این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
دو عدد سوال ریاضی سخت 🥺
-
سلام به همگی
من این دو سوال رو هر چی بالا و پایین میکنم نمیفهمم واقعا
کسی میتونه برام توضیح بده
سوال 122 و 124
-
ببینید واسه سوال 122 میخوایم ضرب دو عبارت بزرگتر مساوی صفر باشه، میدونیم علامت کله عبارت تو ریشه های مکرر زوج بدون تغییر می مونه و تو ریشه های نا مکرر یا مکرر فرد تغییر میکنه
خب سوال داره میگه بعد از 3- عبارت مثبته پس قبلش منفیه پس تو 3- تغییر علامت داشتیم پس این 3- ریشه ای هست که علامت درش تغییر داره میکنه
خب ریشه پرانتز اول که 3 هس، خب طبق چیزایی که گفتیم باید 3 ریشه مکرر زوج باشه تا علامت با گذشتن ازش تغییر نکنه ینی این 3 باید یکی از ریشه های عبارته درجه 2 هم باشه یه ریشه دیگرش هم 3- هستش که باعثه این تغییر علامت شده
پس دوتا ریشه های درجه دومون 3 و 3- هستن که با تشکیل معادلش میفهمیم b و c چی هستن -
فاطمه موسوی 1 124 هم اینطوریه که در منفی 1چهارم تغییر کرده علامت، همونطور ک میبینیم منفی 1چهارم ریشه پرانتز کوچیکس، پس این ریشه دیگه نباید تو درجه دوممون پیداش بشه
درجه دوممون دو حالت داره، یا اصن ریشه ای نداره، یا ریشش مضاعف هست که ریشه مکرر زوج حساب میشه و علامت رو با گذر ازش تغییر نمیده
پس میتونیم دلتای درجه دوم رو کوچیکتر مساوی صفر قرار بدیم
در ضمن باید چک کنیم که منفی 1چهارم ریشه غیر مکرر عبارته درجه دوممون نباشه، ینی منفی 1چهارم رو بذاریم درجه دوم رو نامساوی صفر قرار بدیم، و ی چیز دیگه هم باید چک بشه اونم اینکه منفی 1چهارم ریشه مضاعف عبارته درجه دوممون باشه
با بررسی همه این موارد باید مقادیر قابل قبول m رو پیدا کنیم -
فاطمه موسوی 1 جواب 124 میشه 4؟
-
فاطمه موسوی 1 ببخشید بابت اسپم ولی اخه حالا حتما باید از این حالت قیافشون اسکرین شات میگرفتین وای..
-
مآهور حال ندآشتم برش بدم