جزوه نویسی در دانشگاه !
-
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یلدای گذشته مبارکتون️
یه سوال داشتم از دانشجو های آلایی
روش خاصی برای جزوه نویسی دارین ؟
اون دسته دروسی که علاوه بر فایل ، صحبتای استاد هم مهمن رو چیکار میکنین ؟
من خودم نکات اضافه ی گفته شده سر کلاس و فایل خود استاد ( در صورتی که استاد فایلشو بده) رو با هم تو جزوه پاک نویس میکنم ولی خب آخر ترم با حجم بالای نکات چرکنویس و فایلای نوشته نشده روبرو میشم
و از طرفی خوندن و تسلط روی مطالب نسبت به جزوه نویسی مهم تره ، مخصوصا الان که نزدیک به امتحانات ترم هستیم
ممنون میشم تجربیاتتون در این زمینه رو به اشتراک بذارین -
-
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یلدای گذشته مبارکتون️
یه سوال داشتم از دانشجو های آلایی
روش خاصی برای جزوه نویسی دارین ؟
اون دسته دروسی که علاوه بر فایل ، صحبتای استاد هم مهمن رو چیکار میکنین ؟
من خودم نکات اضافه ی گفته شده سر کلاس و فایل خود استاد ( در صورتی که استاد فایلشو بده) رو با هم تو جزوه پاک نویس میکنم ولی خب آخر ترم با حجم بالای نکات چرکنویس و فایلای نوشته نشده روبرو میشم
و از طرفی خوندن و تسلط روی مطالب نسبت به جزوه نویسی مهم تره ، مخصوصا الان که نزدیک به امتحانات ترم هستیم
ممنون میشم تجربیاتتون در این زمینه رو به اشتراک بذارینMaryam_MA11 هاییی
یا جزوه ترم قبلی هارو بخون
یا رفرنس رو بخون
یا اگه خیلی خرخونی همون کار خودت رو پیش ببر به شرطی که بتونی جمعش کنی
.
یه پیشنهاد دیگه اگر از دسته ی سوم هستی
قبل کلاس یه دور مطلب رو بخون از جزوه یا هرچی، سر کلاس نوت بردار و بعدشم همون جزوه یا هرچی رو با نوت هات بخون
.
من خودم بعضی جاها اولی و بعضی جاها دومی
.
و یه چیز دیگه
خلاصه های نموداری دربیار موقع خوندن درس که آخر ترم کلی به دردت میخوره -
سلام نوشتن جزوه به نظرم به خیلی چیزا بستگی داره خصوصا رشتتون!
بعضی استادا خیلی کتاب محور تدریس میکنن پس جزوه نویسی لازم نیست برای درس شون. درضمن بنظرم باید در طول ترم نوشت نه قبل پایان ترم ها. من تا الان برای هیچ درسی جزوه کامل ننوشتم و نهایت تلاشم عکس گرفتن از تخته هست. تنها در یک مورد که استاد بیشتر از مطالب کتاب درس داده بود با فقط خوندن کتاب نمرم خوب نشد.
پس غیر رشتتون بستگی زیادی هم به این داره که استاد چقدر به رفرنسی که داده وفاداره.
این که چطور جزوه بنویسید هم بستگی به رشتتون داره بگید رشتتون چیه شاید کسی رشتش مشابه شما بود.من اگر بخوام جزوه بنویسم احتمالا فقط موضوعاتی که میگه استاد رو یادداشت کنم که بدونم چیا درس دادن یا از تخته کلاس عکس میگیرم.
بعضی استادا هم فایلهای تدریس شون رو در اختیار دانشجو میزارن که کار رو خیلی راحت میکنه. -
Maryam_MA11 هاییی
یا رفرنس رو بخون
.
قبل کلاس یه دور مطلب رو بخون از جزوه یا هرچی، سر کلاس نوت بردار و بعدشم همون جزوه یا هرچی رو با نوت هات بخون
.
.
و یه چیز دیگه
خلاصه های نموداری دربیار موقع خوندن درس که آخر ترم کلی به دردت میخوره@Zahra-HD
آخه استاد معمولا از روی پاور تدریس میکنه و من قبل کلاس پاور رو ندارم ، فقط سر کلاس تیکه های اضافه رو تو یه دفتر مینویسم
تا الان رفرنسی معرفی نکردن بهمون ، معمولا پاور استاد و مطالب اضافه میاد تو امتحان -
Maryam_MA11 هاییی
یا رفرنس رو بخون
.
.
.
