میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم
-
@Tatlı-oğlan در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم
گفته است:
گفتی غیر دولتی میخونی دیگه.خب مرد حسابی کار تو که راحته.اگه میخوای خونه بمونی بخونی. برو یه غیر دولتی معمولی و بدرد نخور ثبت نام کن بگو من نمیام یا کم میام .شما نمرمو بدین.من رفیقام امسال بعضیاشون اینکارو کردن.
ببین با یه مشاور حتما مشورت کن بعد تصمیم بگیر چون بعضیا میمونن خونه از جو مدرسه و درس که دور میشن بدتر میشه.ما مثلا بچه هامون واقعا درسخونن یه جو رقابت سنگینی حاکمه که مجبور میشی برا رو کم کردن هم درس بخونی .اینارو نمیشه قطعی گفت برا یه نفر دیگه .برا همین برو پیش یه مشاور مشورت کن.فقد ی مدرسه اینجوری اینجا پیدا کردم گفتن 50 تومن شهریه رو میدی غیر حضوری میذاریم باشی
ولی خدایی زوره 50 تومن بدم ک چی -
@Tatlı-oğlan در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم
گفته است:
بستگی به خودت داره .من خودم حضوری میرم به جز یه درس .حضوری میرم واقعا عالیه بعد میام خودم تست میزنم و ایراداتم برطرف میشه.بستگی به روحیه خودت داره و سلیقت.
بعدش تایم داری واسه تست زدن؟
مثلا من میتونم نهایت هفته ای ی بار غیبت کنم
ولی به اون 4 ساعت کلاسه میرم آیا بعدشم تست بزنم
نمیدونم اینایی که کلاس میرن چیکار میکنن همزمان با مدرسه به همه چیم میرسنTaranommm من کلاس بیرون رو حضوری میرم !.
اره چرا نرسم سه ساعت یا 4 ساعت چیزی نیست در روز .حالا بعضی روزا که نیست کلاس.
تابستونه کل روز خونه ای بخاطر همین میای خونه دیگه وقت دااری.Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم
گفته است:
نمیدونم اینایی که کلاس میرن چیکار میکنن همزمان با مدرسه به همه چیم میرسن
من که از اون نیستم
برا منم سواله.
-
@Zahra-HD خیلی ممنون از راهنماییت
مدرسه م غیردولتیه از لحاظ سطح مدرسه خوبی حساب میشه مثلا دبیر فیزیک مون آقای کامرانه
ولی نمیدونم معلما توی مدرسه اصلا وقت میکنن تستی درس بدن؟
طبیعتا فک نمیکنم بیشتر از سطح کتاب بتونن برن جلو
بعد مثلا تو مدرسه تشریحی یاد بگیرم بیام خونه از پس کتاب تستا بر میام آیا؟Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم
گفته است:
مدرسه م غیردولتیه از لحاظ سطح مدرسه خوبی حساب میشه مثلا دبیر فیزیک مون آقای کامرانه
طبیعتا فک نمیکنم بیشتر از سطح کتاب بتونن برن جلوفکرت درسته
بعد مثلا تو مدرسه تشریحی یاد بگیرم بیام خونه از پس کتاب تستا بر میام آیا؟
راستش...
نمیدونم
بستگی به سطح زرنگی و هوش خودت داره
مثلا من خودم اصلاااا نتونستم این شکلی جلو برم -
Taranommm
اتفاقا اینج اونایی که بدرد نمیخورن خیلی کمتر میگیرن که .چون تو حضور نداری که براشون خرج داشته باشی -
Taranommm من کلاس بیرون رو حضوری میرم !.
اره چرا نرسم سه ساعت یا 4 ساعت چیزی نیست در روز .حالا بعضی روزا که نیست کلاس.
تابستونه کل روز خونه ای بخاطر همین میای خونه دیگه وقت دااری.Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم
گفته است:
نمیدونم اینایی که کلاس میرن چیکار میکنن همزمان با مدرسه به همه چیم میرسن
من که از اون نیستم
برا منم سواله.
-
Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم
گفته است:
طبیعتا فک نمیکنم بیشتر از سطح کتاب بتونن برن جلوفکرت درسته
بعد مثلا تو مدرسه تشریحی یاد بگیرم بیام خونه از پس کتاب تستا بر میام آیا؟
راستش...
