Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. معرفی فیلم
رقیب
ف
کسی هس ساعت مطالعه بالایی داشته باشه بخونیم این 20 روزو؟ ترجیحا دختر باشه تنهایی نمیتونم اگ یکی بود خیلی بهتر پیش میرفتم
بحث آزاد
خــــــــــودنویس
Dr-aculaD
Topic thumbnail image
بحث آزاد
👣ردپا👣
اهوراا
Topic thumbnail image
بحث آزاد
کنکور1405
M
سلام به همه. من بعد از یه مدت دوباره میخوام کنکور 405 رو شرکت کنم. ولی خب کسی رو پیدا نکردم که برای سال405 باشه. و دوستی پیدا نکردم تو این زمینه. هرکی هست بیاد اینجا حرف بزنیم
بحث آزاد
تروخدا بیاین
ف
دیروز اشتبا کردم سلامت نخوندم الان چیکار کنم جزوه ای میدونین یکم جمعو جور باشه کتاب اصلن خونده نمیشه خیلی زیاده
بحث آزاد
دستاورد هایِ کوچکِ من🎈
AinoorA
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خیلی سرحال و شاد باشین خب از عنوان تاپیک یچیزایی مشخصه که قراره در مورد چی اینجا حرف بزنیم ولی بزارین توضیحات بیشتر بدم خیلی از ما یوقتایی هست که ممکنه احساس کنیم هیچ کاری نکردیم یا هیچ کاری ازمون برنمیاد و روزمون رو تلف کردیم و.. و ذهنمون ما رو با این افکار جور واجور و عجیب غریب مورد آزار قرار بده و احساس ناتوانی رو بهمون بده در حالی که در واقعیت اینطوری نیست و ما توانا تر از اون چیزی هستیم که توی ذهنمون هست اینجا قراره از موفقیت های کوچولومون حرف بزنیم و رونمایی کنیم تا به ذهنمون ثابت کنیم بفرما آقا دیدییی ما اینیم هر شب از کار های مثبت کوچولوتون بیاین و بگین و این حس مثبت و قشنگ مفید بودن رو به خودتون بدین مثلا کنکوری ها میتونن تموم شدن یه بخش از برنامه اشون رو بگن ، از انجام دادن کار هایی مثل مرتب کردن اتاق ، از گذروندن امتحانای سخت و آب دادن به گل ها و کلی کار کوچیک و مثبت دیگه منتظرتون هستم آلایی ها موفق باشین🥹️ دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
بحث آزاد
تنهایی حوصله ندارم بیاین با هم نهایی بخونیم
ف
سلام بچها هر ساعتی هر درسیو خوندین بیاین بگین این ساعت اینقدر فلان درس رو خوندم انگیزه میگیریم
بحث آزاد
بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم
ف
بچها وقتی میشینم به ارومی حل میکنم سوالاتو میدونم حل میکنم مشکلی ندارم سر جلسه انگار اصن من نخوندم ی جوری میشم میترسم از سوالا مخصوصا سوالاتی ک عدد دارن عددا جلو چشام بزرگ میشن بخدا خنده داره ولی جدی میگم
بحث آزاد
من ِ فارغ 401 هم باید زمین ترمیم کنم؟؟
ف
...............
بحث آزاد
شاید شد...چه میدانی؟!
Hg L 0H
مدت هاست که از نشست غبار سرد و تیره به قلبم میگذرد مدت هاست منِ تاریکِ گم شده، در خودم به دنبال روزنه هایی از نور میگردد نفس هایم سخت به جانم می نشینند اشک هایی که سرازیر نمی شوند وجود مرا به ستوه آورده اند دوست دارم بایستم سرم را بالا بگیرم و تا زمانی که صدایم خفه شود فریاد بزنم بماند در پس پرده ی خاکستری غم بماند که چه می شود... شاید شد....چه میدانی؟!
بحث آزاد
بحث آزاد
JaanaJ
دوستان من تازه وارو سایت شدم میخوام بدونم چطوری باید اسمم رو تغیر بدم درست کردم ولی باز دوباره اینو زده چیکار باید کنم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.........
بحث آزاد
تمام رو به اتمام
Hg L 0H
حس خفقان، حتی نفس کشیدن هم سخت شده گلویم فشرده تر از قبل راه هوا را بسته پروازی را آغاز کردم که در سرم مقصدش بهشتی برین بود اما اکنون و در این زمان نمیدانم کجا هستم پروازم به سمت جهنم است یا بهشت؟ میشود یا نمیشود تمام وجودم را پر کرده تمام احساسات کودکی از کوچک و بزرگ به مغزم هجوم آورده و دارد تمامِ من را آرام آرام از من میگیرد نکند اینجا جای من است؟ در سرِ کودکیِ من چنین رویایی شکل گرفته بود؟ قلبم سیاه و چشمانم تار شده اند هوای پریدن دارم اما نگار لحظه به لحظه در همان جایی قرار دارم که ایستاده بودم انگار نمیشود قدم از قدم برداشت میخواهم رها باشم از افکاری که مرا خفت میکنند و تا مرز خفه شدن من را به دنبال خود میکشانند میل به رهایی آزادی ام را هم از من گرفته... شوق پریدن آرام آرام گویی دارد تبدیل به میل سقوط میشود مبادا چنین روزی برسد... مبادا....
