Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. چقدر تبعیض عاخه؟ :(
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

چقدر تبعیض عاخه؟ :(

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
24 دیدگاه‌ها 8 کاربران 1.1k بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • pegaahP آفلاین
    pegaahP آفلاین
    pegaah
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

نمیدونم بجز بچه های تجربی و ریاضی بقیه گروه های کنکوری بوووووق هستن عاخه؟
    من میخوام کنکور زبان شرکت کنم فقط اما هر انجمن و سایتی که بری انقدر مفصل منابع برای تجربی و ریاضی نوشتن که بقیه رو یادشون رفته :|
    مشاوره های کنکور هم همه اکثرا دانشجوهای پزشکی هستند.
    من که نمیتونم از لحاظ مالی هزینه هنگفت مشاوره های معروف رو بدم.از کجا بهترین منابع رو پیدا کنم عاخه؟
    بدتر از همه اینه که سازمان سنجش هیچ منبع رسمی برای زبان تحصصی ارائه نداده. در بهترین حالت فقط همه کتاب 504 و زبان تحصصی شهاب اناری رو پیشنهاد دادند. خب برای رتبه برتر شدن کافی نیست واقعا.
    چند وقت پیش همین جا سوال پرسیده بودم.دریغ از یک نفر که جواب بده :(

R marylbM یه کنکوریی 6 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • A آفلاین
      A آفلاین
      Amir_7997

:worried_face:

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • pegaahP pegaah

من میخوام کنکور زبان شرکت کنم فقط اما هر انجمن و سایتی که بری انقدر مفصل منابع برای تجربی و ریاضی نوشتن که بقیه رو یادشون رفته :|
        من که نمیتونم از لحاظ مالی هزینه هنگفت مشاوره های معروف رو بدم.از کجا بهترین منابع رو پیدا کنم عاخه؟
        بدتر از همه اینه که سازمان سنجش هیچ منبع رسمی برای زبان تحصصی ارائه نداده. در بهترین حالت فقط همه کتاب 504 و زبان تحصصی شهاب اناری رو پیشنهاد دادند. خب برای رتبه برتر شدن کافی نیست واقعا.

R آفلاین
        R آفلاین
        reza213

pegaah برید کانال استاد علیرضا افشار اونجا کاااامل گفته. با یه سرچ میتونید سایتشو پیدا کنید و برید تو کانالش

pegaahP 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • R reza213

pegaah برید کانال استاد علیرضا افشار اونجا کاااامل گفته. با یه سرچ میتونید سایتشو پیدا کنید و برید تو کانالش

pegaahP آفلاین
          pegaahP آفلاین
          pegaah

reza213 ممنون بابت پیشنهاد اما خب گویا پیج ایشون باز نمیشه اصلا :|
          کانال هم که فیلترشکن میخواد با این اوضاع

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • pegaahP pegaah

marylbM آفلاین
            marylbM آفلاین
            marylb

pegaah بودجه بندی 4 سال اخیر منحصرا زبان
            0_1515497997837_Zaban_@alirezaafsharofficial.pdf

2
            • marylbM marylb

pegaah بودجه بندی 4 سال اخیر منحصرا زبان
              0_1515497997837_Zaban_@alirezaafsharofficial.pdf

pegaahP آفلاین
              pegaahP آفلاین
              pegaah

marylb ممنونم اما من بیشتر مشکلم منابع زبان تخصصی هست...اینکه کدوم کتاب ها بهتر هستند.خصوصا لغت،چون من لغت 504 رو تموم کردم.

marylbM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • pegaahP pegaah

marylb ممنونم اما من بیشتر مشکلم منابع زبان تخصصی هست...اینکه کدوم کتاب ها بهتر هستند.خصوصا لغت،چون من لغت 504 رو تموم کردم.

marylbM آفلاین
                marylbM آفلاین
                marylb

pegaah دارم برات آپلود میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • pegaahP pegaah

marylbM آفلاین
                  marylbM آفلاین
                  marylb

pegaah منابع زبان و انسانی.
                  http://uupload.ir/view/ob92_منابع_درس_زبان_تخصصي.ogg/
                  http://uupload.ir/view/kawl_audio_2018-01-09_14-29-04.ogg/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • pegaahP pegaah

marylbM آفلاین
                    marylbM آفلاین
                    marylb

pegaah اگه به تلگرام دسترسی داشته باشید میتونید سوالاتتونو از آقای افشار بپرسین. توی سرچی که زدم برای رشته زبان همینا رو گذاشته بود بازم خودتون یه بار دیگه امتحان کنید.

1
                    • marylbM marylb

pegaah اگه به تلگرام دسترسی داشته باشید میتونید سوالاتتونو از آقای افشار بپرسین. توی سرچی که زدم برای رشته زبان همینا رو گذاشته بود بازم خودتون یه بار دیگه امتحان کنید.

pegaahP آفلاین
                      pegaahP آفلاین
                      pegaah
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط pegaah انجام شده

marylb :| لینک ها رو not found میزنه
                      بازم ممنون از اینکه وقت گذاشتید....لطف کردید.
                      شاید بعدا برام باز کرد پیج رو

R marylbM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • pegaahP pegaah

R آفلاین
                        R آفلاین
                        reza213

pegaah پیجش باز میشه. حیف ک اینجا نمیشه لینک گفت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • pegaahP pegaah

marylbM آفلاین
                          marylbM آفلاین
                          marylb

pegaah امتحان کردم باز میشه فقط باید 5 ثانیه صبر کنین. احتمالا سرعت اینترنتتون کمه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • pegaahP pegaah

marylbM آفلاین
                            marylbM آفلاین
                            marylb
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط marylb انجام شده

pegaah این لینکارو امتحان کنید. توی پیکو بارگذاری کردم امتحانشونم کردم درسته هر دوتاش
                            http://s8.picofile.com/file/8316266542/منابع_درس_زبان_تخصصی.ogg.html
                            http://s9.picofile.com/file/8316266676/audio_2018_01_09_14_29_04.ogg.html

