مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
بیژن شفیعی در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
@9d-sf-r اگه جواب این سوال رو پیدا کردی به منم بگو ذهنم درگیرشه
سلام تو کامنتای ی سایت مشاوره اینو دیدم:
@9d-sf-r
مرسی -
مشکلات ثبت نام کنکور سراسری رو بگید تا به کمک هم حلشون کنیم
-
sabatj تا الان 900 هزار
-
@بیژن-شفیعی@دانش اموزان الا@فارغ-التحصیلان-آلاء مدرک پیش دانشگاهی من برا سال 89-90 هس پس کد سوابق پیش ب من تعلق نمیگیره من باید ت اون قسمت خالی بزارم یا چی
@dr-lila
نیازی به کد سوابق نیست
و فک کنم تعلق نگیره -
sabatj تا الان 900 هزار
بیژن شفیعی
تجربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا کلن ؟ -
بیژن شفیعی
تجربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا کلن ؟sabatj کلا
نصف بیشترش تجربی -
sabatj کلا
نصف بیشترش تجربی -
sabatj کلا
نصف بیشترش تجربیبیژن شفیعی کد پستی برام الکی وارد کرد کافی نت تیک مدرک کارشناسیم هم نزده باید تصحیحش کنم؟؟فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
-
بیژن شفیعی کد پستی برام الکی وارد کرد کافی نت تیک مدرک کارشناسیم هم نزده باید تصحیحش کنم؟؟فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
@dr-lila در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
بیژن شفیعی کد پستی برام الکی وارد کرد کافی نت تیک مدرک کارشناسیم هم نزده باید تصحیحش کنم؟؟فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
لیلا برو تیک کارشناسی رو بزن حتما
-
لیلا برو تیک کارشناسی رو بزن حتما
-
@romisa1234 زدم ولی ب چ دردی میخوره؟؟
گفتم شاید سنجش یه موقع گیر نده
-
مشکلات ثبت نام کنکور سراسری رو بگید تا به کمک هم حلشون کنیم
بیژن شفیعی کسی ک سه سال ت دانشگاه روزانه درس میخونه میتونه بدون انصراف ت کنکور ثبت نام کنه؟؟
-
@9d-sf-r سلام، امام صادق که مصاحبه اش رو هم انجام دادن رفت ! چند نفری شنیده بودم برای مصاحبه اش رفته بودن.
موقع ثبت نام یه تیکی بود مربوط به همین اختیاری بود. -
@9d-sf-r سلام، امام صادق که مصاحبه اش رو هم انجام دادن رفت ! چند نفری شنیده بودم برای مصاحبه اش رفته بودن.
موقع ثبت نام یه تیکی بود مربوط به همین اختیاری بود.mohammadhassan سال 96 رو میگید؟ من منظورم ثبت نام سالِ 97 ، فکر کنم پیداش کردم تا 29 اسفند هنوز وقت هست : http://www.gznisu.ir/sabt.html
دانش-آموزان-آلاء ادمین همیار -
mohammadhassan سال 96 رو میگید؟ من منظورم ثبت نام سالِ 97 ، فکر کنم پیداش کردم تا 29 اسفند هنوز وقت هست : http://www.gznisu.ir/sabt.html
دانش-آموزان-آلاء ادمین همیار@9d-sf-r چند نفر از همکلاسی های ما که امسال برای کنکور ثبت نام کرده بودن گزینش امام صادق رو هم زده بودن. حتی شنیده بودم که مصاحبه هم رفته بودن. در این حد میدونم پیشنهاد میکنم خودتون تحقیق کنید.