بحث آزاد
به که باید دل بست؟
blossom.B
به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ سینه ها جای محبت , همه از کینه پر است. هیچکس نیست که فریادِ پر از مهر تو را گرم پاسخ گوید. نیست یک تن که در این راه غم آلوده ی عمر , قدمی راه محبت پوید. خط پیشانی هر جمع , خط تنهاییست. همه گلچینِ گلِ امروزند... در نگاه من و تو حسرت بی فرداییست. به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ نقش هر خنده که بر روی لبی می شکفد, نقشه‌ای شیطانیست. در نگاهی که تو را وسوسه ی عشق دهد حیله‌ای پنهانیست. خنده ها می شکفد بر لبها, تا که اشکی شکفد بر سرمژگان کسی. همه بر درد کسان می نگرند, لیک دستی نبرند از پی درمان کسی. زير لب زمزمه شادی مردم برخاست, هر کجا مرد توانائي بر خاک نشست . پرچم فتح برافرازد در خاطرِ خلق, هر زمان بر رخ تو هاله زَنَد گردِ شکست. به که بايد دل بست؟ به که شايد دل بست؟ از وفا نام مبر , آن که وفا خوست کجاست؟ ریشه ی عشق فسرد... واژه ی دوست گریخت... سخن از دوست مگو...عشق کجا؟دوست کجا؟ دست گرمی که زمهر , بفشارد دستت در همه شهر مجوی. گل اگر در دل باغ , بر تو لبخند زند بنگرش , لیک مبوی ! لب گرمی که زعشق , ننشیند به لبت به همه عمر مخواه ! سخنی کز سر راز , زده در جانت چنگ به لبت نیز مگوی ! چاه هم با من و تو بيگانه است نیِ صدبند برون آيد از آن... راز تو را فاش کند, درد دل گر بسر چاه کنی خنده ها بر غمِ تو دختر مهتاب زند گر شبي از سر غم آه کني. درد اگر سینه شکافد , نفسی بانگ مزن ! درد خود را به دل چاه مگو! استخوان تو اگر آب کند آتش غم, آب شو...آه مگو ! ديده بر دوز بدين بام بلند مهر و مه را بنگر ! سکه زرد و سپيدی که به سقف فلک است سکه نيرنگ است سکه ای بهر فريب من و تست سکه صد رنگ است . ما همه کودکِ خُرديم و همين زال فلک , با چنين سکه زرد , و همين سکه سيمينِ سپيد , ميفريبد ما را . آسمان با من و ما بيگانه زن و فرزند و در و بام و هوا , بيگانه خويش , در راه نفاق... دوست , در کار فريب... آشنا , بيگانه ... شاخه ی عشق شکست... آهوی مهر گریخت... تار پیوند گسست... به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟... -مهدی سهیلی
بحث آزاد
ای که با من ، آشنایی داشتی
blossom.B
اِی که با من، آشنایی داشتی ای که در من، آفتابی کاشتی ای که در تعبیرِ بی مقدارِ خویش عشق را، چون نردبام انگاشتی ای که چون نوری به تصویرت رسید پرده ها از پرده ات برداشتی پشتِ پرده چون نبودی جز دروغ بوده ها را با دروغ انباشتی اینک از جورِ تو و جولانِ درد می گریزم از هوای آشتی کاش حیوان، در دلت جایی نداشت کاش از انسان سایه ای می داشتی -فریدون فرخزاد
بحث آزاد
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است...
blossom.B
