Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. شیمی
گزارش هویج
هویجججه
یه هفته مهلت دارم پس فایتینگگگگگگ
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
بیوشیمی و دیگر هیچ
Anzw 18A
سلام قشنگا اومدم با یه تاپیک و سوال خیلی خیلی حیاتی🥲 بچه‌ها من از اول ترم، واقعا چیز درست حسابی‌ای از بیوشیمی نخوندم. همون یه ذره‌ای هم که خوندم، واقعا خوندنی حساب نمی‌شد و الان خیلی راحت می‌تونم بگم که بیوشیمی رو شروع نکردم:)))))! و زنگ خطر اینه که تا سه هفته بعد امتحاناتمون شروع می‌شن و من این درس رو باید کنار باقی درسای نخونده‌م تا آخر خرداد جمع کنم🤦‍♀️! حالا ازتون کمک و مشورت می‌خوام💕 اصلا نمی‌دونم که چجوری باید شروع کنم و چجوری بخونم و خیلی نیاز به تجربه‌هاتون دارم از خوندن این درس زیبااااا🙏🏻 برم سراغ یوتوب؟ اپارات؟ کتاب بخونم براش؟ هوش مصنوعی قراره بتونه این درس رو حل کنه؟ نمونه سوال باید بزنم براش؟ شما چی کار کردین با بیوشیمی؟ کل چیزیم که الان تو دستم دارم، جزوه‌ی بچه‌های ترمای بالاتره که بعید می‌دونم برای فهمیدن کافی و مناسب باشه @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
دانشگاهی
اطلاعات لیپیدا درستن؟
Anzw 18A
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
مشکل من یا دینی؟
Mohammad MoziriM
سلام و عرض ادب. اصل مطلب: سر خوندن دینی خیلی حواسم پرت میشه، مطالعه دینی ام مفید نیست خیلی. ولی بقیه درسای عمومی مثل عربی و فارسی خیلی راحت و سریع میخونم اما دینی خیلی لفتش میدم، نمیدونم چطوریه یازدهم ، ریاضی فیزیک.
سوال مشاوره ای
سوال شیمی ۱۱ مبحث آمید
S.ghrmniS
Topic thumbnail image
شیمی
راه ابریشم الا
M
سلام دوستان وقت بخیر من یازدهم تجربیم باتوجه به اینکه امسال نهایی ها تیر برگزار میشه زمان کمی برای تست دهم و یازدهم هست خواستم بدونم توی دو ماه یا سه ماه میشه دهم یازدهم رو تست زد؟؟ و اینکه راه ابریشم الا رو اینجا کسی داشته؟؟ نظرتون چیه دربارش!
سوال مشاوره ای
شروع از صفر تستی
Kiana 5K
سلام همگی من پایه یازدهم ریاضی هستم و سال ۱۴۰۶ کنکور دارم ، منطقه ۳ هستم، من امسال و سال دهم فقط تونستم در حد امتحانای مدرسه بخونم، و نتونستم خوب و کامل تست کار کنم چون میترسیدم تو امتحان نهایی یهو تستی بنویسم تراز های قلمچیم ما بین ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ هست کتاب تست هم دارم برای پایه یازدهم کلا قلمچی آبی دهم ریاضی و فیزیک و هندسه خیلی سبز یه شیمی جامع نشر الگو هم دارم تورو خدا کمکم کنید دارم از داخل از بین میرم..نمیدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم.. معلممون میگه اگه نهایی ۱۹ به بالا بشین برین کنکور حتی ۳۰ درصد بزنین رشته تاپ قبولی من نمیدونم حرف کیو باور کنم
سوال مشاوره ای
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
فارسی دوازدهم|سودای عشق
HakoH
سلام مجددا توی درس هفتم سودای عشق وقتی میگیم به رنگ خود گرداند مند و مفعول به چه حالتی هستش؟ میشه خود را به رنگ او گرداند؟ خود مفعول و رنگ متمم اسنادی؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|در حقیقت عشق
HakoH
سلام بازم من😂😭 توی بیت در عشق کسی قدم نهد کش جان نیست با جان بودن به عشق در سامان نیست نمیتونم درک و دریافتی از کش داشته باشم نقش متمم گرفته بعد کتابم نوشته که برای او ولی چون من خنگ تر از این حرفام نفهمیدم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|حقیقت عشق
HakoH
توی جمله وجود عاشق از عشق است وجود عاشق گروه نهادی از حرف اضافه و عشق متمم هست اینجا عشق مسند هم میتونن باشه بگیم متمم اسنادی؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|سودای عشق
HakoH
صبح بخیر ✨ توی درس هفتم سودای عشق ترک خود بکند اینجا گروه مفتولی ترک خود هستش الان بخوایم روات تر بکنیمش میشه خود را ترک بکند خود م. الیه در حالت اولیه متن ولی در حالت تبدیل یافته خود را ترک بکند این حالت اتفاق نمی افته الان دستور این بخش چی میشه @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|نی نامه
HakoH
سلام سلام خانوم خوبین 🦦 توی مصرع لیک کس را دید جان دستور نیست را حرف اضافه هست یا فک اضافه چون هر دو تاش و میشه در نظر گرفت اگه حرف اضافه بگیریم به معنی برای اگه فک اضافه میشه دستور دیدن جان کسی @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
ادبیات و زبان فارسی
فارسی دوازدهم|حقیقت عشق
HakoH
سلام سلام و توی بخش حقیقت عشق از روحانی و جسمانی طالب کمال اند طالب کمال یکجا مسند هست یا گروه مسندی ؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
ادبیات و زبان فارسی
دبیر
C
سلام بچه ها دبیرای ماز کدوم بهترن برای هر درس برای دانش اموزی که ضعیفه پشت کنکوری تجربی.
سوال مشاوره ای
سوال حسابان
HakoH
میشه اینو حل کنین نقطه ای روی خط y=2xکه مجموع فاصله های ان تا مبدا و نقطه a(2.4)fvhfv 5 fhan
حسابان

