انتخاب منابع مناسب برای دروس تخصصی
-
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید که برای هر کتاب چه کتاب کار و تستی بهتره؟ -
فارغ-التحصیلان-آلاء
@Zahra-HD
Galadriel
Mehrsa 14 -
hadis mir
سلام دوست عزیز
این سوال بستگی به سطح درسی شما تو هر درس داره یعنی نمیشه کلی جواب داد که این کتاب بهترینه شاید برای یک نفر جواب بده اما برای یک نفر دیگه نه
من پیشنهاد خودم تو زیست اول خیلی سبز به عنوان یک منبع ساده تره(من فقط تک پایه هاشو زدم به جز دوازدهم. راجب پینوکیو اطلاعاتی ندارم)و بعد آی کیو گاج که نکاتشو خودم دوست داشتم
ریاضی آی کیو سطح بالایی داره اگر اذیت کننده بود میتونید از یه کتاب سطح پایین تر شروع کنید منتشران خوبه مثلا یا خیلی سبز که البته من استفاده نکردم خیلی سبزو نمیدونم
فیزیک هم خیلی سبز و نشر الگو
شیمی هم خیلی سبز من راضی بودم و تنها منبعم بود بعدش آی کیو که یه لول بالاتره. در کل تعدد منابعو بهتون پیشنهاد نمی کنم اصلا اینکه روی یک کتاب مسلط بشید کامل بهتر از چند منبع غیر مسلطه. حتما تست های مهمو هایلایت کنید که بعدا برای دوره به دردتون میخوره. موفق باشید -
سلام
از میکرو ها من میکرو فیزیک رو دوست دارم تا سطح متوسط یاد میگیرین
یکم بالاتر آخه بخواین خیلی سبز خوبه
و اگه خیلی پیشرفته بخواین نردبام خوبه
واسه ریاضی اولش واسه سطح بیسیک میکرو خوبه
و بالاتر از اون مهر وماه رو من دوست دارم به شرطی که پاسخ تشریحی رو نخونی(سوالاش خوبه جوابا و راه حل رو دوست ندارم)
واسه شیمی خیلی سبز قشنگه ولی میکرو رو دوس ندارم
واسه زیست هم خیلی سبز خوبه و یه لول بالاتر ای کیو خیلی قشنگه مخصوصا جلد پاسخش با اون جدول های جمع بندی عالیش
.
اینارو استفاده کردم و بهتون پیشنهاد میکنم ولی خب سری نردبام و ای کیو واسه سطح بالا خیلی خوبه