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است اي بس غم و شادي که پس پرده نهان است گر مرد رهي غم مخور از دوري و ديري داني که رسيدن هنر گام زمان است تو رهرو ديرينه سرمنزل عشقي بنگر که زخون تو به هر گام نشان است آبي که برآسود زمينش بخورد زود دريا شود آن رود که پيوسته روان است باشد که يکي هم به نشاني بنشيند بس تير که در چله اين کهنه کمان است از روي تو دل کندنم آموخت زمانه اين ديده از آن روست که خونابه فشان است دردا و دريغا که در اين بازي خونين بازيچه ايام دل آدميان است دل برگذر قافله لاله و گل داشت اين دشت که پامال سواران خزان است روزي که بجنبد نفس باد بهاري بيني که گل و سبزه کران تا به کران است اي کوه تو فرياد من امروز شنيدي دردي ست درين سينه که همزاد جهان است از داد و وداد آن همه گفتند و نکردند يارب چه قدر فاصله دست و زبان است خون مي چکد از ديده در اين کنج صبوري اين صبر که من مي کنم افشردن جان است از راه مرو سايه که آن گوهر مقصود گنجي ست که اندر قدم راهروان است -هوشنگ ابتهاج (سایه)
بحث آزاد
پروانه‌ی رنگین
blossom.B
*از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست در باغ هم پروانه‌ی رنگین گرفتار است این کشور آن کشور ندارد حس دلتنگی دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است... -محمد‌علی جوشانی*
بحث آزاد
حواست بوده است حتما...
blossom.B
الا ای حضرت عشقم! حواست هست؟ حواست بوده است آیا؟ که این عبد گنه کارت که خود ، هیراد می‌نامد، چه غم ها سینه‌اش دارد... حواست بوده است آیا؟ که این مخلوق مهجورت از آن عهد طفولیت و تا امروزِ امروزش ذلیل و خاضع و خاشع گدایی می‌کند لطفت... حواست بوده است آیا نشسته کنج دیواری تک و تنها؛ که گشته زندگی‌اش پوچ و بی معنا! دریغ از ذره ای تغییر میان امروز و دیروز و فردا... حواست هست، می‌دانم... حواست بوده است حتما! ولیکن یک نفر اینجا، خلاف دیده‌ای بینا، ندارد دیده‌ای بینا -رضا محمدزاده
بحث آزاد
امیدوارم نشناسند مرا... پیش از این، ستاره بودم!
blossom.B
یک سالِ پیش، ستاره‌ای مُرد. هیچ کس نفهمید؛ همانطور که وقتی متولد شد، کسی نفهمیده بود. همه سرگرم خنده بودند؛ زمانی که مُرد. اما یادم نیست زمانی که متولد شد، دیگران در چه حالی بودند. در آن میان فقط من بودم که دیدم که آن همه نور، چطور درخشید و بزرگ شد.... خیلی زیبا بود؛ انگار هر شب درخشان تر می‌شد... پر قدرت می‌سوخت. برای زنده بودن، باید می‌سوخت... من بودم که پا به پای سوختن هایش، اشک ریختم... اشک هایم برای خاموش کردن بی قراری هایش کافی نبود... نتوانستم خاموش کنم درد را که در لا به لای شعله هایش، ستاره‌ام را می‌سوزاند. ستاره مُرد! این آخرین خاطره‌ایست که از او در ذهن دارم... نتوانستم تقدیرش را عوض کنم.‌‌.. سیاهچاله شد... اکنون حتی نمی‌توانم شعله‌ی شمعی در کنارش بگذارم تا او را در میان تاریکی ها ببینم. سیاهچاله ها نور را می‌گیرند... چه کسی گمان می‌کرد آن همه نور ، اکنون‌ این همه تاریک باشد؟ آن زمان که نورانی بود، کسی ندیدش... نمی‌دانم این کوردلان اکنون سیاهچاله بودنش را چگونه می‌بینند که می‌خندند... آری؛ ستاره مُرد.. همه خندیدند. امشب، به یاد آن ستاره، خواهم گریست.
بحث آزاد
خاطرات خواهر برادری
Gharibe GomnamG
خب سلام اینم از تاپیکی که قولشو داده بودم خاطرات خنده دار یا تلخ خودتونو که با خواهر برادراتون دارین بیاین بگین ترجیحا خنده دار باشه خب دعوت میکنم از @roghayeh-eftekhari @F-seif-0 @Ftm-montazeri @Ariana-Ariana @Infinitie-A @ramses-kabir @Zahra-hamrang @Fargol-Sh @مجتبی-ازاد @Yasin-sheibak @Elham650 @Mehrsa-14 @گروه-بچه-هایی-که-خواهر-یا-برادر-دارن فعلا شماهارو یادم بود که خواهر برادر دارین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بحث آزاد
کتابخانه رنگی
_MILAD__
سلام به همه دوستان عزیز در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونید خب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید اصلا هم دستوری نبود خلاصه نمیدونم چه چیزایی میتونید بذارید : -بریده ای از کتاب ها -معرفی کتاب -گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکر @دانش-آموزان-آلاء
بحث آزاد