شیمی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
12 دیدگاه‌ها 6 کاربران 99 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Z.nsZ آفلاین
    Z.nsZ آفلاین
    Z.ns
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام سلام
    خواهش میکنم راهنماییم کنید
    بنده تا حالا شیمیم خیلی خوب بوده
    استادمون داشتن پایه رو تدریس میکردن درصدام بالا بود
    الان فصل یک دوازدهم رو تموم کردن من درصدام فوق‌العاده پایینه
    هفته پیش یه آزمون گرفتن استاد شدم ۶%
    این هفته شدم ۰😭
    چکار کنم؟ به نظر خودم تو فهم مطالب و سواد مشکلی ندارم ولی خیییلیییی بی دقت شدم نمیدونم چکار کنممممم😭😭😭

ف Anzw 18A f.nalistF 4 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Narges_N آفلاین
      Narges_N آفلاین
      Narges_

سلام برای این که تاپیکتون بهتر دیده بشه و بتونید سریع تر راهنمایی ها رو دریافت کنید گروه های مربوط به تاپیکتون رو منشن کنید
      دوازدهم
      بچه-های-تجربی-کنکور-1403
      تجربیا

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • mr.vinyzoM آفلاین
        mr.vinyzoM آفلاین
        mr.vinyzo
        دانشجویان مهندسی

منم خیلی افت داشتم ولی دیگه نه اینقدر ..
        تمرین زیاد بکن
        ریاضیا

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Z.nsZ Z.ns

سلام سلام
          این هفته شدم ۰😭
          چکار کنم؟ به نظر خودم تو فهم مطالب و سواد مشکلی ندارم ولی خیییلیییی بی دقت شدم نمیدونم چکار کنممممم😭😭😭

ف آفلاین
          ف آفلاین
          فراموش شده
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط فراموش شده انجام شده

@N-Sz سلام برای ایراد یابی اول خودتون رو حذف کنید از معادله تا زمانی که در معادله قرار دارین برای حفاظت از منیت خودتون چیز هایی رو می گید که احتمالا وجود ندارن یا نمی دونین
          در واقع با گفتن اینکه در فهم مشکلی ندارم. سعی دارین بگین من نفهم نیستم. اما این کار درست نیست برای اینکه درست ایرادیابی کنید از دید سوم شخص نگاه کنید بدون هیچ پیش فرضی. حتی اینو در نظر بگیرین که ممکنه در فهم مطلب مشکل داشته باشین. حالا برای خودتون سوالات مفید طرح کنید مثلا
          آیا سر جلسه اضطراب داشتم یا خسته بودم؟ گرسنه بودم یا سردم بود؟ سرماخورده بودم یا چیزی بود که حواسم رو پرت کنه؟ در واقع سری سوالات شخصی
          آیا سوالات رو نمی فهمیدم؟ آیا حل طولانی برای سوالات داشتم؟ یا حل طولانی سوالات, منو از حل سوالات منصرف می کرد؟ اگه زمان کافی می داشتم آیا می تونستم تمام سوالات رو حل کنم؟و اگر نه چرا؟ سری سوالات تحلیل آزمون
          و سوالاتی از این قبیل

