سوال ص یا غ از ناقل عصبی
-
دبیر ما گفته برخی از موادی که نقش ناقل عصبی رو ایفا می کنن اگر وارد خون بشن می تونن نقش هورمون رو داشته باشن.یعنی یک ماده می تونه هم هورمون باشه و هم ناقل عصبی بستگی به محل ترشحش داره.چیزیم که به عنوان خوناب میشناسیم ترکیبی مشابه مایع بین یاخته ای داره و دقیقا یکسان نیستن.در نتیجه یک ناقل برای اینکه نقش ناقل رو داشته باشه نمی تونه از خوناب عبور کنه. اگه ایرادی درحرفام بود دوستان لطفا اصلاح کنید.
@Buddha این حرف درسته که یه ماده واحد میتونه هم نقش هورمون داشته باشه هم نقش ناقل عصبی مثل همیک اپی نفرین و نور اپی نفرین ولی بستگی به محل ترشح داره و اگر وارد خون بشه میشه هورمون تا اینجاش من مطمئنم ولی سوال من اینه که آیا امکان داره که ناقل عصبی هم وارد پلاسمای خون بشه؟
-
@Buddha این حرف درسته که یه ماده واحد میتونه هم نقش هورمون داشته باشه هم نقش ناقل عصبی مثل همیک اپی نفرین و نور اپی نفرین ولی بستگی به محل ترشح داره و اگر وارد خون بشه میشه هورمون تا اینجاش من مطمئنم ولی سوال من اینه که آیا امکان داره که ناقل عصبی هم وارد پلاسمای خون بشه؟
@Buddha در سوال ص یا غ از ناقل عصبی گفته است:
چیزیم که به عنوان خوناب میشناسیم ترکیبی مشابه مایع بین یاخته ای داره و دقیقا یکسان نیستن.در نتیجه یک ناقل برای اینکه نقش ناقل رو داشته باشه نمی تونه از خوناب عبور کنه. اگه ایرادی درحرفام بود دوستان لطفا اصلاح کنید.