معرفی فیلم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده بحث آزاد
5 دیدگاه‌ها 1 کاربران 565 بازدیدها 1 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • یه کنکوریی آفلاین
    یه کنکوریی آفلاین
    یه کنکوری
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط یه کنکوری انجام شده

سلام
    قصد داریم در این تاپیک فیلم هایی که به نظر خودمان ارزش تماشا کردن دارند را به همدیگر معرفی کنم .
    شما هم دعوتید : )

البته ممنون میشم اگر ضمن همکاری در تکمیل تاپیک ، چندنکته رو مدنظر داشته باشید . لطفا :

1 هر فیلمی را که معرفی میکنید ، توضیحی راجع به آن درج کنید . این توضیح میتونه خلاصه داستان باشه ( طوریکه داستان فیلم لو نره ) و بهتر از آن ، می تونه نقد فیلم باشه .

2 نقد فیلم میتونه به قلم خوتون صورت بگیره و یا از سایت های معتبر و البته با ذکر نام منتقد و منبع دریافت نقد ، درج بشه .

3 متوجهیم که تشخیص خوب بودن فیلم یا بد بودنش تا حدی سلیقه ایست ؛ اما همگی ما به کلیات اصول اخلاقی و ارزشی واقفیم . لطفا لطفا لطفا توجه داشته باشید فیلمی که معرفی میکنید قراره وقت یک یا چند نفر رو بگیره و بارها و بارها در ذهنشون تحلیل بشه . بنابراین استدعا میکنم قبل از معرفی فیلم ، خوب به این موضوع فکر کنید که کاری به ظاهر خیر، سبب انحراف فکری یا اتلاف وقت دیگری نشه . این بند رو هر بار بخونید لطفا ! ⚠

4 کنکوری های عزیز در جریان باشند که این تاپیک و این فیلم ها تا ابد همینجا قرار دارند . تابستان آینده تشریف میارید وبخشی از اوقات فراغتتون رو به تماشای فیلمهایی که ارزش دیدن دارند ، اختصاص میدید.

5 خواهشمندم حتی الامکان با دانلود قانونی فیلم ها از سایت های معتبر و یا تهیه ی آنها از فروشگاه های محصولات فرهنگی ، حقوق صاحبان اثر رو ضایع نفرمایید . ( حداقل وظیفه ی ما نسبت به یک اثر هزینه بر فرهنگی )

6 نگران مشهور بودن یک اثر یا قدیمی بودن آن نباشید ! حتما کسانی در این جمع حضور خواهند داشت که حتی نام فیلم رو هم نشنیده باشند .

7 جهت حفظ نظم و دسترسی راحت تر به پست های معرفی فیلم ، تا حد ممکن نقل قول نکنید و در مورد پست ها اظهارنظر نفرمایید . چناچه بحثی بود در تودلی یا پی وی مطرح کنید . اگر گفتگوها شدت گرفت تاپیک دیگری برای نقد های دورهمی فیلمهای معرفی شده دایر میکنیم .

سپاس از هنردوستان محترم

🔶 به احترام خودمان ، هر فیلمی تماشا نکنیم !

والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا
    #طلب_حلالیت

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • یه کنکوریی آفلاین
      یه کنکوریی آفلاین
      یه کنکوری
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

معرفی فیلم چ ( بهانه ی ایجاد این تاپیک )
      0_1515674543221_Filme_che.jpg

کار گردان : ابراهیم حاتمی کیا
      0_1515674659534_635104833245965137.jpg

بازیگران : فریبرز عرب نیا ، سعید راد ، مریلا زارعی ، بابک حمیدیان ، مهدی سلطانی ، اسماعیل سلطانیان ، امیررضا دلاوری و ...