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Z.nsZ Z.ns

سلام سلام
            این هفته شدم ۰😭

ف آفلاین
            ف آفلاین
            فراموش شده

@N-Sz فکر می کنم دیدن این بهت روحیه بده!:grinning_face_with_smiling_eyes:
            Screenshot 2023-11-09 at 16-16-17 هرم یادگیری.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Z.nsZ Z.ns

سلام سلام
              این هفته شدم ۰😭

Anzw 18A آنلاین
              Anzw 18A آنلاین
              Anzw 18
              فارغ التحصیلان آلاء

@N-Sz
              چقدر تست کار کرده بودین؟

-در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

یاحسین💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Z.nsZ Z.ns

سلام سلام
                این هفته شدم ۰😭

f.nalistF آفلاین
                f.nalistF آفلاین
                f.nalist

@N-Sz

سلام وقتت بخیر
                ببین صرفا مطالبی که اینجا میگم برای کمک بهت هستش نه چیز دیگه ای پس حالا ببین

شما برای دوازدهم نیاز به یه کتاب تست داری که سطح بندی کرده باشه مث خیلی سبز که با اون لبخنداش یا مبتکران با اون 4 ایکونش و یا سه سطحی و اینا که نوشته درجه پاسخگوی و سختی سوال رو

وقتی جزوه دبیر رو خوندی تست زد فکر کردی که فهمیدی و اینا
                بری سوالای آسون و متوسطش رو بزنی
                اگه اونارو تونستی بزنی یعنی درسو یاد گرفتی و میتونی افزایشش بدی
                ولی اگه پراکنده کار کنی اول کار و از یه چیز مشخص تست بزنی برای یه فصل بزرگ مث فصل یک شیمی دوازده متوجه نمیشی که درسو یاد گرفتی تستو نگرفتی و یا هر چیز دیگه

این حرفا برای یه آزمون نرمال بود که بالاترین درصد که استاد گرفته 70 بود رنج 40 بوده شما انقدر زدی
                و شاید آزمون انقدر سخت بوده که همه چند موردی بوده یا مسئله و نتونستین جواب بدین

مثال بزنم برای خودم
                من ثابت تعادل رو استاد بهمون یاد داد تمرینای جزوه رو زدم
                ولی از هر 5 تا تستش 3 تا رو غلط میزدم اونایی که زده بود آسون رفتم گیر کارو درآوردم زدم تا تونستم مشکلشو برطرف کنم
                شما هم وقتی دیدی این آزمونا اینجوری میشه
                بذار سوالارو جلوت
                ببین از هر مبحث چند تا تست اومده
                پراکندگی چجوری بوده
                ایده هاش تکراری بوده یا نو
                کجاهارو باید بیشتر کار کنی و....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Z.nsZ آفلاین
                  Z.nsZ آفلاین
                  Z.ns

سلام مجدد
                  اول ممنونم از راهنمایی های همتون
                  درسته بعضی سوالات ایده جدیدی داشت که حلشون نکردم اینکه هیچی
                  بعضی سوالات مسئله بودن از ph و صابونا و...
                  اینا رو اول وقتی که صورت سوال رو میبینم وحشت میکنم که وای خدا اگه اینو بلد نباشم چی
                  بعد وقتی میرم رو سوال اصلا نمیتونم بخونم و تمرکز داشته باشم حس میکنم زمانم داره میگذره
                  بعد میرم سوال بعدی...
                  یه تعداد از تست ها شمارشی بود
                  تو اینا من مثلا یه برخلاف رو نمیبینم. یا تو یه مورد حواسم نبود وقتی ساختار لوویس رو کشیدم اصلا به الکترون های ناپیوندی دقت نکرده بودم.
                  یا مثلا یه گزینه رو وقتی تو تایم آزمون میخونم نمیفهمم چی داره میگه ولی همین که پاسخ برگ ها رو گرفتن یه نگاهی به برگه ام میکنم منظورشو میفهمم که اها فلان چی منظورش بوده😖 و...
                  واسه سوالات محاسباتی هم اصلا خیلی کم پیش میاد جوابی که بدست میارم تو گزینه ها باشه
                  دیگه حالا یا یه صفر کم داره یا ممیز خورده یا...
                  (اینم هست مثلا وقتی سوالا رو سر جلسه میخونم مخصوصا مسائل ph رو اصلا درک درستی ازشون ندارم نمیدونم دلیل چیه)
                  ببخشید خیلی حرف زدم

