شیمی
-
سلام سلام
خواهش میکنم راهنماییم کنید
بنده تا حالا شیمیم خیلی خوب بوده
استادمون داشتن پایه رو تدریس میکردن درصدام بالا بود
الان فصل یک دوازدهم رو تموم کردن من درصدام فوقالعاده پایینه
هفته پیش یه آزمون گرفتن استاد شدم ۶%
این هفته شدم ۰😭
چکار کنم؟ به نظر خودم تو فهم مطالب و سواد مشکلی ندارم ولی خیییلیییی بی دقت شدم نمیدونم چکار کنممممم😭😭😭 -
سلام سلام
این هفته شدم ۰😭
چکار کنم؟ به نظر خودم تو فهم مطالب و سواد مشکلی ندارم ولی خیییلیییی بی دقت شدم نمیدونم چکار کنممممم😭😭😭@N-Sz سلام برای ایراد یابی اول خودتون رو حذف کنید از معادله تا زمانی که در معادله قرار دارین برای حفاظت از منیت خودتون چیز هایی رو می گید که احتمالا وجود ندارن یا نمی دونین
در واقع با گفتن اینکه در فهم مشکلی ندارم. سعی دارین بگین من نفهم نیستم. اما این کار درست نیست برای اینکه درست ایرادیابی کنید از دید سوم شخص نگاه کنید بدون هیچ پیش فرضی. حتی اینو در نظر بگیرین که ممکنه در فهم مطلب مشکل داشته باشین. حالا برای خودتون سوالات مفید طرح کنید مثلا
آیا سر جلسه اضطراب داشتم یا خسته بودم؟ گرسنه بودم یا سردم بود؟ سرماخورده بودم یا چیزی بود که حواسم رو پرت کنه؟ در واقع سری سوالات شخصی
آیا سوالات رو نمی فهمیدم؟ آیا حل طولانی برای سوالات داشتم؟ یا حل طولانی سوالات, منو از حل سوالات منصرف می کرد؟ اگه زمان کافی می داشتم آیا می تونستم تمام سوالات رو حل کنم؟و اگر نه چرا؟ سری سوالات تحلیل آزمون
و سوالاتی از این قبیل -
سلام سلام
این هفته شدم ۰😭
چکار کنم؟ به نظر خودم تو فهم مطالب و سواد مشکلی ندارم ولی خیییلیییی بی دقت شدم نمیدونم چکار کنممممم😭😭😭@N-Sz فکر می کنم دیدن این بهت روحیه بده!:grinning_face_with_smiling_eyes:

-
سلام سلام
این هفته شدم ۰😭
چکار کنم؟ به نظر خودم تو فهم مطالب و سواد مشکلی ندارم ولی خیییلیییی بی دقت شدم نمیدونم چکار کنممممم😭😭😭@N-Sz
چقدر تست کار کرده بودین؟ -
سلام سلام
این هفته شدم ۰😭
چکار کنم؟ به نظر خودم تو فهم مطالب و سواد مشکلی ندارم ولی خیییلیییی بی دقت شدم نمیدونم چکار کنممممم😭😭😭@N-Sz
سلام وقتت بخیر
ببین صرفا مطالبی که اینجا میگم برای کمک بهت هستش نه چیز دیگه ای پس حالا ببینشما برای دوازدهم نیاز به یه کتاب تست داری که سطح بندی کرده باشه مث خیلی سبز که با اون لبخنداش یا مبتکران با اون 4 ایکونش و یا سه سطحی و اینا که نوشته درجه پاسخگوی و سختی سوال رو
وقتی جزوه دبیر رو خوندی تست زد فکر کردی که فهمیدی و اینا
بری سوالای آسون و متوسطش رو بزنی
اگه اونارو تونستی بزنی یعنی درسو یاد گرفتی و میتونی افزایشش بدی
ولی اگه پراکنده کار کنی اول کار و از یه چیز مشخص تست بزنی برای یه فصل بزرگ مث فصل یک شیمی دوازده متوجه نمیشی که درسو یاد گرفتی تستو نگرفتی و یا هر چیز دیگهاین حرفا برای یه آزمون نرمال بود که بالاترین درصد که استاد گرفته 70 بود رنج 40 بوده شما انقدر زدی
و شاید آزمون انقدر سخت بوده که همه چند موردی بوده یا مسئله و نتونستین جواب بدینمثال بزنم برای خودم
من ثابت تعادل رو استاد بهمون یاد داد تمرینای جزوه رو زدم
ولی از هر 5 تا تستش 3 تا رو غلط میزدم اونایی که زده بود آسون رفتم گیر کارو درآوردم زدم تا تونستم مشکلشو برطرف کنم
شما هم وقتی دیدی این آزمونا اینجوری میشه
بذار سوالارو جلوت
ببین از هر مبحث چند تا تست اومده
پراکندگی چجوری بوده
ایده هاش تکراری بوده یا نو
کجاهارو باید بیشتر کار کنی و.... -
سلام مجدد
اول ممنونم از راهنمایی های همتون
درسته بعضی سوالات ایده جدیدی داشت که حلشون نکردم اینکه هیچی
بعضی سوالات مسئله بودن از ph و صابونا و...
