استاد جلادتی یا استاد آهویی
-
سلام دوستان . من عربیو 20 تا 30 بیشتر نمیزنم به نظرتون از کدوم استاد استفاده کنم که درصدم بالای 60 بره؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @
-
سلام، من امسال عربی رو با 15 درصد شروع کردم
آزمون به آزمون عربی رو بالا آوردم تا رسید به 65 درصد، ایشالله آزمون بعد بازم بیشتر میشه.
راهکاری که من انتخاب کردم رو توضیح میدم. امیدوارم مفید باشه.
در ابتدا، عربی یک رو به طور کامل مطالعه کردم. در طی دو سه روز. سپس مواردی رو که حس میکردم نیاز داره به تمرین (از جمله مباحث مهم جملات اسمیه و فعلیه و البته تحلیل صرفی) بیشتر مطالعه کردم. یعنی از منابع دیگری هم در کنار جزوه اولیه استفاده کردم.
از جمله این منابع، ویدئوهای آموزشی آلاء بود. در ابتدا با آقای آهویی شروع کردم، ولی تدریس ایشون علی رغم اینکه بسیار عالی و کامل بود، حس کردم انرژی و شادابی ای که من عادت کردم رو نداره. برای همین برای مطالعات مبحثی، از آموزشهای آقای جلادتی استفاده میکنم.
ولی ذکر این مورد خییییییلی مهمه که آموزشهای مبحثی اصلی ترین قسمت نیستند! باید بلافاصله این آموزشهارو تموم کنید (اگر پیش هستید) و منتقل بشید به آموزش های آقای ناصح زاده که غالبا در حیطه ترجمه و تعریب و متن هست. با این راهکار شما هم به زودی درصد بالای 60 رو خواهید رسید به امید خدا. -
ببین در کل میگم
من خودم همه دوستام میگفتن استاد ناصحی
ولی من نتونستم با فیلماشون درصدم بالا بره
پس رفتم سراغ استاد جلادتی
و خب بالا رفت 48زدم کنکورمو
هرکی باید ببینه چجور درصدش بالا میره
وگرنه مثلا من همایش استاد عمارلو رفتم
اما ب دردم نخورد -
سلام، من امسال عربی رو با 15 درصد شروع کردم
آزمون به آزمون عربی رو بالا آوردم تا رسید به 65 درصد، ایشالله آزمون بعد بازم بیشتر میشه.
راهکاری که من انتخاب کردم رو توضیح میدم. امیدوارم مفید باشه.
در ابتدا، عربی یک رو به طور کامل مطالعه کردم. در طی دو سه روز. سپس مواردی رو که حس میکردم نیاز داره به تمرین (از جمله مباحث مهم جملات اسمیه و فعلیه و البته تحلیل صرفی) بیشتر مطالعه کردم. یعنی از منابع دیگری هم در کنار جزوه اولیه استفاده کردم.
از جمله این منابع، ویدئوهای آموزشی آلاء بود. در ابتدا با آقای آهویی شروع کردم، ولی تدریس ایشون علی رغم اینکه بسیار عالی و کامل بود، حس کردم انرژی و شادابی ای که من عادت کردم رو نداره. برای همین برای مطالعات مبحثی، از آموزشهای آقای جلادتی استفاده میکنم.
ولی ذکر این مورد خییییییلی مهمه که آموزشهای مبحثی اصلی ترین قسمت نیستند! باید بلافاصله این آموزشهارو تموم کنید (اگر پیش هستید) و منتقل بشید به آموزش های آقای ناصح زاده که غالبا در حیطه ترجمه و تعریب و متن هست. با این راهکار شما هم به زودی درصد بالای 60 رو خواهید رسید به امید خدا.VictorKeke سلام یعنی مثلا جامد و مشتق رو از آقای جلادتی که دیدم بعد برم ویدیو آقای ناصح زاده رو ببینم؟؟
-
VictorKeke سلام یعنی مثلا جامد و مشتق رو از آقای جلادتی که دیدم بعد برم ویدیو آقای ناصح زاده رو ببینم؟؟
behniasasa در استاد جلادتی یا استاد آهویی گفته است:
VictorKeke سلام یعنی مثلا جامد و مشتق رو از آقای جلادتی که دیدم بعد برم ویدیو آقای ناصح زاده رو ببینم؟؟
آره، قواعد رو به صورت مبحثی از آقای جلادتی مطالعه کن، بعد از لینک زیر آموزش آقای ناصح زاده رو چندین بار تمرین کن و تست های دوره ای بزن.
https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/5/19/ -
M monirs این موضوع را در قفل کرد
-
M monirs قفل این موضوع را در باز کرد
-
M monirs این موضوع را از عربی جابهجا کرد