Z.nsZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Z.nsZ Z.ns

سلام مجدد
                    اینا رو اول وقتی که صورت سوال رو میبینم وحشت میکنم که وای خدا اگه اینو بلد نباشم چی
                    بعد وقتی میرم رو سوال اصلا نمیتونم بخونم و تمرکز داشته باشم حس میکنم زمانم داره میگذره
                    بعد میرم سوال بعدی...
                    تو اینا من مثلا یه برخلاف رو نمیبینم. یا تو یه مورد حواسم نبود وقتی ساختار لوویس رو کشیدم اصلا به الکترون های ناپیوندی دقت نکرده بودم.
                    یا مثلا یه گزینه رو وقتی تو تایم آزمون میخونم نمیفهمم چی داره میگه ولی همین که پاسخ برگ ها رو گرفتن یه نگاهی به برگه ام میکنم منظورشو میفهمم که اها فلان چی منظورش بوده😖 و...
                    واسه سوالات محاسباتی هم اصلا خیلی کم پیش میاد جوابی که بدست میارم تو گزینه ها باشه
                    (اینم هست مثلا وقتی سوالا رو سر جلسه میخونم مخصوصا مسائل ph رو اصلا درک درستی ازشون ندارم نمیدونم دلیل چیه)
                    ببخشید خیلی حرف زدم

Z.nsZ آفلاین
                    Z.nsZ آفلاین
                    Z.ns

@N-Sz در شیمی گفته است:

سلام مجدد
                    بعد میرم سوال بعدی...
                    ببخشید خیلی حرف زدم

@Rnn
                    @M-Tina
                    @mr-vinyzo
                    @f-nalist
                    Anzw 18

Narges_N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Z.nsZ Z.ns

@N-Sz در شیمی گفته است:

سلام مجدد
                      بعد میرم سوال بعدی...
                      ببخشید خیلی حرف زدم

@Rnn
                      @M-Tina
                      @mr-vinyzo
                      @f-nalist
                      Anzw 18

Narges_N آفلاین
                      Narges_N آفلاین
                      Narges_

@N-Sz سلام
                      من که خب یازدهمیم
                      ولی در خصوص مواردی که گفتین و در حدی که میتونم بحث میکنم
                      ببینین بیشترین حسی که از حرفاتون میگیرم اینه که استرس دارین و خیلی زیادم هست شاید حسش نکنین ولی از مطالبی که گفتین میشه این حسو گرفت
                      باید ببینید منشا این که شما وقتی سوالو میبینین وحشت میکنین چیه؟
                      چرا این میاد تو ذهنتون که ممکنه نتونین به سوال جواب بدین؟
                      شما تو مرحله ی اول باید خیلی خوب مطمئن باشین که درسو یاد گرفتین و مفاهیمشو با توجه به توضیحاتی که به شما داده شده دریافت کردین و بعدش بقیشو با تست با غلط زدن و با تحلیل درستِ اون غلط ها یاد بگیرین
                      من حس میکنم شما درصدتون تو آزمون استادتون پایین بوده
                      ببینید این آزمون ها ته همش قراره کنکور باشه و همش برای آمادگی بیشتر ماست شما با فکر کردن به این که میتونین یه تستو بزنین یا نه تمام آرامش روحی خودتون رو میگیرین و از طرفی تست ها هم بدون جواب می‌مونن.....
                      پس اینو بدونین که این آزمونا( خصوصا اگه از موسسه هاست( مثل کلاسی.نو) و نه از مدرسه) فقط و فقط در بیشترین حالت ممکن برای شما جنبه ی آموزشی داره نه فقط سطح سنجی و خب نمیدونم قلم چی یا گاج یا مثل اینا رو آزمون میدین یا نه اما بهتره معیارتون واسه سنجش خودتون رو روی این آزمون ها متمرکز تر کنین تا جمع بندی بهتری از مطالب دستتون بیاد
                      گفتین کلمه هایی مثل برخلاف و .... نمی‌بینین
                      بازم نمیدونم چطور مطالب رو میخونین اما خیلییییی بهتره که شما قید ها رو با خودکار و یا هایلایت هایی مشخص کنین که میدونین رنگش خیلی توجهتونو جلب میکنه این کار باعث افزایش دقتتون میشه
                      یکی از تیپ سوالایی که آدمو مجبور به دقت میکنه اوناییه که مثلا یه سری مورد میده بعد میگه کدام گزینه نصفشو درست پر میکنه نصفشو غلط یا از ۴ تا عبارت مثلا یکی در میون غلط درسته و شما باید گزینه ای که این ویژگی داره رو بزنین و تیپ هایی مشابه این...
                      زدن این تست ها زمان زیادی میبره اما دیگه به صورت ناخودآگاه کاری میکنه که شما دقتتون خیلی بیشتر بشه
                      واسه سوالات محاسباتی هم بعد از درک سوال فقط بزرگ ترین چالش محاسباته که مطمئنم با تمرین خیلی زیاد درست میشه.....
                      اینا صرفا چیزایی بود که تا این مدت خودم یادگرفته و فهمیده بودم و قطعا یه سری ضعف ها هم هست از طرف خودم ولی خب چیزایی که میدونستم اینا بود....
                      امیدوارم مفید باشه براتون

