سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
خلاصه نویس ها کمک !!!!!
-
paripari من که متوجه غلط هاش نشدم.ولی به شخصه چون دغدغه ژنتیک رو داشتم اکثر کتاب های بازار رو بررسی کردم و هیچ درسنامه و خط سیر هوشمندانه ای در تدریس این مبحث نیافتم جز در خیلی سبز.البته منکر سلیقه یادگیری افراد نیستم.
-
Drfariborz هرکس متفاوته
در کل این کتاب بهتره -
paripari در خلاصه نویس ها کمک !!!!! گفته است:
@اسمان-ابی
من خودم ریاضی بود رشتم کنکور تجربی دادم
هیچ سالی ژنتیک کتاب واسم پاسخگو نبود جز پارسال ب لطف کتاب ژنتیک استاد ارامفر
حتی ژنتیک جمعیتشونم عالی گفتن تو کتاب پیش1
موافقم منم شرایطم مثل شما بوده جواب داده واسم واقعا کتاب خوبیه -
zz.1377 سلام:)
یکم شعارو اینا رو بزاریم کنار و دیگه نگیم خلاصه نویسی هنره و باید یاد بگیری و از این حرفا
من خودم کتاب های شیمی ( البته به جز شیمی 2 ) کاملا حاشیه هاش مشکیه:)) از بس حاشیه نویسی کردم
اما اینکه چجوری باید بگم که خیلیا که خودم هم جزوشونم یهویی وسط کار میزنن تو جاده خاکی
خلاصه نویسی خیلی وقت گیره و خب یه جایی هم به جای خلاصه نویسی کپی کاری میشه
پس اولین قدم از نير من اینه که چهارچوبتو حفظ کنی
کتابتو بخونی درسنامه ی کتاب تست رو هم بخونی بعد در کنار هم اون چیزی که فهمیدی رو خلاصه بنویسی
مهم ترین قسمت همینه اون چیزی که فهمیدی:)
و هیچ وقت هم خسته نشو اینکه خسته بشی وسط کار خیلی راحت میتونه باعث بشه ول کنی این کار رو و دیگه زمان کافی واسه انجام دادنش نداشته باشی:)
موفق باشی:) -
zz.1377 در خلاصه نویس ها کمک !!!!! گفته است:
سلام بچه ها تو رو خدا کمکم کنید . خلاصه نوسیم افتضاحه . هر کاری می کنم درست نمیشه خصوصا زیست و شیمی . بچه ها کسی هست که بتونه کمکم کنه ، خیلی واجبه ممنون میشم
درود بر شما درمورد خلاصه نویسی و حاشیه نویسی تو یه تاپسک دیگه توضیح دادم اما یچیزی که تازه بهش رسیدم خلاصه ای که تو ذهو ادم باشه مهمتره تا نوشته توی کتابای موج ازمون خلاصه های خوبی هس میتونین استفاده کنین
-
@dr-bernosi ممنونم از شما