هرکی یه گزاره۳

-
@0Farzam0
چرت و پرت خالصنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی باخلوص 100
-
پرستو بابایی
بهش بگو بچه جوووووون مگه گفته جفت همتا که تو این و میگیی جمع کن بابا برو بابا
Rahman Aa
اوهوم اصلا جا خوردم با این ردش کرد ! -
گزاره اضافه شدن مولکول های کربوهیدرات به سطوح غشا نیازمند یک فرایند آنزیمی می باشد .
-
گزاره اضافه شدن مولکول های کربوهیدرات به سطوح غشا نیازمند یک فرایند آنزیمی می باشد .
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی سطوح غلطه ... فقط سطح بیرونی
-
پرستو بابایی سطوح غلطه ... فقط سطح بیرونی
@BOXING
بله همینطوره -
Rahman Aa در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
پرستو بابایی نکته جزوه
رحمان فکر میکنم یه ژن حرف اخر مخصوصا منتظری توت هست
نفس زنان : همه سوالا تو جزوه بودش چیزی برای گفتن نداریم هر چی بوده تو پکیج داشتیم برای خرید سی هزااار شصت چللللل
همین حاالاااا@0Farzam0
-
@0Farzam0
@MIM-Atefat
چه میکشین از دستش -
@0Farzam0 اینو فقط خدا میدونه
-
-
@0Farzam0 اینو فقط خدا میدونه
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MIM-Atefat کوه به کوه نمی رسد وانگهی دریا شود
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 سرم رفیق
-
Rahman Aa
مرسیییی -
Rahman Aa حضوری اعلام حضور میفرمایم...
-
گزاره هر یاخته ای که دو نسخه از ژن مربوط به هموفیلی داشته باشد ،فاقد کروموزوم y است .
-
گزاره هر یاخته ای که دو نسخه از ژن مربوط به هموفیلی داشته باشد ،فاقد کروموزوم y است .
نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط _ Reza _ انجام شدهپرستو بابایی غلط ... سلول پیکری جنس نر که کروموزوم ایکسش مضاعف ...
-
پرستو بابایی غلط ... سلول پیکری جنس نر که کروموزوم ایکسش مضاعف ...
@BOXING
اوهوم ،به مثال برای ردش ماهیچه اسکلتی هستش
آفرین -
هر بنداره با انقباض کند و طولانی، دارای سلول هایی با ظاهر دوکی شکل می باشد.
-
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۲، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
جمله خیلی معلومه که غلطه این جمله دوسمتیه برعکسش قطعا درسته اما اینی که گفتید استثنا داره
حالا استثناشو خودتون بگید -
@0Farzam0
جمله خیلی معلومه که غلطه این جمله دوسمتیه برعکسش قطعا درسته اما اینی که گفتید استثنا داره
حالا استثناشو خودتون بگیدShimaa
خب اینو من گذاشتم که شما توضیحاتشو بگین
وگرنه در کنکور سراسری از هر ده تا جمله هر دار 8 تاش غلطه -
Shimaa
خب اینو من گذاشتم که شما توضیحاتشو بگین
وگرنه در کنکور سراسری از هر ده تا جمله هر دار 8 تاش غلطهنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0
من نگفتم چون ممکنه مثالای زیادی داشته باشه اما اون چیزی که میگم مدنظر شما نباشه
حالا که اصرار میکنی مثلا بنداره ابتدای مری رو میگم انقباضش طولانیه و کند هم منقبض میشه اما اسکلتیه و دوکی شکل نیست
بنداره خارجی مخرج هم اسکلتیه اما خب انقباضش طولانی نیست
؟؟؟