Z.nsZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Narges_N Narges_

@N-Sz سلام
                        من که خب یازدهمیم
                        ولی در خصوص مواردی که گفتین و در حدی که میتونم بحث میکنم
                        ببینین بیشترین حسی که از حرفاتون میگیرم اینه که استرس دارین و خیلی زیادم هست شاید حسش نکنین ولی از مطالبی که گفتین میشه این حسو گرفت
                        باید ببینید منشا این که شما وقتی سوالو میبینین وحشت میکنین چیه؟
                        چرا این میاد تو ذهنتون که ممکنه نتونین به سوال جواب بدین؟
                        شما تو مرحله ی اول باید خیلی خوب مطمئن باشین که درسو یاد گرفتین و مفاهیمشو با توجه به توضیحاتی که به شما داده شده دریافت کردین و بعدش بقیشو با تست با غلط زدن و با تحلیل درستِ اون غلط ها یاد بگیرین
                        من حس میکنم شما درصدتون تو آزمون استادتون پایین بوده
                        ببینید این آزمون ها ته همش قراره کنکور باشه و همش برای آمادگی بیشتر ماست شما با فکر کردن به این که میتونین یه تستو بزنین یا نه تمام آرامش روحی خودتون رو میگیرین و از طرفی تست ها هم بدون جواب می‌مونن.....
                        پس اینو بدونین که این آزمونا( خصوصا اگه از موسسه هاست( مثل کلاسی.نو) و نه از مدرسه) فقط و فقط در بیشترین حالت ممکن برای شما جنبه ی آموزشی داره نه فقط سطح سنجی و خب نمیدونم قلم چی یا گاج یا مثل اینا رو آزمون میدین یا نه اما بهتره معیارتون واسه سنجش خودتون رو روی این آزمون ها متمرکز تر کنین تا جمع بندی بهتری از مطالب دستتون بیاد
                        گفتین کلمه هایی مثل برخلاف و .... نمی‌بینین
                        بازم نمیدونم چطور مطالب رو میخونین اما خیلییییی بهتره که شما قید ها رو با خودکار و یا هایلایت هایی مشخص کنین که میدونین رنگش خیلی توجهتونو جلب میکنه این کار باعث افزایش دقتتون میشه
                        یکی از تیپ سوالایی که آدمو مجبور به دقت میکنه اوناییه که مثلا یه سری مورد میده بعد میگه کدام گزینه نصفشو درست پر میکنه نصفشو غلط یا از ۴ تا عبارت مثلا یکی در میون غلط درسته و شما باید گزینه ای که این ویژگی داره رو بزنین و تیپ هایی مشابه این...
                        زدن این تست ها زمان زیادی میبره اما دیگه به صورت ناخودآگاه کاری میکنه که شما دقتتون خیلی بیشتر بشه
                        واسه سوالات محاسباتی هم بعد از درک سوال فقط بزرگ ترین چالش محاسباته که مطمئنم با تمرین خیلی زیاد درست میشه.....
                        اینا صرفا چیزایی بود که تا این مدت خودم یادگرفته و فهمیده بودم و قطعا یه سری ضعف ها هم هست از طرف خودم ولی خب چیزایی که میدونستم اینا بود....
                        امیدوارم مفید باشه براتون

Z.nsZ آفلاین
                        Z.nsZ آفلاین
                        Z.ns

@M-Tina خیلیی ممنونم ازتون✨
                        ببخشید خیلی تایپ کردید

Narges_N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Z.nsZ Z.ns

@M-Tina خیلیی ممنونم ازتون✨
                          ببخشید خیلی تایپ کردید