یه سوال کوچیک
-

بچه ها سلام ،توی این تست مورد الف میگه درسته
این عبارت باید برای همه ی عوامل رونویسی صدق کنه ،چه اون گروهی که به راه انداز متصل میشن چه بعضی ها که به توالی افزاینده متصل میشن ...
تا اینجا درست متوجه شدم ؟
من حس می کنم این برای اون عوامل رونویسی که به توالی افزاینده متصل میشن درست نیست ،هوم ؟!
نمیدونم دارم کجا رو اشتباه می کنم -
-
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-

بچه ها سلام ،توی این تست مورد الف میگه درسته
این عبارت باید برای همه ی عوامل رونویسی صدق کنه ،چه اون گروهی که به راه انداز متصل میشن چه بعضی ها که به توالی افزاینده متصل میشن ...
تا اینجا درست متوجه شدم ؟
من حس می کنم این برای اون عوامل رونویسی که به توالی افزاینده متصل میشن درست نیست ،هوم ؟!
نمیدونم دارم کجا رو اشتباه می کنمپرستو بابایی خوب دقت کن پرستو اینو 99 درصد بچه ها اشتباه میکنن تنظیم بیان زن با بیان زن متفاوت هست خوب دقت کن معملوا تو بدن پروتینیی کم باشه و اینا بدن تنظیم بیان زنشو میاره وسط وزن رو فعال میکنه یا فعالیتش رو بیشتر میکنه مثالش تو کتاب هست مثلا کتاب برای رنای رنا تنی این مثال زده درسته اوکیی؟ // اکما تو الان میگی اون دسته که میاد میشنه رو توالی راه انداز کمک میکنه که رنا بسپاراز زن رو شناسایی کنه و اونای که وصل میشن به افزاینده این کارو نمیکنن برداشت تو اینه ولی پرستو این میشه تنظیم بیان زن ولی مورد الف داره بیان ژن رو میگه ربطی به تنظیم بیان زن نداره ایشالله میای فصل 5 دوازده میمیخونی که افزایش آ ت پ منجرب میشه بعضی زن ها غیر فعال شن وبیان نشن و بلعکس تو بدن این حاکمه الان گیج نشی که باس یکی از گیجی درت بیاره😂😂😂
-
پرستو بابایی خوب دقت کن پرستو اینو 99 درصد بچه ها اشتباه میکنن تنظیم بیان زن با بیان زن متفاوت هست خوب دقت کن معملوا تو بدن پروتینیی کم باشه و اینا بدن تنظیم بیان زنشو میاره وسط وزن رو فعال میکنه یا فعالیتش رو بیشتر میکنه مثالش تو کتاب هست مثلا کتاب برای رنای رنا تنی این مثال زده درسته اوکیی؟ // اکما تو الان میگی اون دسته که میاد میشنه رو توالی راه انداز کمک میکنه که رنا بسپاراز زن رو شناسایی کنه و اونای که وصل میشن به افزاینده این کارو نمیکنن برداشت تو اینه ولی پرستو این میشه تنظیم بیان زن ولی مورد الف داره بیان ژن رو میگه ربطی به تنظیم بیان زن نداره ایشالله میای فصل 5 دوازده میمیخونی که افزایش آ ت پ منجرب میشه بعضی زن ها غیر فعال شن وبیان نشن و بلعکس تو بدن این حاکمه الان گیج نشی که باس یکی از گیجی درت بیاره😂😂😂
Rahman Aa
گیج کننده ،نزدیک نشوید 😂
نه نه فهمیدم خدایی ،مرسی -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on