جمع بندی دو و سوم فیزیک
-
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان کسی اطلاعی داره در مورد این جمع بندی یه توضیحی بده لطفا
جمعبندی #فیزیک ۲ و ۳ در ۲۰ ساعت
توسط آقای #طلوعی
-
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
توسط آقای #طلوعی
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m
سلام.37 جلسه تدریس هست که فیزیک 2و3روکامل میگه وخوبه بخصوص اون قسمت هایی که توویدیوهای صفرتاصد نیست اینجا آورده شده بخصوص دمای تعادل و... -
توسط آقای #طلوعی
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m خیلی خوبه من گرفتمش پیشنهاد میکنم حتما بگیری الکتریسیته جاری و دمای تعادل رو خیلی خوب گفته.
-
@mohadeseh-m-m خیلی خوبه من گرفتمش پیشنهاد میکنم حتما بگیری الکتریسیته جاری و دمای تعادل رو خیلی خوب گفته.
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbehniasasa
آره انصافا خوب میگه منم گرفتم -
behniasasa
آره انصافا خوب میگه منم گرفتمنوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsattaralipour جزوه نداره؟؟
-
@mohadeseh-m-m
سلام.37 جلسه تدریس هست که فیزیک 2و3روکامل میگه وخوبه بخصوص اون قسمت هایی که توویدیوهای صفرتاصد نیست اینجا آورده شده بخصوص دمای تعادل و...نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط mohadeseh.m.m انجام شدهsattaralipour من اگه هیچ فیزیک رو نخونده باشم از این فیلمها درصد خوبی میزنم؟؟؟
-
sattaralipour من اگه هیچ فیزیک رو نخونده باشم از این فیلمها درصد خوبی میزنم؟؟؟
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m ببین بستگی به خودت داره خود استاد طلوعی و امینی هم میگن صرفا با فیلم دیدن نیست باید وقتی درس رو ک بهت میگه یه دور مرور کنی بعد بری فقط تست بزنی قطعا اگه این کارو کنی بالای 60 میزنی چه توی سال دوم و سوم چه توی مبحث دینامیک.
-
sattaralipour جزوه نداره؟؟
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m جزوه نه خودت باید بنویسی.
-
@mohadeseh-m-m ببین بستگی به خودت داره خود استاد طلوعی و امینی هم میگن صرفا با فیلم دیدن نیست باید وقتی درس رو ک بهت میگه یه دور مرور کنی بعد بری فقط تست بزنی قطعا اگه این کارو کنی بالای 60 میزنی چه توی سال دوم و سوم چه توی مبحث دینامیک.
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۲۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbehniasasa مرسی از توضیحاتت
-
sattaralipour جزوه نداره؟؟
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m
بنظرم تنها حرکت مثبت در دیدن فیلمها نوشتن جزوه اس که میتونه دریادگیری هم موثر باشه.حتما بنویس جزوه هارو -
@mohadeseh-m-m
بنظرم تنها حرکت مثبت در دیدن فیلمها نوشتن جزوه اس که میتونه دریادگیری هم موثر باشه.حتما بنویس جزوه هارونوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsattaralipour اره بدون ننوشتن خب چیزی یادم نمیمونه واسه دوره کردن
-
sattaralipour اره بدون ننوشتن خب چیزی یادم نمیمونه واسه دوره کردن
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m
دقت کردین من بعد دیدن فیلما دارم یواش یواش بعضی تست هارو با نگاه ج میدم عجیب اما واقعیه -
@mohadeseh-m-m
دقت کردین من بعد دیدن فیلما دارم یواش یواش بعضی تست هارو با نگاه ج میدم عجیب اما واقعیهنوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsattaralipour وای شما نابغه این خخخخ
-
sattaralipour وای شما نابغه این خخخخ
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m
بحث نابغه بودن نیست من لیسانس برق قدرت دارم یکمی فیزیکوریاضی بلدم -
sattaralipour
behniasasa
شماکه این ویدیو هارو تهیه کردید ویدیو های صفر تا صد از نظر مباحث خیلی تفاوت دارن با اینا؟؟ -
sattaralipour
behniasasa
شماکه این ویدیو هارو تهیه کردید ویدیو های صفر تا صد از نظر مباحث خیلی تفاوت دارن با اینا؟؟نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAHIL_28
نه بحث همونه فرقی ندارن فقط بعضی مباحث وجود داره وه تو صفرتاصدتدریس نشده -
@mohadeseh-m-m
بحث نابغه بودن نیست من لیسانس برق قدرت دارم یکمی فیزیکوریاضی بلدمنوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsattaralipour از نظر من نابغه اید من یه سوالم نمیتونم پاسخ بدم
-
sattaralipour
behniasasa
شماکه این ویدیو هارو تهیه کردید ویدیو های صفر تا صد از نظر مباحث خیلی تفاوت دارن با اینا؟؟نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAHIL_28 سلام . مثلا القا 2 جلسه هستش توی این فیلما 3 جلسه مغناطیس 5 جلسه و الکتریسیته جاری هم بهتر گفتن. که توی صفر تاصد 2 جلسه بود.
-
RAHIL_28 سلام . مثلا القا 2 جلسه هستش توی این فیلما 3 جلسه مغناطیس 5 جلسه و الکتریسیته جاری هم بهتر گفتن. که توی صفر تاصد 2 جلسه بود.
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbehniasasa من امروز خریدم فیلمها رو ولی هنوز دان نکردم