و یه چیز دیگه
خلاصه های نموداری دربیار موقع خوندن درس که آخر ترم کلی به دردت میخوره@Zahra-HD
بابت نکته ی آخر هم ممنون -
بعضی استادا خیلی کتاب محور تدریس میکنن پس جزوه نویسی لازم نیست برای درس شون. درضمن بنظرم باید در طول ترم نوشت نه قبل پایان ترم ها. من تا الان برای هیچ درسی جزوه کامل ننوشتم و نهایت تلاشم عکس گرفتن از تخته هست. تنها در یک مورد که استاد بیشتر از مطالب کتاب درس داده بود با فقط خوندن کتاب نمرم خوب نشد.
پس غیر رشتتون بستگی زیادی هم به این داره که استاد چقدر به رفرنسی که داده وفاداره.
این که چطور جزوه بنویسید هم بستگی به رشتتون داره بگید رشتتون چیه شاید کسی رشتش مشابه شما بود.من اگر بخوام جزوه بنویسم احتمالا فقط موضوعاتی که میگه استاد رو یادداشت کنم که بدونم چیا درس دادن یا از تخته کلاس عکس میگیرم.
بعضی استادا هم فایلهای تدریس شون رو در اختیار دانشجو میزارن که کار رو خیلی راحت میکنه.این پست پاک شده! -
بعضی استادا هم فایلهای تدریس شون رو در اختیار دانشجو میزارن که کار رو خیلی راحت میکنه.@Outsider
نه منم در طول ترم مینویسم ولی خب از یه جایی به بعد همه رو هم جمع میشه... -
بعضی استادا هم فایلهای تدریس شون رو در اختیار دانشجو میزارن که کار رو خیلی راحت میکنه.@Outsider
رشتمم پرستاریه -
@Zahra-HD
آخه استاد معمولا از روی پاور تدریس میکنه و من قبل کلاس پاور رو ندارم ، فقط سر کلاس تیکه های اضافه رو تو یه دفتر مینویسم
تا الان رفرنسی معرفی نکردن بهمون ، معمولا پاور استاد و مطالب اضافه میاد تو امتحانMaryam_MA11 در جزوه نویسی در دانشگاه ! گفته است:
@Zahra-HD
تا الان رفرنسی معرفی نکردن بهمون ، معمولا پاور استاد و مطالب اضافه میاد تو امتحاناکثرا تو بات های کلاس پاور هارو میتونین پیدا کنین اگرم نبود جزوه ها رو بخونین
.
میتونین با یه دوست این کار رو کنین که یکی سر کلاس از پاور عکس بگیره و یکی نکات اضافی رو بنویسه
این باحاله فک کنم -
Maryam_MA11 در جزوه نویسی در دانشگاه ! گفته است:
@Zahra-HD
تا الان رفرنسی معرفی نکردن بهمون ، معمولا پاور استاد و مطالب اضافه میاد تو امتحاناکثرا تو بات های کلاس پاور هارو میتونین پیدا کنین اگرم نبود جزوه ها رو بخونین
.
میتونین با یه دوست این کار رو کنین که یکی سر کلاس از پاور عکس بگیره و یکی نکات اضافی رو بنویسه
این باحاله فک کنم@Zahra-HD
یعنی من بیام و موقع پاک نویس کردن فقط یادداشت های خودمو بنویسم بهتره ؟ خود پاور و مطالب استاد رو جدا بگیرم ، و فقط نوت ها رو حالا یا یه جای دیگه مرتب بنویسم یا هم بهش اضافه کنم .... -
@Zahra-HD
یعنی من بیام و موقع پاک نویس کردن فقط یادداشت های خودمو بنویسم بهتره ؟ خود پاور و مطالب استاد رو جدا بگیرم ، و فقط نوت ها رو حالا یا یه جای دیگه مرتب بنویسم یا هم بهش اضافه کنم ....Maryam_MA11 آره صرفا مطالبی که سر کلاس نوشتی رو بخون با پاور ها
درضمن چرا پاک نویس کنی؟
بیخیال خیلی وقت میگیره
همونی که نوشتی رو بخون دیگه -
Maryam_MA11 آره صرفا مطالبی که سر کلاس نوشتی رو بخون با پاور ها
درضمن چرا پاک نویس کنی؟
بیخیال خیلی وقت میگیره
همونی که نوشتی رو بخون دیگه@Zahra-HD
-
Maryam_MA11 آره صرفا مطالبی که سر کلاس نوشتی رو بخون با پاور ها
درضمن چرا پاک نویس کنی؟
بیخیال خیلی وقت میگیره
همونی که نوشتی رو بخون دیگه@Zahra-HD