نمیدونم
بستگی به سطح زرنگی و هوش خودت داره
مثلا من خودم اصلاااا نتونستم این شکلی جلو برم -
Taranommm فقط تو نیستی که اینجوری همه همین جوری ان.
-
سلام سلام
بچه ها میخوام بدونم توی سال دوازدهم مدرسه چطوری غیبت داشتین؟
یا کسی هست غیرحضوری گرفته باشه؟
چندبار درسال غیبت کردین؟
با مدرسه میشه به بقیه کارا برسیم؟
میشه کسایی که تجربه کلاس نکته و تست توی سال دوازدهم رو هم داشتن بگن
اگه برای دوتا درس ریاضی و فیزیک کلاس آنلاین ثبت نام کنم میرسم هم کلاس ببینم هم مدرسه برم هم بخونم؟
اگه آره چطوری؟
اگه نه خودتون بدون کلاس چطوری از پس فیزیک مثلا ب اومدین؟
خیلی ممنون میشم نظر بدین واقعا به راهنمایی نیاز دارم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دوازدهمTaranommm
سلام
من تجربه ی خودمو بگم بهت
من امسال مثلا زنگ هایی که حالا معلم خوب نداشتیم یا درس مهمی نبود رو نمیرفتم مدرسه مثلا سه شنبه درس های مهم نداشتیم من نمیرفتم .و اگه میرفتم هم تو کتابخونه میرفتم درس میخوندم .از معلم اجاز میگرفتم میرفتم تست میزدم.
مدرسه رو بری بهتره و نه هر روز .کلا اگه مدرستون جو خوبی داره یعنی اگه درس خون هستن بچه هاش بعضی روزا برو .بهونه هم زیاده بگی
با مدرسه میشه به بقیه کارا رسید ولی سخت .بستگی به مدرسه داره .اگه دبیراتون خوب هستن و در حد کنکورن برو .مخصوصا امسال که نهایی هم هست عمومی ها مهم شده
ببین این سوالا بستگی به خود فرد داره .اینکه مدرسش چطوره .خودش چقدر میتونه بخونه یا ساعت مطالعش چقدره .از لحاظ درسی قوی هست یا نه
ولی کلاس انلاین خوبه در صورتی که بتونی مدیریت کنی .یعنی مثلا نری افلاینشو ببینی حواست پرت تلگرام و اینستا بشه
هم بخوای بری مدرسه هم کلاس انلاین بری میرسی تو طول سال به سختی .ولی اگه این تابستون پیش خوانی کرده باشی کارت خیلی اسون تر میشه.
کلا سعی کن هم بری مدرسه هم نری .یعنی یه روز برو یه روز نرو. -
Taranommm
سلام
من تجربه ی خودمو بگم بهت
من امسال مثلا زنگ هایی که حالا معلم خوب نداشتیم یا درس مهمی نبود رو نمیرفتم مدرسه مثلا سه شنبه درس های مهم نداشتیم من نمیرفتم .و اگه میرفتم هم تو کتابخونه میرفتم درس میخوندم .از معلم اجاز میگرفتم میرفتم تست میزدم.
مدرسه رو بری بهتره و نه هر روز .کلا اگه مدرستون جو خوبی داره یعنی اگه درس خون هستن بچه هاش بعضی روزا برو .بهونه هم زیاده بگی
با مدرسه میشه به بقیه کارا رسید ولی سخت .بستگی به مدرسه داره .اگه دبیراتون خوب هستن و در حد کنکورن برو .مخصوصا امسال که نهایی هم هست عمومی ها مهم شده
ببین این سوالا بستگی به خود فرد داره .اینکه مدرسش چطوره .خودش چقدر میتونه بخونه یا ساعت مطالعش چقدره .از لحاظ درسی قوی هست یا نه
ولی کلاس انلاین خوبه در صورتی که بتونی مدیریت کنی .یعنی مثلا نری افلاینشو ببینی حواست پرت تلگرام و اینستا بشه
هم بخوای بری مدرسه هم کلاس انلاین بری میرسی تو طول سال به سختی .ولی اگه این تابستون پیش خوانی کرده باشی کارت خیلی اسون تر میشه.
کلا سعی کن هم بری مدرسه هم نری .یعنی یه روز برو یه روز نرو.