هرکی یه گزاره۳![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=238e11007ec)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=238e11007ec)
-
Anzw 18 سلام به لب گیجگاهی نزدیک تره یا به استخوان گیجگاهی؟
-
Anzw 18 سلام به لب گیجگاهی نزدیک تره یا به استخوان گیجگاهی؟
-
@глушение
من لب رو گفتم
استخوان گیجگاهی چون یکم قرار گیریش فرق داره و نمیدونم که مدل فاصله اش با اون دوتا عصب چجوریه نمیتونم نظر بدمAnzw 18 واقعیتش نفهمیدم منظورتون چیه وقتی گره عصبی شنوایی پایین تر قرار داره چطور به لب گیجگاهی که بالاتر قرار داره نزدیک تره؟
-
-
هر شبکه مویرگی در کلیه که در افزایش مواد مفید در خون دخالت دارد به طور حتم با سلول های ریزپرزدار تبادل مستقیم مواد انجام نمی دهند.
لطفا توضیحم بدین ممنون
مآهور چون در کلافک انتخابی بر اساس مفید و مضر بودن صورت نمیگیره پس منظور شبکه مویرگی دومه که با سلول های لوله پیچ خورده نزدیک تبادل مواد دارند.
-
مآهور چون در کلافک انتخابی بر اساس مفید و مضر بودن صورت نمیگیره پس منظور شبکه مویرگی دومه که با سلول های لوله پیچ خورده نزدیک تبادل مواد دارند.
-
هر شبکه مویرگی در کلیه که در افزایش مواد مفید در خون دخالت دارد به طور حتم با سلول های ریزپرزدار تبادل مستقیم مواد انجام نمی دهند.
لطفا توضیحم بدین ممنون
-
مآهور شبکه مویرگی دور لوله ای با بازجذب باعث افزایش مواد مفید در خون میشه و با سلول های ریزپرزدار لوله پیچ خورده تبادل مستقیم مواد انجام میده
آدمک منم همینو گفتم ولی قبول نداره ظاهرا
-
آدمک منم همینو گفتم ولی قبول نداره ظاهرا
-
@глушение اخه جملشون داره به وضوح میگه تبادل انجام نمیده در صورتی که میدونیم انجام میده، پس غلطه دیگه
آدمک اگه می گفت می دهد می گفتیم نقضش شبکه مویرگی دور هنله است ولی نگفته.لابد میخواد روی مستقیم مانور بده
-
آدمک اگه می گفت می دهد می گفتیم نقضش شبکه مویرگی دور هنله است ولی نگفته.لابد میخواد روی مستقیم مانور بده
-
-
لطفا توضیحم بدین ممنون
-
لطفا توضیحم بدین ممنون
-
مآهور راستش من به ذهنم خطور کرد ولی چون تاثیری توی جواب نداشت دیگه نخواستم اضافه گویی کنم.
-
مآهور راستش من به ذهنم خطور کرد ولی چون تاثیری توی جواب نداشت دیگه نخواستم اضافه گویی کنم.
-
گزاره نوعی هورمون محرک افزایش گلوکز خوناب به طور قطع می تواند باعث تقویت اثر بخش آسیمیک شود.
-
گزاره:هرکدونی که وارد جایگاه E ریبوزوم میشود قطعا دارای آنتی کدونی مکمل است
-
گزاره:هرکدونی که وارد جایگاه E ریبوزوم میشود قطعا دارای آنتی کدونی مکمل است
پرستو بابایی اولین کدونی که وارد E میشه بدون تشکیل پیوند هیدروژنی خارج میشه پس گزاره غلطه