سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:)
-
@_Narges در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
آدمک
یه چیزی که الان متوجهش شدم حرف زدن پاسخنامه در مورد ماکروفاژه(و من اصلا نمیتونم متن گزینه رو با جواب مطابقت بدم)
منظورش اینه که باعث مرگ برنامه ریزی شده یاخته میشه و در پی اون ماکروفاژ که اندازه بزرگ تری نسبت به یاخته آلوده به ویروس داره بیگانه خواری انجام میده
بیگانه خواری هم با فرایند اندوسیتوز همراهه که باعث کاهش سطح غشا میشهپرستو بابایی خب تو گزینه منظورش از افزایش سرعت نوعی فرایند زیستی همون فاگوسیتوزه؟(بعید میدونم) چون هیچ حرفی از افزایش فعالیت کشنده های طبیعی نزده که برداشت بشه کار ماکروفاژ بیشتر شده
که خب اگه نباشه چطوری به ماکروفاژ اصلا میشه ربطش داد؟
به نظر من که با متن تست جور در نمیاد:( -
آدمک
یه چیزی که الان متوجهش شدم حرف زدن پاسخنامه در مورد ماکروفاژه(و من اصلا نمیتونم متن گزینه رو با جواب مطابقت بدم)
@_Narges وااااااااااااای همینننن
میگما خدایا این داره آنزیم القا کننده رو میگه، عمل انزیم القا کننده که تاثیری رو غشای لنفوسیت نداره تاثیرش رو غشای اون سلول هدف یا ماکروفاژه میتونه باشه
بخاطر همین من با کاهش مشکلی نداشتم با تعداد مشکل داشتم ک بقول فرزام آنزیم بیشتر بود -
پرستو بابایی خب تو گزینه منظورش از افزایش سرعت نوعی فرایند زیستی همون فاگوسیتوزه؟(بعید میدونم) چون هیچ حرفی از افزایش فعالیت کشنده های طبیعی نزده که برداشت بشه کار ماکروفاژ بیشتر شده
به نظر من که با متن تست جور در نمیاد:( -
میگما خدایا این داره آنزیم القا کننده رو میگه، عمل انزیم القا کننده که تاثیری رو غشای لنفوسیت نداره تاثیرش رو غشای اون سلول هدف یا ماکروفاژه میتونه باشه
بخاطر همین من با کاهش مشکلی نداشتم با تعداد مشکل داشتم ک بقول فرزام آنزیم بیشتر بود -
پرستو بابایی خب تو گزینه منظورش از افزایش سرعت نوعی فرایند زیستی همون فاگوسیتوزه؟(بعید میدونم) چون هیچ حرفی از افزایش فعالیت کشنده های طبیعی نزده که برداشت بشه کار ماکروفاژ بیشتر شده
به نظر من که با متن تست جور در نمیاد:(@_Narges
برات کامل توضیح دادم پیوی اون ور -
لطفا گزینه ۲ رو با توجه به جواب توضیح بدین
پاسخنامه: پیک های شیمیایی کوتاه برد ممکن است بلافاصله پس از ترشح وارد بافت پیوندی شوند. -
آدمک اما واسه همین تسته(منم باهاش اوکی نیستم)
و جالبه که این بار از تحلیلهای ویدئویی آزمون،زیست اصلا تحلیل نشده
جواب درسته ۳ میشه -
@_Narges نمیدونم اشتباه میکنم یا نه ولی طبق برداشته من از کتاب به یاخته ای درون ریز میگن که هورمون ترشح کنه و هورمون هم طبق گفته کتاب پیک دور برده
چیزی که پاسخنامه گفته اصن ربطی نداره که...