کنکور یا نهایی؟

-
بچها یه سوال مشاوره ای
تراز کنکور و نهایی هرکدوم تا ۲ سال معتبره و اینجور که خوندم میتونم تراز کنکور ۱۴۰۲ ام رو ثابت نگه دارم و نهایی رو ترمیم بزنم
تراز کنکورم ۸۴۰۰ بوده و اگه تراز نهایی ام بشه ۱۰۰۰۰، اونوقت رتبه ام سه رقمی یا زیر ۱۵۰۰ منطقه میشه
بنظرتون بشینم از الان دیگه بکوب نهایی بخونم یا کنکوری بخونم دوباره عین پارسال؟
اینم بگم که قطعا اگه فقط نهایی بخونم تمرکز خیلی زیادی میتونم روش بذارم(مطالب درسی فقط برا دوازدهمه، لازم نیست سه سال رو بخونم، مطالب کتاب واقعاً آسون تره تا کنکور)
بچها حقیقتا خیلی به راهنمایی تون نیاز دارم️
راستی میدونید ماکسیمم تراز نهایی چنده؟
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403
Hhh Hh
@Matrix
@Venus655
@f-nalist
پرستو بابایی
Anzw 18
lO_Ol
@در-حال-بارگذاری
@Alba -
بچها یه سوال مشاوره ای
تراز کنکور و نهایی هرکدوم تا ۲ سال معتبره و اینجور که خوندم میتونم تراز کنکور ۱۴۰۲ ام رو ثابت نگه دارم و نهایی رو ترمیم بزنم
تراز کنکورم ۸۴۰۰ بوده و اگه تراز نهایی ام بشه ۱۰۰۰۰، اونوقت رتبه ام سه رقمی یا زیر ۱۵۰۰ منطقه میشه
اینم بگم که قطعا اگه فقط نهایی بخونم تمرکز خیلی زیادی میتونم روش بذارم(مطالب درسی فقط برا دوازدهمه، لازم نیست سه سال رو بخونم، مطالب کتاب واقعاً آسون تره تا کنکور)
Hhh Hh
@Matrix
@Venus655
@f-nalist
پرستو بابایی
Anzw 18
lO_Ol
@در-حال-بارگذاری
@Alba@تومیوکا-گیو
pv -
بچها یه سوال مشاوره ای
Hhh Hh
@Matrix
@Venus655
@f-nalist
پرستو بابایی
Anzw 18
lO_Ol
@در-حال-بارگذاری
@Alba@تومیوکا-گیو در کنکور یا نهایی؟
گفته است:
Anzw 18
راستش من اطلاعات و تجربه کافی رو برا اینکه بخوام راهنمایی کنم ندارم ببخشید:)))
-
@تومیوکا-گیو در کنکور یا نهایی؟
گفته است:
Anzw 18
راستش من اطلاعات و تجربه کافی رو برا اینکه بخوام راهنمایی کنم ندارم ببخشید:)))
Anzw 18 خواهش میکنم
بازم ممنون که اومدید️
️
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به پشت کنکوریا تراز معدل خوبی نمیده تا اونجا که میدونم جریان چیه ؟
-
@mohamad-mahdii ببخشید متوجه نشدم
تراز معدل برا کساییه که ترمیم نزدن
تراز کنکور که خودش ثابت میمونه و میشه تا ۲سال ازش استفاده کرد -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلتونو به تراز کنکورتون خوش نکنین بنظرم. اینا که رسما گفتن میخوایم پشت کنکوریا رو حذف کنیم از کنکور.. یهو میبینین یکاری کردن که ترازتون تبدیل شد به 6000!
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرم شما از الان تا اسفند یا عید بکوب برای کنکور اردیبهشت برای کنکور بخونین و بعد عید برای نهایی شروع کنین. یا نمیدونم هر جور که خودت صلاح میدونی ولی به هیچ وجه کنکورو کنار نزار
-
بنظرم شما از الان تا اسفند یا عید بکوب برای کنکور اردیبهشت برای کنکور بخونین و بعد عید برای نهایی شروع کنین. یا نمیدونم هر جور که خودت صلاح میدونی ولی به هیچ وجه کنکورو کنار نزار
مآهور اوکی
بنظر شما ۵۰-۵۰ برای کنکور و نهایی خوندن خوبه یا بهتره تمرکز بیشتر بذارم روی نهایی؟ -
مآهور اوکی
بنظر شما ۵۰-۵۰ برای کنکور و نهایی خوندن خوبه یا بهتره تمرکز بیشتر بذارم روی نهایی؟نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@تومیوکا-گیو والا بنظرم زیادم هست.. اگه از الان میخوای هردو رو باهم پیش ببری یچیزی تو حدود 65 کنکور 35 نهایی خوبه.. منظورم اینه که 60 40 حتی زیادم هست چ برسه به 50 50..
البته شما رشتتون ریاضیه خودتون بهتر میدونین که با چه کمیت و چه کیفیت مطالعه ای میتونین نتیجه خوبی تو کنکور بگیرین
-
@تومیوکا-گیو والا بنظرم زیادم هست.. اگه از الان میخوای هردو رو باهم پیش ببری یچیزی تو حدود 65 کنکور 35 نهایی خوبه.. منظورم اینه که 60 40 حتی زیادم هست چ برسه به 50 50..
