حل نشده های شیمی
-
@zohre-nowrouzi
http://s8.picofile.com/file/8325508168/۲۰۱۸۰۵۰۵_۲۲۳۲۰۹.jpg
mahoor در حل نشده های شیمی گفته است:
@zohre-nowrouzi
سوال ۱۴۱۰مختصاتش کو پس
کتاب منو نگا
-
@zohre-nowrouzi
سوال ۱۴۱۰مختصاتش کو پس
کتاب منو نگا
-
@zohre-nowrouzi
سلام زهره.
عه؟
مختصات داره دیگه
منظورت چیه؟نمودار رو نگا
مال من Aنداره
@zohre-nowrouzi
خب نداشته باشه
میدونی مهم اینه تو بیای از رو نمودار (که اینجا با مختصات یه نقطه مثهA,بیانش کرده) متوجه بشی که هر سه تا ترکیب با کاهش دما بالاخره رسوب میدهند.اما سدیم نیترات رو ببین،تو دمای ۷۰ سیر نشده اس،به عبارتی نقطه ای که رو دمای ۲۰ میذاری، زیر نمودار می افته.
افتاد؟؟؟ -
@zohre-nowrouzi
خب نداشته باشه
میدونی مهم اینه تو بیای از رو نمودار (که اینجا با مختصات یه نقطه مثهA,بیانش کرده) متوجه بشی که هر سه تا ترکیب با کاهش دما بالاخره رسوب میدهند.اما سدیم نیترات رو ببین،تو دمای ۷۰ سیر نشده اس،به عبارتی نقطه ای که رو دمای ۲۰ میذاری، زیر نمودار می افته.
افتاد؟؟؟mahoor در حل نشده های شیمی گفته است:
@zohre-nowrouzi
خب نداشته باشه
افتاد؟؟؟علم غیب ندالم که
مال تو دارهAرو؟
-
@zohre-nowrouzi
خب نداشته باشه
افتاد؟؟؟علم غیب ندالم که
مال تو دارهAرو؟
-
@zohre-nowrouzi
اره داره.
منوجه شدی؟؟؟چراع شدممم .. این ابی پیرم کرده انقد اشتباه داره
-
@zohre-nowrouzi
خداروشکر .
میگم اون Aخیلی مهم نیست.یعنی اگه نده هم خودت باید یه نقطه فرضی بذاری
موفق وشاد باشی -
@zohre-nowrouzi
خداروشکر .
میگم اون Aخیلی مهم نیست.یعنی اگه نده هم خودت باید یه نقطه فرضی بذاری
موفق وشاد باشیباوشا مرسی که
همچنین عشقم
-
-
سلام...یسال تلاش کردید کم زیاد ، خسته نباشید به هرحال همگی....
عاقا شیمی چیکار کردید؟خوب بود؟نظرتون؟من نظر خودمو میگم؛نسبت ب مسائلی ک اینجا حل شد اسونتر بود.ولی درکل سخت بود.بودجه بندیاش بعضی جاها رعایت نشده بود.کمی زیرکانه بود..
راستی سوال اولش غلط بود.قبول دارید یا توضیح بدم؟! -
سلام...یسال تلاش کردید کم زیاد ، خسته نباشید به هرحال همگی....
عاقا شیمی چیکار کردید؟خوب بود؟نظرتون؟من نظر خودمو میگم؛نسبت ب مسائلی ک اینجا حل شد اسونتر بود.ولی درکل سخت بود.بودجه بندیاش بعضی جاها رعایت نشده بود.کمی زیرکانه بود..
راستی سوال اولش غلط بود.قبول دارید یا توضیح بدم؟!@revlvial سر شیمی من که حالم خیلی گرفته شد خصوصا اینکه روز قبلش شیمی ریاضیارو حل کردمو خیلی خوب زدم از همه بدتر اینکه من همیشه اولین اختصاصی که جواب میدادم شیمی بود و همین حال بدمم رویه درس های دیگمم اثرشو گذاشت در کل بنظرم خیلی مسائلش وقت گیر بود من که سه بااار برگشتی داشتم از ریاضی فیزیکمم نسبتا زدم که بتونم اینو به یه جایی برسونم هنوزم فک نکنم خیلی خوب زده باشم...سوال اول شما چی بوده؟؟ترتیب سوالا با گزینه هاشون که برا همه یکی نیست!
اون سوال عجیب غریب اسید بازش که کلا میگفتن مال کتابای نظام جدیده
در کل شیمی هر سال روند رو به سختی داره و من که اونجوری که میخواستم نشدد -
@revlvial سر شیمی من که حالم خیلی گرفته شد خصوصا اینکه روز قبلش شیمی ریاضیارو حل کردمو خیلی خوب زدم از همه بدتر اینکه من همیشه اولین اختصاصی که جواب میدادم شیمی بود و همین حال بدمم رویه درس های دیگمم اثرشو گذاشت در کل بنظرم خیلی مسائلش وقت گیر بود من که سه بااار برگشتی داشتم از ریاضی فیزیکمم نسبتا زدم که بتونم اینو به یه جایی برسونم هنوزم فک نکنم خیلی خوب زده باشم...سوال اول شما چی بوده؟؟ترتیب سوالا با گزینه هاشون که برا همه یکی نیست!
اون سوال عجیب غریب اسید بازش که کلا میگفتن مال کتابای نظام جدیده
در کل شیمی هر سال روند رو به سختی داره و من که اونجوری که میخواستم نشدد -
شیمیم افتضاحع
-
@negin7881
ببینید بدجوری اشنا میزنید،این دوتا اموجی ماله ی کابرقدیمی معروفه
خودتون رو معرفی کنید کیستید!@revlvial نگین عباسی هستم16... پایه دهم ،میرم یازدهم:face_savouring_delicious_food:
-
@negin7881 در حل نشده های شیمی گفته است:
@revlvial نگین عباسی هستم16... پایه دهم ،میرم یازدهم:face_savouring_delicious_food:
خووووش اومدید