زنجیره انتقال الکترون
-
سلام دوستان
همه اجزای زنجیره انتقال الکترون غشای داخلی میتوکندری آنزیم هستن، یا فقط دو عضو اولش که الکترون های حاصل از اکسایش NADH و FADH2 رو دریافت می کنن؟ -
هیچکدوم انزیم نیستن حتی اون دوتایی که گفتید
همشون دائما درگیر واکنش های اکسایش کاهش هستن و حداقل از متن کتاب نمیشه برداشت کرد عملکرد کاتالیزوری داشته باشن..آدمک من بر اساس آزمون سنجش گفتم. سنجش گفته که چون دوتای اول درگیر واکنش های اکسایش هستن، آنزیمن. من خودم کلا هیچ کدوم رو آنزیم در نظر نگرفته بودم ولی سنجش که اینجوری گفت شک کردم، توی منبع شما مستقیما گفته شده که آنزیم نیستن؟
-
آدمک من بر اساس آزمون سنجش گفتم. سنجش گفته که چون دوتای اول درگیر واکنش های اکسایش هستن، آنزیمن. من خودم کلا هیچ کدوم رو آنزیم در نظر نگرفته بودم ولی سنجش که اینجوری گفت شک کردم، توی منبع شما مستقیما گفته شده که آنزیم نیستن؟
Fateme Samaei اخه واقعا با چه منطقی
همه پروتئین های زنجیره درگیر واکنش های اکسایش کاهشن
هم الکترون دریافت میکنن هم اهدا میکنن
بنظرم چرت گفته... من تو منابعی ک دیدم اینارو انزیم در نظر نمیگیرن
اگر کسی نظری داره بگه لطفا -
Fateme Samaei اخه واقعا با چه منطقی
همه پروتئین های زنجیره درگیر واکنش های اکسایش کاهشن
هم الکترون دریافت میکنن هم اهدا میکنن
بنظرم چرت گفته... من تو منابعی ک دیدم اینارو انزیم در نظر نمیگیرن
اگر کسی نظری داره بگه لطفاآدمک منم موافقم که آنریم نیستن، با همین دید هم آزمون دادم و تستی که زدم غلط شد
پس آنزیم در نظر نمیگیرمشون ممنونم
-
آدمک منم موافقم که آنریم نیستن، با همین دید هم آزمون دادم و تستی که زدم غلط شد
پس آنزیم در نظر نمیگیرمشون ممنونم
Fateme Samaei خواهش میکنم
-
سلام دوستان
همه اجزای زنجیره انتقال الکترون غشای داخلی میتوکندری آنزیم هستن، یا فقط دو عضو اولش که الکترون های حاصل از اکسایش NADH و FADH2 رو دریافت می کنن؟Fateme Samaei
اونایی که واکنش انجام میدن آنزیم هستن دیگه
واکنش تولید fad و nad+
اولین ، دومین و پنجمین پروتیین آنزیم هستن -
هیچکدوم انزیم نیستن حتی اون دوتایی که گفتید
همشون دائما درگیر واکنش های اکسایش کاهش هستن و حداقل از متن کتاب نمیشه برداشت کرد عملکرد کاتالیزوری داشته باشن.. -
آدمک
نه اینا واکنش انجام میدن
در سطح پیش ماده !!!
بحث دریافت یا از دست الکترون نیست
بحث کندن الکترون هست@هویججج خب اگر 1 2 5 رو در نظر بگیریم منم موافقم
ولی تو تستایی دیده بودم فقط 1 و 2 رو میگرفتن و این به هیچ وجه با عقل جور در نمیومد سر همین اینجا زدم زیر همش
هرچند حتی 1 2 5 رو هم نمیشه استنباط کرد با کتاب ولی بازم بهتر از اون عقیده ای هس که میگه فقط 1 و2 انزیمن -
@هویججج خب اگر 1 2 5 رو در نظر بگیریم منم موافقم
ولی تو تستایی دیده بودم فقط 1 و 2 رو میگرفتن و این به هیچ وجه با عقل جور در نمیومد سر همین اینجا زدم زیر همش
هرچند حتی 1 2 5 رو هم نمیشه استنباط کرد با کتاب ولی بازم بهتر از اون عقیده ای هس که میگه فقط 1 و2 انزیمن -
آدمک
والا من هرچی منبع زدم اینطوری که شما میگین نبوده
همیشه این سه تا رو آنزیم در نظر میگیرن که کاملا منطقیه -
آدمک
والا من هرچی منبع زدم اینطوری که شما میگین نبوده
همیشه این سه تا رو آنزیم در نظر میگیرن که کاملا منطقیه@هویججج پس این حرفی که سنجش زده که همشون آنزیم هستن هم غلطه، درسته؟