2
                            • marylbM marylb

pegaah این لینکارو امتحان کنید. توی پیکو بارگذاری کردم امتحانشونم کردم درسته هر دوتاش
                              http://s8.picofile.com/file/8316266542/منابع_درس_زبان_تخصصی.ogg.html
                              http://s9.picofile.com/file/8316266676/audio_2018_01_09_14_29_04.ogg.html

pegaahP آفلاین
                              pegaahP آفلاین
                              pegaah

marylb مرسی مرسی
                              این لینک های دومی باز شد و دانلود کردم.ممنونم.خیلی لطف کردید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • AmirbernosiA آفلاین
                                AmirbernosiA آفلاین
                                Amirbernosi

درود بر شما
                                اگه میخواین رشته ای مثل دبیری زبان، مترچمی و .... رو بیارین از هر رشته ای میشه اینارو اورد! درمورد منابع زبان هم بگم که عمومیاش یکیه! ولی زبان تخصصیش از لغات خارچ از کتاب و متنای نسبتا سنگین میدن! بهترین راهش هم بالا بردن دایره لغاته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • pegaahP pegaah

یه کنکوریی آفلاین
                                  یه کنکوریی آفلاین
                                  یه کنکوری

pegaah
                                  جایی که هستید کلا مشاور نداره؟
                                  این مشاوران معروف که شما میفرمایید معجزه گر نیستند ها !
                                  بعضا کلاهبردار هم هستن دور از جون بعضیاشون
                                  برید یه مشاور معمولی
                                  آموزش پرورش هر ناحیه تو شهر های بزرگ یک مرکز مشاوره هم دارن فکر کنم
                                  مرکز نداشتن برید خود آموزش پرورش
                                  کلاس زبان تخصصی چی نیست دور و برتون ؟
                                  البته وسط ساله نمیدونم مفیده یا نه ولی حداقل می تونید از بچه های کلاس یا دبیرش سوال کنید و برگردید!
                                  کانون یه شماره تلفن نوشته تو سایتش که مشاوره تلفنی میده ، شاید اونم به دردتون بخوره
                                  سایت تخته خاک هم مشاوره میده به سوالای صوی جواب میدن فک کنم

والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا
                                  #طلب_حلالیت

2
                                  • M آفلاین
                                    M آفلاین
                                    mrz

http://ahoorateam.com/Blog/127/منحصرا-زبان-منابع-کنکور-زبان-تخصصی-انگلیسی-چیست؟

pegaah عزیز یه نگاهی به این پیج بندازی بد نیست:slightly_smiling_face:

1
                                    • M.anM آفلاین
                                      M.anM آفلاین
                                      M.an
                                      مدیر

برین سایت نخته خاک و سوالتون رو به صورت فایل صوتی ارسال کنید تا مشاووران آلا کمکتون کنن (:
                                      از این لینک
                                      همیار دانش-آموزان-آلاء شما هم اگه می تونید راهنمایی کنید

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1
                                      • یه کنکوریی یه کنکوری

pegaah
                                        جایی که هستید کلا مشاور نداره؟
                                        این مشاوران معروف که شما میفرمایید معجزه گر نیستند ها !
                                        بعضا کلاهبردار هم هستن دور از جون بعضیاشون
                                        برید یه مشاور معمولی
                                        آموزش پرورش هر ناحیه تو شهر های بزرگ یک مرکز مشاوره هم دارن فکر کنم
                                        مرکز نداشتن برید خود آموزش پرورش
                                        کلاس زبان تخصصی چی نیست دور و برتون ؟
                                        البته وسط ساله نمیدونم مفیده یا نه ولی حداقل می تونید از بچه های کلاس یا دبیرش سوال کنید و برگردید!
                                        کانون یه شماره تلفن نوشته تو سایتش که مشاوره تلفنی میده ، شاید اونم به دردتون بخوره
                                        سایت تخته خاک هم مشاوره میده به سوالای صوی جواب میدن فک کنم

pegaahP آفلاین
                                        pegaahP آفلاین
                                        pegaah

یه کنکوری من شیراز هستم. شهر کوچیکی نیستم . اما خب چون فارغ التحصیلم و یجورایی از فضای درس دور بودم،خیلی اطلاعی ندارم از موسسات. اما چندجایی که رفتم برای مشاوره :| همه مشاوره هاشون برای تجربی و ریاضی و انسانی بود.
                                        برای زبان هم کلاس های ترمیک موسسه های زبان میرم. سطحم جزو پیشرفته های بزرگسال هست.میخوام خودم حسابی بخونم.بعدش اگر احساس ضعف کردم نهایتش با یکی از معلم های موسسه زبانمون خصوصی چند جلسه کلاس بردارم. اما خب قبلش میخوام کتابی نخونده نمونه.
                                        نمیدونستم اموزش و پرورش مرکز مشاوره داره.

یه کنکوریی 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • M mrz

http://ahoorateam.com/Blog/127/منحصرا-زبان-منابع-کنکور-زبان-تخصصی-انگلیسی-چیست؟

pegaah عزیز یه نگاهی به این پیج بندازی بد نیست:slightly_smiling_face:

pegaahP آفلاین
                                          pegaahP آفلاین
                                          pegaah

mrz ممنونم :) لطف کردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه