تست
-
-
اینجا رو میگم..اون ایکس به توان چهار با اون یکی ایکس به توان چهار میشه دوتا ایکس به توان جهار،هیچ کدومم دیگه نمیشن به توان چهار..عدد ثابته هم قطعن میشه جمع سه به توان چهاره با اون پنج به توان چهار منهای بیستی ک اونوره..الان عدد ثابت به ضریب اولی اصن خیلی فرق میکنه با گزینه ها
آدمک @MaTiN-S @Rnn@Violet28
اینم مشکلش همین هست که قبل تر گفتم. دو تا ریشه حقیقی داره دو تا مختلط.
طراح قطعا دنبال حاصل ضرب ریشه های حقیقی هست چون اعداد مختلط درس داده نمیشه.
اون رابطه حاصل ضرب همه ریشه ها چه حقیقی چه مختلط رو میده پس اینجا بهتره استفاده نکنید. جواب اینم میشه گ1.کلا ازون وقتی استفاده کنین که مطمئن باشین معادله شما همه جواب هاش حقیقی هستن مثل سوال پست 1 همین تاپیک ...
یا اینکه اصلا ازش استفاده نکنین ... -
@Violet28
اون رابطه حاصل ضرب همه ریشه ها چه حقیقی چه مختلط رو میده پس اینجا بهتره استفاده نکنید. جواب اینم میشه گ1.کلا ازون وقتی استفاده کنین که مطمئن باشین معادله شما همه جواب هاش حقیقی هستن مثل سوال پست 1 همین تاپیک ...
با اون روش راحتی که عکسشو دادن حل نمیشه دیگه چون ریشه مختلط و حقیقی داریم.
باید اون اتحاد a^4+b^4 رو استفاده کنی بعد هم تغییر متغیر تا معادله حل بشه ...راه آسون تری نمیدونم من همین به ذهنم رسید با همین روش حلش کردم ...
-
@MaTiN-S منم سعی کردم a و b بنویسم دقیقا ولی یخورده شلوغ شد ادامه ندادم گفتم شاید نشه
بذا ببینم اگه حل نشد میگم بعدا وقت کردی بفرس دمت گرم -
@MaTiN-S منم سعی کردم a و b بنویسم دقیقا ولی یخورده شلوغ شد ادامه ندادم گفتم شاید نشه
بذا ببینم اگه حل نشد میگم بعدا وقت کردی بفرس دمت گرم -
اینجا رو میگم..اون ایکس به توان چهار با اون یکی ایکس به توان چهار میشه دوتا ایکس به توان جهار،هیچ کدومم دیگه نمیشن به توان چهار..عدد ثابته هم قطعن میشه جمع سه به توان چهاره با اون پنج به توان چهار منهای بیستی ک اونوره..الان عدد ثابت به ضریب اولی اصن خیلی فرق میکنه با گزینه ها
آدمک @MaTiN-S @Rnn -
@Violet28
@Violet28 پاسخنامشو دارید بفرستید؟ قلمچی بیشرف همچین تستی داده حتما ی راه حل یکی دو خطی براش داره
-
@Violet28
نه کجا اعصاب خورد کنه !!!
مگر اینکه بخواین معادله درجه 4 رو در حالت کلی حل کنین که اصلا توصیه نمیشه ... -
@MaTiN-S حله دمت گرم
حالا بعدا ایشالا اون پاسخنامشم بفرستن ببینیم این طراح بی شرف چجوری حل کرد -
@MaTiN-S
درضمن به ازای اون φ منفی(منفی 4 منها رادیکال 18) معادله ریشه حقیقی نداره که بخوایم ضربشونو پیدا کنیم برای همین ننوشتم.@Violet28 توی این سوالتون ما ضرب ریشه های حقیقی رو در عکس قبلی پیدا کردیم. اون معادله دیگه که جواب حقیقی نداره اگر ضرب ریشه هاشو پیدا کنیم و در ضرب حقیقی ضرب کنیم میبینیم حاصل میشه همون چیزی که از فرمول اسکرین شات شما بدست میاد.