Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
جمع بندی دو و سوم فیزیک
-
mohadeseh.m.m
وقت رو هدر ندید هرچه زودتر بهتر -
mohadeseh.m.m دانلود کن و اگه راهنمایی خواستی من در خدمتم. و اولویتت خازن و الکتریسینه جاری باشه.
-
behniasasa مرسی که کمکم میکنی فدات نت بخرم دانلود میکنم ازتون کمک میگیرم
-
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to sattaralipour on آخرین ویرایش توسط انجام شده
sattaralipour در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
RAHIL_28
نه بحث همونه فرقی ندارن فقط بعضی مباحث وجود داره وه تو صفرتاصدتدریس نشدهbehniasasa در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
RAHIL_28 سلام . مثلا القا 2 جلسه هستش توی این فیلما 3 جلسه مغناطیس 5 جلسه و الکتریسیته جاری هم بهتر گفتن. که توی صفر تاصد 2 جلسه بود.
ممنونم از راهنماییاتون.... شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم فیزیک 2 چجوریه سطحش؟؟
-
mohadeseh.m.m
از الان جمع بندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم استاد طلوعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استاد طلوعی خیلی تکنیکی میگن بر ای کسی ک نخونده خوب نیست
مبحثی شروع کن کتاب کمک اموزشی بخون ولی لفتش نده -
میتونی باید تمرینتو زیاد کنیوفرمولهارو همراه باکاربردشون بدونی
-
sattaralipour مرسی که امید میدی
-
mohadeseh.m.m انسان به امید زنده است یادم بنداز برات یه لینک میفرستم برو ببین کارنامه های دوستمه توقلمچی که تو۳۲سالگی سال ۹۳ کنکور شرکت کرد ۱۵۴ کنکور شد اونم با ترازهایی که داشت
-
mohadeseh.m.m انسان به امید زنده است یادم بنداز برات یه لینک میفرستم برو ببین کارنامه های دوستمه توقلمچی که تو۳۲سالگی سال ۹۳ کنکور شرکت کرد ۱۵۴ کنکور شد اونم با ترازهایی که داشت
لطفا همین جا بذارین ما هم استفاده کنیم
-
-
sattaralipour واقعا گل کاشتن اونم تو 32 سالگی با وجود این همه فاصله از درس
-
http://www.kanoon.ir/Public/StudentProfile?pid=924051578&year=93
دقیقا دوست یکی دیگه از آلائیها هم بود !!!!!!
قبلا دیده بودم این صفحه رو !
دنیا چقدر کوچیک شده !! -
@romisa1234
دکتراکبری ومن پشتیبان بودیم توقلمچی ایشون خودشو بالاکشیدالانم دست منو گرفته بلکه برم پیشش اگه خدا بخاد -
sattaralipour سلام. ایشون الا رو بهتون پیشنهاد دادن؟؟
-
behniasasa
نه الان بدونه اینجام حالمو میگیره.معتقدن به این که فقط باید درس بخونی فقط بخونی بدون توجه به دیگران وحرفاشون فقط درس خوندن رمزموفقیته -
sattaralipour درسته ولی من دوستام با همین الا پزشکی یا دارو قبول شدن
-
behniasasa
قطعا میشه با آلاقبول شد.ایشون احتمال قوی اطلاعی ازاینجا ندارن -
خوبه
شیمی صنیعی . زیست پازوکی هم گرفتم در کل مفید بودن