکل دارم ولی خب تابستون فرصت خوبی برای دیدن ویدیو های آموزشی آلا هستش و من واقعا به غیر آلا با ویدیو های موسسات دیگه نتونستم ارتباط بگیرم.
یه مشکلی که هست اینه ک فک می کنیم قراره تا روز کنکور ویدیو ببینیم ولی خب به نظرم اوایل شروع کنکور برای یادگیری دروس خوبه ک ببینیم و ویدیو هارو تموم کنیم .فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
sadra Movahed
نه می شه گفت کردم نه نکردم
مثلا هشت صبحی که رایگان بود رو خیلی استفاده کردم
من خودم 110 داشتم ولی توی اینجا نیازی به دونستن محتوا نیست چون چیزی که شما دارید سرش بحث می کنید حاشیه داستانهشما روش درستی رو برای استفاده پکیج استفاده نکردید اگه کفش پاتون کنید و بندش رو نبندید و بخورید زمین مقصر کفش نیست
Kourosh Mousavi دوست عزیز اول اینکه تو پشت کنکور بودی و وقت کافی واسه استفاده از پکیج رو داشتی نه مثل ما که میرفتیم سر کلاس تخ.. بعدش ۱۱۰ پکیج خیلی جم و جور خوبیه مثل راه ابریشم نیست من بازم میگم راه ابریشم ۲ اگر مثل راه ابریشم ۱ حجم زیادی داشته باشع به هیچ عنوان واسه کسایی که وقت کمی دارن در یک روز اصلا توصیه نمیشه (نیازی نمیبینم بحث رو کشش بدیم حالا کسانی موافقن و کسانی مخالف )
-
Kourosh Mousavi دوست عزیز اول اینکه تو پشت کنکور بودی و وقت کافی واسه استفاده از پکیج رو داشتی نه مثل ما که میرفتیم سر کلاس تخ.. بعدش ۱۱۰ پکیج خیلی جم و جور خوبیه مثل راه ابریشم نیست من بازم میگم راه ابریشم ۲ اگر مثل راه ابریشم ۱ حجم زیادی داشته باشع به هیچ عنوان واسه کسایی که وقت کمی دارن در یک روز اصلا توصیه نمیشه (نیازی نمیبینم بحث رو کشش بدیم حالا کسانی موافقن و کسانی مخالف )
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsadra Movahed من هم مدرسه میرفتم همم راه ابریشم استفاده کردم از مهرم شروع کردم و یک ماهم جلو تر رفتم تا اسفند که مریض شدم یک ماه نتونستم درس بخونم کل برنامه هام بهم ریخت و اینکه من تست خود راه ابریشمو کار میکردم و خودم تست اضافه نمیزدم
-
sadra Movahed من هم مدرسه میرفتم همم راه ابریشم استفاده کردم از مهرم شروع کردم و یک ماهم جلو تر رفتم تا اسفند که مریض شدم یک ماه نتونستم درس بخونم کل برنامه هام بهم ریخت و اینکه من تست خود راه ابریشمو کار میکردم و خودم تست اضافه نمیزدم
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۲، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآرمین عنصرپور یعنی کتاب تست دیگ نداشته غیر راه ابریشم ؟
رسیدی تموم کنی ؟ -
آرمین عنصرپور یعنی کتاب تست دیگ نداشته غیر راه ابریشم ؟
رسیدی تموم کنی ؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Oveici کل تست هاشو نزدم راه ابریشمو ولی اره درسنامه و تست اموزشی و 70 درصد تست های ستاره دارو زدم و اینکه موج ازمونم بعد عید کار کردم