اینا رو اول وقتی که صورت سوال رو میبینم وحشت میکنم که وای خدا اگه اینو بلد نباشم چی
بعد وقتی میرم رو سوال اصلا نمیتونم بخونم و تمرکز داشته باشم حس میکنم زمانم داره میگذره
بعد میرم سوال بعدی...
یه تعداد از تست ها شمارشی بود
تو اینا من مثلا یه برخلاف رو نمیبینم. یا تو یه مورد حواسم نبود وقتی ساختار لوویس رو کشیدم اصلا به الکترون های ناپیوندی دقت نکرده بودم.
یا مثلا یه گزینه رو وقتی تو تایم آزمون میخونم نمیفهمم چی داره میگه ولی همین که پاسخ برگ ها رو گرفتن یه نگاهی به برگه ام میکنم منظورشو میفهمم که اها فلان چی منظورش بوده😖 و...
واسه سوالات محاسباتی هم اصلا خیلی کم پیش میاد جوابی که بدست میارم تو گزینه ها باشه
دیگه حالا یا یه صفر کم داره یا ممیز خورده یا...
(اینم هست مثلا وقتی سوالا رو سر جلسه میخونم مخصوصا مسائل ph رو اصلا درک درستی ازشون ندارم نمیدونم دلیل چیه)
ببخشید خیلی حرف زدم -
سلام مجدد
اینا رو اول وقتی که صورت سوال رو میبینم وحشت میکنم که وای خدا اگه اینو بلد نباشم چی
بعد وقتی میرم رو سوال اصلا نمیتونم بخونم و تمرکز داشته باشم حس میکنم زمانم داره میگذره
بعد میرم سوال بعدی...
تو اینا من مثلا یه برخلاف رو نمیبینم. یا تو یه مورد حواسم نبود وقتی ساختار لوویس رو کشیدم اصلا به الکترون های ناپیوندی دقت نکرده بودم.
یا مثلا یه گزینه رو وقتی تو تایم آزمون میخونم نمیفهمم چی داره میگه ولی همین که پاسخ برگ ها رو گرفتن یه نگاهی به برگه ام میکنم منظورشو میفهمم که اها فلان چی منظورش بوده😖 و...
واسه سوالات محاسباتی هم اصلا خیلی کم پیش میاد جوابی که بدست میارم تو گزینه ها باشه
(اینم هست مثلا وقتی سوالا رو سر جلسه میخونم مخصوصا مسائل ph رو اصلا درک درستی ازشون ندارم نمیدونم دلیل چیه)
ببخشید خیلی حرف زدم@N-Sz در شیمی گفته است:
سلام مجدد
بعد میرم سوال بعدی...
ببخشید خیلی حرف زدم@Rnn
@M-Tina
@mr-vinyzo
@f-nalist
Anzw 18 -
@N-Sz در شیمی گفته است:
سلام مجدد
بعد میرم سوال بعدی...
ببخشید خیلی حرف زدم@Rnn
@M-Tina
@mr-vinyzo
@f-nalist
Anzw 18@N-Sz سلام
من که خب یازدهمیم
ولی در خصوص مواردی که گفتین و در حدی که میتونم بحث میکنم
ببینین بیشترین حسی که از حرفاتون میگیرم اینه که استرس دارین و خیلی زیادم هست شاید حسش نکنین ولی از مطالبی که گفتین میشه این حسو گرفت
باید ببینید منشا این که شما وقتی سوالو میبینین وحشت میکنین چیه؟
چرا این میاد تو ذهنتون که ممکنه نتونین به سوال جواب بدین؟
شما تو مرحله ی اول باید خیلی خوب مطمئن باشین که درسو یاد گرفتین و مفاهیمشو با توجه به توضیحاتی که به شما داده شده دریافت کردین و بعدش بقیشو با تست با غلط زدن و با تحلیل درستِ اون غلط ها یاد بگیرین
من حس میکنم شما درصدتون تو آزمون استادتون پایین بوده
ببینید این آزمون ها ته همش قراره کنکور باشه و همش برای آمادگی بیشتر ماست شما با فکر کردن به این که میتونین یه تستو بزنین یا نه تمام آرامش روحی خودتون رو میگیرین و از طرفی تست ها هم بدون جواب میمونن.....
