هرکی یه گزاره۳![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=e8be0c4934a)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=e8be0c4934a)
-
می دونیم که پادتن ها می تونن از خون خارج بشن و برای همین از یاخته های سنگ فرشی در پی برون رانی عبور کنن
پرستو بابایی
حتما کاظم بعد این سوال بهش تیتاپ داده -
خیلی دور از ذهنه واقعا قبول دارم
-
خیلی دور از ذهنه واقعا قبول دارم
پرستو بابایی
نه اصلا
من جواب دادم -
می دونیم که پادتن ها می تونن از خون خارج بشن و برای همین از یاخته های سنگ فرشی در پی برون رانی عبور کنن
پرستو بابایی واقعا صحت علمی داره؟
-
پرستو بابایی
نه اصلا
من جواب دادم@f-nalist
آها همون که از دیوار هم رد میشه ؟
-
@f-nalist
آها همون که از دیوار هم رد میشه ؟
پرستو بابایی
ایره -
پرستو بابایی واقعا صحت علمی داره؟
آدمک
منبع تستش که معتبره
قسمت جیم -
پرستو بابایی
ایره@f-nalist
نخیر قبول نیست اون شانسی بود -
@f-nalist
نخیر قبول نیست اون شانسی بودپرستو بابایی
گزارتون نگرفتش عصبانی هستید ایراد نداره -
@f-nalist
دقیقا
البته یه تیکه هاییشو متوجه نشدم -
آدمک
منبع تستش که معتبره
قسمت جیمپرستو بابایی این دیگه چه کوفتی بود
والا تو شکل کتاب پروتئین های مکمل توسط شکاف های بین سلول های مویرگ ها به بیرون رفتن
منم ذهنم رف سمت همین گفتم پادتنم طبق شکلای صفحه بعد تقریبا هم اندازه پروتئین مکمله پس اونم همینجوری میتونه منتقل شه
حتی اگه صحت علمی داشته باشه این گزاره واقعا از کتاب قابل استنباط نیس و باید بگم مرگ بر پدر مادر طراحش که فشاریم کرد -
@f-nalist
دقیقا
البته یه تیکه هاییشو متوجه نشدمپرستو بابایی
ایراد نداره -
البته من چون آدم راستگویی هستم
این تستشو رو دیدم فکر کنم واسه قلمچی 99 بود
گفتم یه کم طبیعی جلوه کنم@f-nalist
نچ نچ نچ
این کار اصلا زیبا نبود آقا فرزام اصلا ! -
@f-nalist
نچ نچ نچ
این کار اصلا زیبا نبود آقا فرزام اصلا ! -
آدمک
انقدر از چرت بودن بعضی مطالب آرشیو قلمچی که بانکشو دارم بگم نشستم کل تستای تنفسشو زدم بعد معلم از بانک تست منتا آزمون تنفس گرفت پایین ترین درصد زیست عمرمو فکر کنم گرفتم با اینکه همه رو تحلیل و این داستانا کردم گرفتم
یعنی یه کتاب تست تموم میکردم فکر میکنم نتیجه ام بهتر میشد
ولی تستایی که استادا ازش گلچین میکنن خوب و مقویه -
آدمک
انقدر از چرت بودن بعضی مطالب آرشیو قلمچی که بانکشو دارم بگم نشستم کل تستای تنفسشو زدم بعد معلم از بانک تست منتا آزمون تنفس گرفت پایین ترین درصد زیست عمرمو فکر کنم گرفتم با اینکه همه رو تحلیل و این داستانا کردم گرفتم
یعنی یه کتاب تست تموم میکردم فکر میکنم نتیجه ام بهتر میشد
ولی تستایی که استادا ازش گلچین میکنن خوب و مقویه -
درباره ساختاری واجد تعدادی یاخته هاپلوئید که در نهایت از تقسیم های متوالی بزرگ ترین یاخته حاصل از تقسیم نوعی یاخته بافت پارانشیمی گیاه دولاد ایجاد می شود بگید گزاره زیر درسته یا غلط
پیش از لقاح درون همه هسته های موجود در آن فقط یک مجموعه کروموزومی وجود دارد.