گزینه غیر جالب انگیز ناک
-
به نظرم غلطه
شاید ماهیچه داره تند کار میکنه مثلا داره فرد می دوه
و داره از کراتین فسفات استفاده می کنه
نه از گلوکز
پس نمیشه گفت در هرزمانی از گلوکز استفاده می کنه -
به نظرم غلطه
شاید ماهیچه داره تند کار میکنه مثلا داره فرد می دوه
و داره از کراتین فسفات استفاده می کنه
نه از گلوکز
پس نمیشه گفت در هرزمانی از گلوکز استفاده می کنه -
jahad_121
بله. ممنون از شما
اما بالاخره به واسطه اینکه گلوکز معمول ترین انرژیه و همچنین کلا در کار های دیگه سلول گلوکز استفاده میشه، به نظرم بعیده که کلا هیچ سوزاندن گلوکزی دیده نشه.
پاسخنامه غلط گرفته. -
jahad_121
بله. منظور منم همین هر بود
برداشت من این بود که به هر حال همیشه تو سلول بالاخره یه جاییش گلوکز مصرف میشه 😀
حالا این تو اگزو و اندوسیتوز ها باشه، تو اندامک ها باشه، برای انرژی اکتین میوزین ها باشه یا هر جای دیگه. تو سلول خیلی جاها به گلوکز نیاز دارن. -
jahad_121
بله. منظور منم همین هر بود
برداشت من این بود که به هر حال همیشه تو سلول بالاخره یه جاییش گلوکز مصرف میشه 😀
حالا این تو اگزو و اندوسیتوز ها باشه، تو اندامک ها باشه، برای انرژی اکتین میوزین ها باشه یا هر جای دیگه. تو سلول خیلی جاها به گلوکز نیاز دارن. -
Reza-H
اره اینم هست ولی دیگه خیلی جزعیهه
بیشتر بنظرم زمان انقباضه رو در نظر داره که اون لحظه انقباض ماهیچه از چی استفاده کرده -
R Reza-H marked this topic as a question on
-
Reza-H دوست عزیز دقت کنید سلول ماهیچه ای همان طور که اشاره کرده بودم در فعالین طولانی از اسید چرب به عنوان منبع انرژی استفاده میکند دیگه گلوکز مصرف نمیشه اسید چرب ویبره میتو کند ی تبدیل به آن پ میکنه ( زیست ۱۲ فصل ۵ گفتار دو آخرین صفحه )
-
Reza-H دوست عزیز دقت کنید سلول ماهیچه ای همان طور که اشاره کرده بودم در فعالین طولانی از اسید چرب به عنوان منبع انرژی استفاده میکند دیگه گلوکز مصرف نمیشه اسید چرب ویبره میتو کند ی تبدیل به آن پ میکنه ( زیست ۱۲ فصل ۵ گفتار دو آخرین صفحه )
-
R Reza-H has marked this topic as solved on