خلاصه فیلم :
      «دکتر مصطفی چمران» نماینده دولت موقت در مرداد سال 1358 جهت رسیدگی به اغتشاشات پاوه که در محاصره نیروهای ضدانقلاب است به همراه «تیمسار فلاحی» فرمانده وقت نیروی زمینی وارد این شهر می‌شوند. دکتر وقتی می رسد که شهر در آستانه سقوط است. اصغر وصالی فرمانده نیروهای پاسدار با تعدادی رزمنده، تنها حافظان مردم در برابر هجوم سرتا پا مسلح ضد انقلاب به سرکردگی دکتر عنایتی است. چ روایتگر 48 ساعت پایانی این بحران است. روزهایی که امام خمینی (ره) در فرمانی، مهلت 24 ساعته ای به دولت و ارتش دادند تا حصر پاوه را بشکنند. منبع

0_1515675024890_3157667759099705083.jpeg

مسعود فراستی : «چ» فيلم نزديك به خوبي است. فيلمي تحقيق شده و كار شده. نه سرهم بندي شده. فيلم بي مساله يي نيست. مفهوم زده هم نيست. خوشبختانه مساله دارد. مساله ديروز و مهم تر مساله امروز. فيلم كهنه و ديروزي هم نيست. فيلم سخت و آبرومند و سرپايي است كه نه ملودرام سطحي مي شود نه جنگي دِمُده. فيلمي است كه مي تواند مخاطب امروز را جلب كند حتي مخاطب ناآشنا با چمران و بيگانه با پاوه آن زمان.
      البته ایشون ایراداتی هم از فیلم گرفتنه اند من جمله :اينكه فيلمساز مي گويد چمران اوست، قبول. اما چقدر به چمران واقعي نزديك است؟ مساله اين است. درباره يك شخصيت بسيار مهم و مانده در تاريخ حرف زدن، شعار ندادن وخصوصي - و شخصي- نكردنش سخت است. قطعا فيلمساز به جنبه هايي از شخصيت نزديك تر است و از جنبه هايي دورتر. اما اين توجيه كافي نيست. هم بايد يك شخصيت درست و واقعي و چندبعدي در بيايد و هم نگاه فيلمساز به او غايب نباشد. نه اينكه فقط با نگاه فيلمساز مواجه باشيم. حس كلي شخصيت، خلوت و جلوتش و ديالكتيك آن مهم است، كه در فيلم نيست. منبع

0_1515675888957_139212120929552792250704.jpg

محمد قوچانی :
      "چمران خمینی" یا " چمران بازرگان"؟ این مهمترین پرسش ابراهیم حاتمی کیا در " چ" است همان پرسشی که " چ" را از شائبه­ ی اثری سفارشی به سطح اثری هنری ارتقاء داده است.
      این نقد آقای قوچانی رو فرصت کردید حتما بخونید

0_1515676610853_363306_678.jpg

0_1515676973099_n00355317-b.jpg
      کارگردان فیلم سینمایی «چ» همچنین با اشاره به نظرسنجی انجام شده و انتخابش به عنوان محبوب‌ترین فیلمساز از سوی مردم تاکید کرد: در ابتدا باید از وزارت ارشاد که این نظرسنجی‌ را درباره سینما و محبوب‌ترین سینماگران انجام داده است، تشکر کنم. پریروز برای من روز خوبی بود چون صبح آن روز فهمیدم به‌ خاطر فیلم «چ» می‌توانم خدمت آقا برسم و در مراسمی سر وقت نماز خیلی نسبت به من و فیلم «چ» محبت داشتند و با چهره‌ای بشاش راجع به این فیلم توضیح دادند و نسبت به چمرانی که ساخته شده است بسیار هم علاقه ‌مند بودند و گفتند همان چمرانی بود که من می‌شناختم. علاوه برآن متوجه شدم که در نظرسنجی وزارت ارشاد از مردم، فیلم من بهترین فیلم انتخاب شده که در روزنامه‌ ها هم رفت.منبع

0_1515677169292_111637.jpg

فیلم چ
      فیلمی که ارزش تماشا کردن دارد

0_1515677222343_21352_orig.jpg

#طلب_حلالیت

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • یه کنکوریی آفلاین
        یه کنکوریی آفلاین
        یه کنکوری
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط یه کنکوری انجام شده

معرفی فیلم "ایستاده در غبار"

0_1515924272903_1.jpeg

بهترین فیلم سی و چهارمین جشنواره فجر

آنونس

نویسنده و کارگردان : محمد حسین مهدویان

0_1515924375222_2.jpeg

تهیه کننده : حبیب والی نژاد
        بازیگران : هادی حجازی فر, امیرحسین هاشمی, فرهاد فداکار, عماد محمدی, سوده ازقندی و ...

