سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:)
-
@_Narges اره معمولا پاسخنامه هاش کامل توضیح نمیدن
بنظر من که اشکالی نداره ماستوسیتم بگیم دلیلشم رو شکل گفتم -
خب ببینید اینجوری من توضیحش میدم
ولی لطفا گارد نگیر و اگه هرجاشو متوجه نشدی الکی نگوخب تو شکل این میاد اون یاخته بیگانه رو بخوره ولی این کشنده از یاخته هدف که باید بمیره کوچکتره
این از این یادت باشه
تعداد آنزیم ها بیشتر از از اون ایجاد کننده منفذ هستن چون مشخصه که ما فقط میخوایم یه راه باز کنیم و بریم تو بیشتر به نیروها نیاز داریم که بیان اون هدفه رو بکشن(استنباطی کفتم تو شکل هم معلومه)سومین چیزی هم که باید بدونیم برای حل این گزاره اینه که آنزیم ها سرعت فرآیند های زیستی رو افزایش میدن
خب بریم حالا بگیم چرا غلطه
مگه این کشنده عزیز ریزکیسه برای برون رانی درست نمیکنه
مگه نمیاد این محتویات داخلش رو بفرسته تو؟
مگه وقتی میفرسته غشای ریزکیسه با غشای اصلی ادغام نمیشه؟
مگه سطح غشاش افزایش پیدا نمیکنه؟
خب مگه نگفتیم اونی که کوچیکتره میشه کشنده
خب کشنده غشاش سطحش زیاد میشه
و این غلطه -
اینجا هم فقط از ماستوسیت گفته
میدونم اگه حتی لنفوسیتB رو هم در نظر بگیریم غلط میشه
ولی چرا پاسخنامه حرفی ازش نزده؟
لنفوسیت های B هم آخه گیرندهی پروتئینی Yشکل دارن -
ولی لطفا گارد نگیر و اگه هرجاشو متوجه نشدی الکی نگوخب تو شکل این میاد اون یاخته بیگانه رو بخوره ولی این کشنده از یاخته هدف که باید بمیره کوچکتره
این از این یادت باشه
تعداد آنزیم ها بیشتر از از اون ایجاد کننده منفذ هستن چون مشخصه که ما فقط میخوایم یه راه باز کنیم و بریم تو بیشتر به نیروها نیاز داریم که بیان اون هدفه رو بکشن(استنباطی کفتم تو شکل هم معلومه)سومین چیزی هم که باید بدونیم برای حل این گزاره اینه که آنزیم ها سرعت فرآیند های زیستی رو افزایش میدن
و این غلطه -
@_Narges اره این صرفا فقط پلاسموسیت رو گفته
تازه اگه خیلی بخوایم ریز بشیم میتونیم بگیم مثلا تو ماکروفاژم میتونیم پادتن ببینیم (موقع فاگوسیتوز) ولی همونطور ک گفتید در نهایت این گزاره غلطه -
این از این یادت باشه
و این غلطه@f-nalist در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
استنباطی کفتم تو شکل هم معلومه
فرزام ولی تو شکل من هرچقد دقت میکنم تعدادشون مساویه میتونی نشون بدی؟
-
@f-nalist در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
آدمک
+++ -
سوال ششم
این موردی که میگم غلطه
لطفا بخشی که بولد کردم رو توضیح بدیندر ریزکیسه های یاخته ی لنفوسیت موثر بر ایمنی غیر اختصاصی دو نوع پروتئین یافت می شود. نوعی از این پروتئین ها که به مقدار بیشتری در این ریز کیسه ها وجود دارد با افزایش سرعت نوعی فرایند زیستی، باعث کاهش سطح غشای نوعی یاخته با اندازه ی کوچک تر از یاخته ی هدف می شود.
-
-
آدمک تو شکل اول جفتش ۶تاست انگار
اما تو بقیه شکلا آنزیم بیشتر دیده میشه
و خب نکته تستم همینو گفته بود -
جدی اینکه از مقایسه تعدادشون تست بیارن واقعا انصاف نیست .یه جا کمه یه جا زیاده:/
-
جدی اینکه از مقایسه تعدادشون تست بیارن واقعا انصاف نیست .یه جا کمه یه جا زیاده:/
پرستو بابایی همچین مقایسه ی متغیری فقط تو ازمونای ازمایشی دیده میشه ک ایده هاشون ته کشیده
تو کنکور درسته که از شکلا خیلیییی ریز بینانه سوال میدن جدیدا، ولی خب چیزی که اینجور متغیر باشه بعید میدونم -
-
پرستو بابایی همچین مقایسه ی متغیری فقط تو ازمونای ازمایشی دیده میشه ک ایده هاشون ته کشیده
تو کنکور درسته که از شکلا خیلیییی ریز بینانه سوال میدن جدیدا، ولی خب چیزی که اینجور متغیر باشه بعید میدونمآدمک
آره دقیقا ،متاسفانه ازمونای آزمایشی خیلی دیگه شورشو درمیارن:) -
@_Narges اره حق با شماس بعدیا تعداد بیشتری رو نشون داده من فقط اولیو دیدم
بی زحمت پاسخنامشو میفرستید -
آدمک
یه چیزی که الان متوجهش شدم حرف زدن پاسخنامه در مورد ماکروفاژه(و من اصلا نمیتونم متن گزینه رو با جواب مطابقت بدم)
@_Narges در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
آدمک
یه چیزی که الان متوجهش شدم حرف زدن پاسخنامه در مورد ماکروفاژه(و من اصلا نمیتونم متن گزینه رو با جواب مطابقت بدم)
منظورش اینه که باعث مرگ برنامه ریزی شده یاخته میشه و در پی اون ماکروفاژ که اندازه بزرگ تری نسبت به یاخته آلوده به ویروس داره بیگانه خواری انجام میده
بیگانه خواری هم با فرایند اندوسیتوز همراهه که باعث کاهش سطح غشا میشه