7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست سوال؟
-
Virus در زیست سوال؟ گفته است:
Virus این شکلی که داده معلوم نیس اندوسیتوزه یا اگزوسیتوز پس باید جفتشو در نظر بگیرین
خب اگه معلوم نیست کدومه چرا طرح توی صورت سوال قید قطعا رو آورده؟
-
Amin-Mehraji در زیست سوال؟ گفته است:
Virus این شکلی که داده معلوم نیس اندوسیتوزه یا اگزوسیتوز پس باید جفتشو در نظر بگیرین
همین دیگه اصن هدف سوال اینه که با اون قطعا بفهمونه که همچین عکسی قطعیت درش نیس
میتونه هر دو باشه -
همین دیگه اصن هدف سوال اینه که با اون قطعا بفهمونه که همچین عکسی قطعیت درش نیس
میتونه هر دو باشهبابا سوال ایراد داره. فرض کنیم شکل B آندوسیتوز هست. پس چرا همه ی مواد که با هم مشابه هستند رو تو نکشیده؟
-
Amin-Mehraji فرض کن اوایل اندوسیتوزه و در حال کشیدنه چرا انقد لج بازی اخه :|
-
توی تست ها ملاک گزینه ی درست تر هستش نه صرفا صحیححالا از کجا باید تشخیص بدیم صحیح تر به نظر طراح کدومه؟ به نظر من اتفاقا گزینه 2 غلط تر تره و گزینه 4 درست! چرا؟ چون در لایه مخاط عصب داریم اونی نداریم « شبکه » عصبی هست درحالی که در مخاط رگ عصبی وجود داره و رگ عصبی هم از یاخته های عصبی تشکیل شده
از کجا تشخیص بدیم؟؟؟؟؟
ملاک کتاب درسیه خط به خطش مهمه اگه بگم باید خط به خطشو باید حفظ کرد بعید نگفتم.والا در حد کتاب درسی من فعلا ک ندیدم نوشته باشه مخاط عصب وجود داره
اگه تستای کنکورو بدیم یه کسی که دکترا داره حل کنه وکنکوری نباشه شاید نصفشو غلط بزنه از دید طراح
طراح از ما کتاب درسی رو میخواد نه بیشتر نه کمتر -
Amin-Mehraji
بافت چربی نوعی بافت پیوندیه بافت پیوندیم رسته های پروتیینی و ماده زمینه و ...داره پس چربی هم قطعا رشته ها ی پروتیینی داره ولی مقدارش کمه -
محمد حسین رضایی
واقعا؟
ولی طبق حرف کتاب و ..داره -
فاطمه ـ بوشهر اینکه مخاط (بافت پوششی لوله گوارش) عصب نداشته باشه که با عقل جور در نمیاد باید داشته باشن.. اما این اعصاب باعث حرکات ماهیچه ها نمیشن اعصاب ماهیچه هان که باعث این حرکت میشن
-
فاطمه ـ بوشهر در زیست سوال؟ گفته است:
توی تست ها ملاک گزینه ی درست تر هستش نه صرفا صحیححالا از کجا باید تشخیص بدیم صحیح تر به نظر طراح کدومه؟ به نظر من اتفاقا گزینه 2 غلط تر تره و گزینه 4 درست! چرا؟ چون در لایه مخاط عصب داریم اونی نداریم « شبکه » عصبی هست درحالی که در مخاط رگ عصبی وجود داره و رگ عصبی هم از یاخته های عصبی تشکیل شده
از کجا تشخیص بدیم؟؟؟؟؟
ملاک کتاب درسیه خط به خطش مهمه اگه بگم باید خط به خطشو باید حفظ کرد بعید نگفتم.والا در حد کتاب درسی من فعلا ک ندیدم نوشته باشه مخاط عصب وجود داره
اگه تستای کنکورو بدیم یه کسی که دکترا داره حل کنه وکنکوری نباشه شاید نصفشو غلط بزنه از دید طراح
طراح از ما کتاب درسی رو میخواد نه بیشتر نه کمتربفرمایید اینم خط کتاب درسی که قرمز کردم
-
تو کتاب نظام قدیم نوشته محتویات معده و بخش بالایی روده باریک(کتاب نظام جدید رو چک کنید)
سوال گفته لوله گوارش
نه صرفا روده(کولون)
یا قید همه قبل از لوله گوارش نیاورده مثلا بگه محتویات همه ی لوله گوارش
پس سوال درسته
تو تستا زیاد دیدم از این نوع که اسم بخشی از قسمتو گفتن...و گزینه درست محسوب میشه بخاطر نبودن قید قبل از اون -
این پست پاک شده!
-
Amin-Mehraji گزینه دوم کاملا صحیح است
-
-
Amin-Mehraji قسمت حتی از لوله باریک رو حذف کنی همون میشه
کتاب با اوردن عبارت حتی.... فجیع بودن کار رو نشون میده -
@sepehr79 در زیست سوال؟ گفته است:
کتاب با اوردن عبارت حتی.... فجیع بودن کار رو نشون میدهعزیز من چرا باید حذف کنیم خط کتاب درسی رو؟ مگه فقط خط کتاب درسی ملاک ما نیست؟
لطفا از کتاب استنباط نکنید چون استنباط من و شما و طراح قلمچی و طراح کنکور متفاوت از همدیگه هست. هرچی تو کتاب نوشته باید همون بیاد. بهش اضافه بشه غلطه ، ازش کمم بشه غلطه
-
کمترین تعداد غلطی که من دیدم مال دکتر اشکان هاشمی مولف الگو هست که 8 تا غلط فاحش علمی از سوالای قلم چی گرفته بود! فارغ از اینکه یه مطلب تو نظام قدیم بود و برای نظام جدید طراحی شده بود یا خارج از سر فصل تعیین شده بوده
-
اینم از طراح گزینه دو که شعورش رسیده سوال رو چطوری طرح کنه
آخه سوال دوپهلو طرح کردن که هنر نیست. سوال باید مبنای علمی داشته باشه. کنکور آزمون علمی هست نه آزمون مچ گیری.
-
اینم سوال گاج که نویسنده های کتاب های خفنش برای آزمون هاش سوال طرح می کنن:
گزینه «ب» داره به همون استفراغ اشاره میکنه که بازم مثل طراح گزینه دو به خط کتاب درسی وفادار بوده.
اینم تحلیل خود طراح:
فکر کردید اینکه یه بخش از کتاب رو حذف کنیم و ازش سوال در بیاریم و یه ملتی رو حیرون کنیم خیلی کار شاق و خفنیه؟ نخیر، سوال باید علمی باشه.
-
@sepehr79 در زیست سوال؟ گفته است:
کتاب با اوردن عبارت حتی.... فجیع بودن کار رو نشون میدهداداشه من چه ربطی داره، این حتی رو واسه این اورده که بگه دیگه اخرین جایی که تخلیه میشه سره روده باریکه. ینی از سر روده باریک تا بالا هرچی باشه .. اینی که شما میگی که عزیزم ینی روده بزرگمونم باس بالا بیاریم که
نه من با Amin-Mehraji یه مقدار موافقم که دو پهلو هستش ولی گزینه ۴ بازیم گزینه بهتریه ووسه انتخاب