معادله مثلثاتی
-
marylb یا خدا...:astonished_face: :astonished_face:
-
marylb یا خدا...:astonished_face: :astonished_face:
sheydadb37 چت شد؟؟؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
sheydadb37 چت شد؟؟؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
marylb خیلی مختصر و مفید نوشتین اخه:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
marylb شما برا ریاضی فیلم چه استادیو میبینین؟
-
RAHIL_28 دور فرمولهای مورد استفاده و جواب آخر خط قرمز کشیدم. در ضمن این سوالات فکر کنم برای ریاضیا باشه چون فرمولایی که از حسابان برداشته بودم براش استفاده کردم. تجربی ها نترسییین احتمالش خیلی کمه برای ما این سوالا طراحی بشه. ولی برای اطمینان فرمولای حسابان رو قرار میدم.
-
marylb خیلی مختصر و مفید نوشتین اخه:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
sheydadb37 آخه نمیدونم شخصی که سوال کرده در چه سطحیه واسه همین مجبور شدم جزئیات رو هم بنویسم
-
marylb شما برا ریاضی فیلم چه استادیو میبینین؟
sheydadb37 آقای نباخته. تاپیک جزواتشون که دستنویس خودمه هم هست. میتونین ازش استفاده کنین( تبلیغ:face_with_tears_of_joy: )
https://forum.alaatv.com/topic/5193/جزوات-ریاضی-تجربی-صفر-تا-صد-کنکور-محمدامین-نباخته-97-96/22
-

این فرمولا حتما ببینین ولی بازم میگم احتمالش کمه این سوالات برای ما بیاد سکته نکنین با دیدنشون لطفا:rolling_on_the_floor_laughing:marylb من از اون قسمتاش که kپی و اینا داره متنفرم...نمیره تو ذهنم
-
marylb من از اون قسمتاش که kپی و اینا داره متنفرم...نمیره تو ذهنم
sheydadb37 کجاش بگو شاید بتونم کمک کنم من خواب از سرم پریده با حل این سوال ریاضیاااا
-
sheydadb37 آقای نباخته. تاپیک جزواتشون که دستنویس خودمه هم هست. میتونین ازش استفاده کنین( تبلیغ:face_with_tears_of_joy: )
https://forum.alaatv.com/topic/5193/جزوات-ریاضی-تجربی-صفر-تا-صد-کنکور-محمدامین-نباخته-97-96/22
marylb تدریسشون خوبه؟؟؟؟من یهه قسمت از احتمالو تدریس ایشون دیدم به نظرم خوب نبود
-
sheydadb37 کجاش بگو شاید بتونم کمک کنم من خواب از سرم پریده با حل این سوال ریاضیاااا
marylb الان واقعا حضور ذهن ندارم ولی سوال پیش اومد مزاحمتون مییشم
-
marylb تدریسشون خوبه؟؟؟؟من یهه قسمت از احتمالو تدریس ایشون دیدم به نظرم خوب نبود
sheydadb37 درسایی که حلی هستن قسمت زیادش بستگی به خودت داره. باید خوددت دست به قلم شی. مثلا یکی از دوستام میگفت نباخته قدرمطلق رو بهتر از بقیه اساتید توضیح داده. یا یکی میاد میگه فلان استاد اینجا رو بهتر درس داده. بستگی به سطح خودمون تو اون قسمت داره. به نظرم نباخته تستی تر درس میده هرچند هنوز به قسمت مثلثات نرسیده
-
marylb الان واقعا حضور ذهن ندارم ولی سوال پیش اومد مزاحمتون مییشم
sheydadb37 خواهش میکنم. خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
-
sheydadb37 درسایی که حلی هستن قسمت زیادش بستگی به خودت داره. باید خوددت دست به قلم شی. مثلا یکی از دوستام میگفت نباخته قدرمطلق رو بهتر از بقیه اساتید توضیح داده. یا یکی میاد میگه فلان استاد اینجا رو بهتر درس داده. بستگی به سطح خودمون تو اون قسمت داره. به نظرم نباخته تستی تر درس میده هرچند هنوز به قسمت مثلثات نرسیده
marylb میشه بگین چه قسمتاییو عالی درس دادن من نگاشون کنم