0_1515924529417_3.jpg

خلاصه‌‌‌‌‌فیلم
        احمد که عصیان نوجوانی اش را در سکوت گذرانده، فرمانده لشگری می شود که باید در دروازه های خرمشهر با دشمن بجنگند اما سرنوشت او فرسنگ ها دور از مرز ایران رقم می خورد.

0_1515924565861_4.jpeg

نظر منتقدین :

آرین دادا:

فیلمهای بیوگرافی عموما فیلم مورد علاقه ی کسی نیست.از لینکولن گرفته تا همین "چ" خودمان.

توی این نوع فیلما عموما شخصیت اصلی فیلم رو خیلی بزرگ جلوه میدن.وقتی که کل داستان روی یک شخصیت تمرکز میکنه کارگردان عملا خیلی جای بازی نداره برای همین فیلمای زندگینامه ای کمی حوصله سر برند.

ولی توی این فیلم بزرگنماییه آنچنانی دیده نمیشد حتی در جاهایی دیدیم که شخصیت اصلی مشکلاتی هم داشت برای مثال کتک زدن دوستش جلوی همکاراش و همسرش توی بیمارستان یا تنبیه کردن فرمانده جلوی چشم زیر دستاش.به نظرم به موضوع عصبی بودن احمد متوسلیان در عین آرامش و با اخلاقیش خیلی قشنگ پرداخته بود.نکته ی جالب تر اینکه وقتی شما پوستر این فیلم و میبینید با خودتون میگید بازم یک فیلم جنگی دیگه ولی در واقع کمترین چیزی که توی این فیلم دیدیم صحنه های جبهه بود و برای اولین بار بود فیلمی و دیدیم که بیشتر وقت خودشو صرف آماده سازی برای جنگ کرد.

0_1515924771201_635901386603223621.jpg

سید محسن میرزاترابی: (خطر لو رفتن داستان! )

یکی از نقاط قوت فیلم مستند بودن روایت هایش بود. ماجرایی که اواخر فیلم از زبان محسن رضایی نقل شد بسیار تامل برانگیز بود. اسرائیل به جنوب لبنان حمله می کند. سالهای ۶۱ و۶۲ که اوج دوران دفاع است شورای عالی دفاع تصمیم میگیرد به برادران لبنانی کمک شود. گروهی به فرماندهی احمد متوسلیان راهی سوریه و پادگان زبدانی می شوند. بعد از دو هفته امام امت پیام میدهد «راه قدس از کربلا می گذرد»؛ یعنی اولویت با جبهه های داخلی است. گروه حاج احمد برمیگردد اما خودش برای بازدید از سوریه راهی لبنان می شود که بین راه توسط مزدوران حزب راستگرای مسیحی کتائب ربوده می شوند و تا کنون هیچ خبری از آنها نیست

0_1515925894314_10.jpeg

امیرحسین نظری:

روشی که بسیار در فیلم جلب توجه می کند و پرداخت داستان را متفاوت از سایر فیلم ها در این ژانر و حتی مستند های مرتبط میکند،این است که دوربین با فاصله با حاج احمد همراه میشود.همچون یک تماشاگر قضاوت کننده و همین به نظرم رمز جذابیت ایستاده در غبار است.این که تماشاگر میتواند حاج احمد را قضاوت کند،عصبانیت و مهربانی های او را ببیند و حتی ریشه های این دو خصوصیت را بتواند در دوران کودکی اش جستجو و ریشه یابی کند بسیار جذاب است.مردم این مرز و بوم علاقه بسیاری به قضاوت کردن درباره دیگران دارند و این فیلم هم به آنها همین امکان را میدهد.هر کس بعد از دیدن فیلم میتواند خود قضاوت کند که حاج احمد چه شخصیتی دارد؟خوب است یا بد؟مهربان است یا سنگدل؟مردمی است یا... .

