نوسان،حل با روش دایره
-
Astrophile ولی دقت داشته باشید سوال ایراد داره
به چندین حالت میشه فرض سوال رو در نظر گرف (بخاطر ناقصیه اطلاعات) که باعث میشه جوابای متفاوتی داشته باشه -
_ Reza _ اینم جواب سوم که شد ۹۰
متحرک از مرکز نوسان طی ۳ حرکت پی چهارمی ( تی هشتمی) رسیده به یک نقطه
-
آدمک نگفته که اون فاصله مشخص از دامنه باشه ... منظور صورت سوال اینه که که برگرده به جایی که همون اول بوده ... الان توی چیزی که نوشتی این رعایت نشده
-
آدمک نگفته که اون فاصله مشخص از دامنه باشه ... منظور صورت سوال اینه که که برگرده به جایی که همون اول بوده ... الان توی چیزی که نوشتی این رعایت نشده
-
_ Reza _ بعدشم تو دایره ای که من کشیدم محور افقی دامنه حرکته
میبینی که تو اون زمان ها دقیقا از یک نقطه گذشتهآدمک
توی چیزی که خود کتابم حل کرده این فرض رعایت شده که در نهایت به نقطه برگرده که همون اول اول بوده اما برای شما این رعایت نشده ... صرفا عبور از یک نقطه نباید باشه وگرنه با این فرض من حالتای زیادی رو میتونم فرض کنم و سوال اصلا قابل حل نیست سوالو با دقت بخون دوباره -
آدمک
توی چیزی که خود کتابم حل کرده این فرض رعایت شده که در نهایت به نقطه برگرده که همون اول اول بوده اما برای شما این رعایت نشده ... صرفا عبور از یک نقطه نباید باشه وگرنه با این فرض من حالتای زیادی رو میتونم فرض کنم و سوال اصلا قابل حل نیست سوالو با دقت بخون دوباره -
_ Reza _ نههه رضا گفته در لحظه های ۱دوازدهم و ۳ دوازدهم در یک نقطه مشخص قرار میگیره
تازه حتی اگر بخوایم مثل تو نقطه شروع رو در نظر بگیریم هم بینهایت جواب داره
میخوای برات بنویسم -
آدمک
فکر کنم من فهمیدم آقا رضا چیه میگن و به نظرم درسته
-
نسبت زمان ها به هم میشه ۳ خب حالا شرط ۱: روی زاویه هم باید مسافتی که از اول رفتن نسبتشون ۳ بشه و شرط ۲: به یک نقطه رسیده باشن
-
نسبت زمان ها به هم میشه ۳ خب حالا شرط ۱: روی زاویه هم باید مسافتی که از اول رفتن نسبتشون ۳ بشه و شرط ۲: به یک نقطه رسیده باشن
parsa_tabaei دقیقااا
-
parsa_tabaei فقط نقطه مرکز این دو شرط رو داره
-
parsa_tabaei دقیقا روی شکلی که کشیدم شرطایی که گفتی مطابقت داره
چک کن لطفا
الان حالت دیگه هم میفرستم -
parsa_tabaei دقیقا روی شکلی که کشیدم شرطایی که گفتی مطابقت داره
چک کن لطفا
الان حالت دیگه هم میفرستم -
parsa_tabaei اینکه یه نوسانگر نیست