البته شما رشتتون ریاضیه خودتون بهتر میدونین که با چه کمیت و چه کیفیت مطالعه ای میتونین نتیجه خوبی تو کنکور بگیرین
مآهور مچکرم از راهنمایی تون
️
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی به چن تا مساله دقت کن:
-
حالا که این فرصت خوب پیش اومده که از الان بخونی و حتی سه رقمی و یا دو رقمی شی چرا ازش استفاده نمیکنی؟
-
نهایی امسال دیگه مثل پارسال نیست.. الان همه دارن برای نهایی خوب میخونن کلی کتاب اومده بیرون و دوازدهمیا خیلیاشون به کلاسای عمومی مدرسشون پایبند تر شدن و ....
کسب تراز بالا تو نهایی بنظرم.. نمیدونم. شاید کار اسونی نباشه خیلی ریسکیه که زمانت زیادیو صرفش کنی و تهش نه نهاییت خوب شه نه کنکورت... دیگه خودت میدونی چجوری هندلشون کنی
-
-
ولی به چن تا مساله دقت کن:
-
حالا که این فرصت خوب پیش اومده که از الان بخونی و حتی سه رقمی و یا دو رقمی شی چرا ازش استفاده نمیکنی؟
-
نهایی امسال دیگه مثل پارسال نیست.. الان همه دارن برای نهایی خوب میخونن کلی کتاب اومده بیرون و دوازدهمیا خیلیاشون به کلاسای عمومی مدرسشون پایبند تر شدن و ....
کسب تراز بالا تو نهایی بنظرم.. نمیدونم. شاید کار اسونی نباشه خیلی ریسکیه که زمانت زیادیو صرفش کنی و تهش نه نهاییت خوب شه نه کنکورت... دیگه خودت میدونی چجوری هندلشون کنی
مآهور آره منم دقیقا به همین فکر میکردم که شاید اگه روزی ۱۰ ساعت وقت بذارم تراز نهاییم بشه ۹۵۰۰ و اگه روزی ۴ ساعت بذارم بشه ۹۰۰۰
خب قطعا دراینصورت ۴ ساعت وقت گذاشتن بهتره -
-
مآهور آره منم دقیقا به همین فکر میکردم که شاید اگه روزی ۱۰ ساعت وقت بذارم تراز نهاییم بشه ۹۵۰۰ و اگه روزی ۴ ساعت بذارم بشه ۹۰۰۰
خب قطعا دراینصورت ۴ ساعت وقت گذاشتن بهترهنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@تومیوکا-گیو دقیقا. خلاصه بازم میگم فرصت خیلی خوبی داری رو کنکورت بیشتر تمرکز کن
مثلا بنظرم حالا که نهایی برات مهمه از شنبه تا چهارشنبه به کنکور اختصاص بدی و پنجشنبه و جمعه رو به عمومی بازم عالیهموفق باشی پسر
-
@تومیوکا-گیو دقیقا. خلاصه بازم میگم فرصت خیلی خوبی داری رو کنکورت بیشتر تمرکز کن
مثلا بنظرم حالا که نهایی برات مهمه از شنبه تا چهارشنبه به کنکور اختصاص بدی و پنجشنبه و جمعه رو به عمومی بازم عالیهموفق باشی پسر
مآهور ممنونم
همچنین شما -
@تومیوکا-گیو دقیقا. خلاصه بازم میگم فرصت خیلی خوبی داری رو کنکورت بیشتر تمرکز کن
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمآهور در کنکور یا نهایی؟
گفته است:
البته منظورم نهایی بود
-
بچها یه سوال مشاوره ای
Hhh Hh
@Matrix
@Venus655
@f-nalist
پرستو بابایی
Anzw 18
lO_Ol
@در-حال-بارگذاری
@Albaنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@تومیوکا-گیو سلام
اگه نظر منو میخای از بقیه دانش اموزا و کنکوریا نظرسنجی نکن.
حتما برو با یه مشاور صحبت کن. مطمئنا مشاور بهتر میفهمه
معلوم نیست تا تیرماه سال بعد چه مصوبه هایی بیاد، خودت میبینی که هر روز یه چی میگن.
من هیچ نظری نمیدم که نهایی بخونی یا کنکور فقط میگم برو با یه مشاور صحبت کن وگرنه آیندتو یکسال دیگه به باد میدی.امیدوارم موفق باشی
-
@تومیوکا-گیو سلام
اگه نظر منو میخای از بقیه دانش اموزا و کنکوریا نظرسنجی نکن.
حتما برو با یه مشاور صحبت کن. مطمئنا مشاور بهتر میفهمه
معلوم نیست تا تیرماه سال بعد چه مصوبه هایی بیاد، خودت میبینی که هر روز یه چی میگن.
من هیچ نظری نمیدم که نهایی بخونی یا کنکور فقط میگم برو با یه مشاور صحبت کن وگرنه آیندتو یکسال دیگه به باد میدی.امیدوارم موفق باشی
@در-حال-بارگذاری چشم، ممنون از نظرتون
همچنین شما️
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو خواهش میکنم