نمودار سرعت زمان در دومتحرکه
-
مآهور حرفم رو پس میگیرم با روش نموداری هم راحت حل میشه. فقط به جای روش طولانی من از تشابه مثلث ها استفاده کنین.
-
آدمک در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
@f-nalist بنظرم بهترین روش نمودار vtعه
@MaTiN-S در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
آدمک
@f-nalistاین هم همون معادله مکان-زمان هست دیگه فرقی نداره که. فکر کردم مثل سرعت نسبی استادشون شتاب نسبی تعریف کرده!
شما در حقیقت اومدی تابع فاصله دو متحرک بر حسب زمان رو نوشتی | D(t) = | x(B) - x (A)
بعد مساوی 29 قرار دادی چون این فاصله مد نظره طراحه. من همینطوری دقیقا حل کردم بنظرم از نمودار درکش آسون تره اما شاید نمودار سریع تر به جواب برسه.نه منظورم این روش نبودش
شتاب نسبی منظورم بود یه مرحله بالاتر از سرعت نسبی که سنگین مخه من نمیشکشتش -
مآهور کلا اینجوریه که رو یه سوال روشای مختلفی جواب میده، همیشه ی روش شمارو سریعتر به جواب میرسونه و هیچ تضمینی نیس کدومشون سریعترینه کاملا بستگی به سوال داره وقتی شما سر جلسه ازمون قرار میگیری مونده به بخت و اقبالت که روشی که انتخاب کردی سریعترینه یا دیر میرسونت به جواب و وقت زیادی ازت میگیره
کلا من کنکور رو خیلی وابسته به بخت و اقبال میدونم شایدم دارم پشت کنکوری بودنمو توجیه میکنم -
مآهور مجبوریم مبدا زمان رو لحظه 3 بگیریم، ینی زمانی که هردو متحرک در حال حرکت باشن
ینی باید تمام فاکتور های متحرک A رو تا ثانیه 3 حساب کنید بعدش از لحظه 3 به بعد فرض کنید حرکت تازه شروع شده -
آدمک اخه انقدرر روشا متنوعه که دیگه یادت میره. حتی اگه استفاده کنی و مثلا غلط حل کنی جز معلم خودت که دسترسیم بهش نداری هیچکس دیگه ممکنه با اون روش حل نکنه و با پاسخا و روشای عجیب غریب دیگران باز گیج تر میشی و حرکتو میبوسی میزاری کنار
-
مآهور
سلام. دست خودتونه میتونید اصلا t=0 رو مبدا بگیرید. به هرحال مبدا زمان هر دو متحرک رو باید یکی کنید. یعنی مبدا t رو مشخص کنین همونطور که مبدا x و v مشخصه.اگر t=0 بگیرید نمودار سرعت زمان B دو ضابطه ای میشه. از ۰ تا ۳ سرعتش صفره از ۳ به بعد v=v0+at که با اطلاعات مسئله مشخص میشه.
-
@f-nalist میدونین واقعا در عین عالی بودن روشای نسبی و ی سری روشای خاص دیگه، واقعا خیلی بده چون نه هیچ پاسخنامه ای اونجوری میره نه خیلی از معلمای دیگه... به خود اون استادم خیلی وقتا دسترسی نداری.
همینه ک حرکت شناسیم درصداش پایینه دیگه.. روشاش انقدر متنوع و خاص هر استاده که از اونور بوم میفتی
مآهور در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
@f-nalist میدونین واقعا در عین عالی بودن روشای نسبی و ی سری روشای خاص دیگه، واقعا خیلی بده چون نه هیچ پاسخنامه ای اونجوری میره نه خیلی از معلمای دیگه... به خود اون استادم خیلی وقتا دسترسی نداری.
همینه ک حرکت شناسیم درصداش پایینه دیگه.. روشاش انقدر متنوع و خاص هر استاده که از اونور بوم میفتی
بله دقیقااا
@f-nalist شتابارو هم مثل سرعتا باهم جمع و اینا میکننو میگی؟ اخ یه زمانی بلدش بودم به مرور زمان دیگه یادم رفتش... اه چرا حرکت اینجوریه واقعا..
بله بعدا وی تی نسبی میکشی
خیلی گنگه اگه بتونی استفاده اش کنیمآهور در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
@f-nalist نه اوکیه سخت گیر نیستم راجب اینچیزا و شما که درمورد همین تاپیک پرسیدین من که اونسری با آدمک تو تاپیک فیزیکم داشتیم درمورد روش خوندن زیست حرف میزدیم
اها
-
بله دقیقااا
@f-nalist شتابارو هم مثل سرعتا باهم جمع و اینا میکننو میگی؟ اخ یه زمانی بلدش بودم به مرور زمان دیگه یادم رفتش... اه چرا حرکت اینجوریه واقعا..
خیلی گنگه اگه بتونی استفاده اش کنیمآهور در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
@f-nalist نه اوکیه سخت گیر نیستم راجب اینچیزا و شما که درمورد همین تاپیک پرسیدین من که اونسری با آدمک تو تاپیک فیزیکم داشتیم درمورد روش خوندن زیست حرف میزدیم
اها
@f-nalist در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
اینی که گفتی میشه عصاره تمام چیزایی که گفته شد تو این تاپیک، ترکیب حرکت نسبی و ویتی و تشابه
دیگه سریعتر از این روش اینه ک کلید سوالو داشته باشی
-
اینی که گفتی میشه عصاره تمام چیزایی که گفته شد تو این تاپیک، ترکیب حرکت نسبی و ویتی و تشابه
-
مآهور
سلام. دست خودتونه میتونید اصلا t=0 رو مبدا بگیرید. به هرحال مبدا زمان هر دو متحرک رو باید یکی کنید. یعنی مبدا t رو مشخص کنین همونطور که مبدا x و v مشخصه.اگر t=0 بگیرید نمودار سرعت زمان B دو ضابطه ای میشه. از ۰ تا ۳ سرعتش صفره از ۳ به بعد v=v0+at که با اطلاعات مسئله مشخص میشه.
-
-
آدمک در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
پس خوش بحال دور و وریام تو حوزه آزمون