نکته دیگری که در فیلم قابل تامل است تکنیکی است که کارگردان برای اولین باردر سینمای ایران به کار میبرد.صحنه ها و شخصیت های واقعی تاریخی را بر اساس نوارهای صدایی که از آنها ضبط شده بازسازی می کند و هر کسی که فیلمساز باشد و یا با هنر کارگردانی آشنا باشد خواهد فهمید که این کار چه پوستی از فیلمساز میکند!

{...}پرسشی که به نظرم می آید باید مطرح شود این است که چرا دیگر فیلمسازان خوب ما از میان شخصیت های تاثیرگذار هشت سال جنگ ما دست به انتخاب سوژه نمی زنند و فقط خوش دارند به نمایش زنان خیابانی و معتادان و آدم های بدبخت و بیچاره؟! واقعا این جای پرسش دارد که از میان این همه سوژه خوب (حالا حتماً هم نیاز نیست سوژه شان را از شخصیت های دفاع مقدس انتخاب کنند!) چرا تنها دست میگذراند روی بدبختی مردم و فقط میخواهند بیچارگی و رنج و عذاب را نمایش دهند و چرا نمایش همه این موارد در پس داستانی جذاب و پرتعلیق و نفس گیر مطرح نمی شود؟! البته نشان دادن درد های اجتماع ومردم کار ناپسندی نیست و حتی قابل تحسین است اما خب هرچیزی حد و حدودی دارد!

0_1515924954227_6.jpg

یاسمن خلیلی فرد:

مخاطبی که فیلم را تماشا می کند چه در زمان وقوع رویدادهای آن زندگی کرده باشد و چه نه خود را در فضای اجتماعی- سیاسی دهه های ۵۰ و ۶۰ می بیند و آن قدر غرق در این مسئله می شود که لحظه ای به غیرواقعی بودن یا ناهمخوانی المانی در آن شک نمی کند.
        {...} فیلم، مانند دیگر کارهای هم ژانر خود، قهرمان دارد و طبیعتاً قهرمانش حاج احمد است، اما این قهرمان ویژگی های عجیب و غریبی ندارد. مثل هر آدم دیگری مملو از ویژگی های خلق و خویی مثبت و منفی است، دور از ذهن نیست.

0_1515925444682_635901386710239809.jpg

محمد زندی:

فرم فیلم ترکیب هنرمندانه ای است از داستانی و مستند . دوربین از ابتدا تا انتها مستند است ، شیوه فیلم برداری روی دست ، تکان های جزئی دوربین ، مخفیانه فیلم گرفتن ، وجود برخی اجزا و اشیاء جلوی قاب که به صورت عمدی چیده شده است و غیره بر مستند بودن فیلم مُهر تایید می زنند . اما در عین حال داستانی هم است ، مخاطب شاهد داستان زندگی حاج احمد است ، داستان زندگی او از زبان دوستان و خانواده اش . آن صحنه گلباران بیمارستان ، سحنه ای که حاج احمد به سمت محسن وزوایی می رود تا از او دلجویی کند ، آن صحنه فوق العاده و بسیار زیبای بالا نگه داشتن بیسیم و غیره بر داستانی بودن فیلم تاکید دارند .

در اصل ، ایستاده در غبار نه مستند است و نه داستانی ، اما هم مستند است و هم داستانی !

{...} در این وانفسا که در سینمای کم جانِ ایران اثر خوب و چشمگیر کم تولید می شود ، ایستاده در غبار فیلم ارزشمندی است و حکم کیمیا را دارد . تماشایش لذت بخش و تجربه ای کم نظیر است . محمدحسین مهدویان با اولین اثرش خودش را به سینما اثبات کرد

0_1515925561907_8.jpg

پژمان خلیل زاده:

می توان گفت که قهرمان مهدویان از ما دور نیست چون یک فرد ملی می باشد که هویت و شناسنامه دارد و عاشق وطنش است. پرسناژ احمد متوسلیان درست به مانند رشادت هایش در جنگ به تصویر کشیده شده و او را یک فرد عادی و باور پذیر نشان می دهد، فردی که مثل خیلی های ما معمولی است اما در شراط سخت فردیتش اثبات می شود.