پس اینو بدونین که این آزمونا( خصوصا اگه از موسسه هاست( مثل کلاسی.نو) و نه از مدرسه) فقط و فقط در بیشترین حالت ممکن برای شما جنبه ی آموزشی داره نه فقط سطح سنجی و خب نمیدونم قلم چی یا گاج یا مثل اینا رو آزمون میدین یا نه اما بهتره معیارتون واسه سنجش خودتون رو روی این آزمون ها متمرکز تر کنین تا جمع بندی بهتری از مطالب دستتون بیاد
گفتین کلمه هایی مثل برخلاف و .... نمیبینین
بازم نمیدونم چطور مطالب رو میخونین اما خیلییییی بهتره که شما قید ها رو با خودکار و یا هایلایت هایی مشخص کنین که میدونین رنگش خیلی توجهتونو جلب میکنه این کار باعث افزایش دقتتون میشه
یکی از تیپ سوالایی که آدمو مجبور به دقت میکنه اوناییه که مثلا یه سری مورد میده بعد میگه کدام گزینه نصفشو درست پر میکنه نصفشو غلط یا از ۴ تا عبارت مثلا یکی در میون غلط درسته و شما باید گزینه ای که این ویژگی داره رو بزنین و تیپ هایی مشابه این...
زدن این تست ها زمان زیادی میبره اما دیگه به صورت ناخودآگاه کاری میکنه که شما دقتتون خیلی بیشتر بشه
واسه سوالات محاسباتی هم بعد از درک سوال فقط بزرگ ترین چالش محاسباته که مطمئنم با تمرین خیلی زیاد درست میشه.....
اینا صرفا چیزایی بود که تا این مدت خودم یادگرفته و فهمیده بودم و قطعا یه سری ضعف ها هم هست از طرف خودم ولی خب چیزایی که میدونستم اینا بود....
امیدوارم مفید باشه براتون -
@N-Sz سلام
من که خب یازدهمیم
ولی در خصوص مواردی که گفتین و در حدی که میتونم بحث میکنم
ببینین بیشترین حسی که از حرفاتون میگیرم اینه که استرس دارین و خیلی زیادم هست شاید حسش نکنین ولی از مطالبی که گفتین میشه این حسو گرفت
باید ببینید منشا این که شما وقتی سوالو میبینین وحشت میکنین چیه؟
چرا این میاد تو ذهنتون که ممکنه نتونین به سوال جواب بدین؟
شما تو مرحله ی اول باید خیلی خوب مطمئن باشین که درسو یاد گرفتین و مفاهیمشو با توجه به توضیحاتی که به شما داده شده دریافت کردین و بعدش بقیشو با تست با غلط زدن و با تحلیل درستِ اون غلط ها یاد بگیرین
من حس میکنم شما درصدتون تو آزمون استادتون پایین بوده
ببینید این آزمون ها ته همش قراره کنکور باشه و همش برای آمادگی بیشتر ماست شما با فکر کردن به این که میتونین یه تستو بزنین یا نه تمام آرامش روحی خودتون رو میگیرین و از طرفی تست ها هم بدون جواب میمونن.....
پس اینو بدونین که این آزمونا( خصوصا اگه از موسسه هاست( مثل کلاسی.نو) و نه از مدرسه) فقط و فقط در بیشترین حالت ممکن برای شما جنبه ی آموزشی داره نه فقط سطح سنجی و خب نمیدونم قلم چی یا گاج یا مثل اینا رو آزمون میدین یا نه اما بهتره معیارتون واسه سنجش خودتون رو روی این آزمون ها متمرکز تر کنین تا جمع بندی بهتری از مطالب دستتون بیاد
گفتین کلمه هایی مثل برخلاف و .... نمیبینین
بازم نمیدونم چطور مطالب رو میخونین اما خیلییییی بهتره که شما قید ها رو با خودکار و یا هایلایت هایی مشخص کنین که میدونین رنگش خیلی توجهتونو جلب میکنه این کار باعث افزایش دقتتون میشه
یکی از تیپ سوالایی که آدمو مجبور به دقت میکنه اوناییه که مثلا یه سری مورد میده بعد میگه کدام گزینه نصفشو درست پر میکنه نصفشو غلط یا از ۴ تا عبارت مثلا یکی در میون غلط درسته و شما باید گزینه ای که این ویژگی داره رو بزنین و تیپ هایی مشابه این...
زدن این تست ها زمان زیادی میبره اما دیگه به صورت ناخودآگاه کاری میکنه که شما دقتتون خیلی بیشتر بشه
واسه سوالات محاسباتی هم بعد از درک سوال فقط بزرگ ترین چالش محاسباته که مطمئنم با تمرین خیلی زیاد درست میشه.....
اینا صرفا چیزایی بود که تا این مدت خودم یادگرفته و فهمیده بودم و قطعا یه سری ضعف ها هم هست از طرف خودم ولی خب چیزایی که میدونستم اینا بود....
امیدوارم مفید باشه براتون