0_1515925709279_9.jpg

محمد سلگی:

جامعه ی امروز ما به چنین فیلم های پاک و ارزشمندی نیاز دارد. نسل جوان که شاید نگاهی دیگر به سرداران و فداکاران جنگ هشت ساله دارد ، باید به واقع بینی و حقیقت یابی ، به دور از هرگونه جانبداری و شعارزدگی برسد.

0_1515925980806_11.jpg

فرشاد مجاهدی:

در مجموع و با صرف تکنیک متفاوت و کار گروهی حرفه ای،نگاه شریف مهدویان به جنگ و تلاشش برای ترسیم چهره ای ملموس و در عین حال اسطوره وار از یک فرمانده جنگی،منتج به یک فیلم دفاع مقدسی خوش ساخت،متفاوت و دوست داشتنی شده اشت.

0_1515926051562_12.jpg

افشین علیار:

مهم ترین عامل موفقیت ایستاده در غبار که باعث شد سیمرغ بهترین فیلم را در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر از آن خود کند، این است که این فیلم قصد ندارد تقلب و زیاده گویی کند یا قصد ندارد وارد قصۀ شود که به خیانت و پنهان کاری و سیاه نمایی جامعه ختم شود، بلکه این فیلم سعی دارد وارد فضایی شود که به مخاطبش بگوید سینما فراتر از آن چیزی است که تصور می شود ، ایستاده در غبار غلوگویی نمی کند و بی حساب قهرمان خلق نمی کند.
        {...}شرافت درباره ی این فیلم به معنای درست کلمه است چرا که فیلمساز ما در این روزهایی که بیشتر کارگردانان روشنفکر به ساخت کمدی های بی سر و شکل یا خیانت روی آوردند، ریسک کرده است و در اولین فیلم سینمایی اش به دفاع مقدس پرداخته است، و از آن مهم تر به یک قهرمان جنگی مثل حاج احمد متوسلیان.

0_1515926192333_13.jpeg

فیلم "ایستاده در غبار"
        فیلمی که ارزش تماشا کردن را دارد...

0_1515926495644_635901387343132921.jpg

منبع

#طلب_حلالیت

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • یه کنکوریی آفلاین
          یه کنکوریی آفلاین
          یه کنکوری

وزنه های بی وزن

0_1515937415574_68503_AByLwZ7e.jpg

من این فیلم رو کامل تماشا کردم و از تماشاش لذت هم بردم . اما احتمال میدم عام پسند نباشه.

منتها حداقل این کلیپ رو تماشا بفرمایید

0_1515937509418_833872-3731__3731.jpg

نقد مختصر

0_1515937520161_ImageThumbnail.jpeg

#طلب_حلالیت

یه کنکوریی 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • یه کنکوریی یه کنکوری

وزنه های بی وزن

من این فیلم رو کامل تماشا کردم و از تماشاش لذت هم بردم . اما احتمال میدم عام پسند نباشه.

نقد مختصر

یه کنکوریی آفلاین
            یه کنکوریی آفلاین
            یه کنکوری

یه کنکوری در معرفی فیلم گفته است:

وزنه های بی وزن

نقد مختصر

فراموش کردم بگم:
            کارگردان : مجید شیخ انصاری

0_1515938429295_شیخ-انصاری-1000x500.jpg
            امیدوارم این عکس متعلق به ایشون باشه . متاسفانه به چهره نمیشناسم ایشون رو

بازیگران : وحيد رهبانی، پويان طباطبايی، رانا بارمز، جين مكلوچين، بهناز راهبر، ابراهيم كريمی، جن هانلی، پيتر باويس، وينسنت توماس، اندی الوتری، جيمز جرارد، رابرت بوتر، نويد خامنه، سوفيا زلاتار، كندرا ويتكوفسكی، اندرو دياكوف، حميد رباطی، محسن اسلامی‌نظری و ...

فيلمنامه اين فيلم را مهدی علی‌ميرزايی نوشته و داستان آن بر مبنای تأثير شخصيت حضرت علی(ع) است‌، كه حول چند محور نوشته شده و قصه تحولات روحی دو جوان مقيم تورنتو را روایت می کند كه روز تولد حضرت علی(ع) در ديدگاه‌ها و روابط‌شان تغييراتی ايجاد می‌شود‌.

منبع

#طلب_حلالیت

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            پاسخ
            • پاسخ به عنوان موضوع
            وارد شوید تا پست بفرستید
            • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
            • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
            • بیشترین رای ها

• درون آمدن