Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فیزیک
-
این پست پاک شده!
-
barghamadi اخه من اونوقت جوابم1/2 میشه ولی جواب گزینه 4 هس
مطمین نیستم درست باشه ولی من رادیکال دو دوم بدست اوردم -
needdaa لطف میکنین اگه جواب پاسخ نامرو بفرستین
-
Drfariborz اگه خواستین من پی دی اف پیش دانشگاهی گاج نقره ای رو براتون ارسال میکنم
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to barghamadi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
barghamadi سپاس عزیز.برای خودم نپرسیدم.برای یکی از اقوام پرسیدم مثل اینکه از قصا هم خیلی سبز رو داشت هم گاج.دم شما گرم
-
barghamadi ![متن جایگزین](آدرس http://uupload.ir/files/3p0b_2)سوال ازمون سوم سنجش بود مال مرحله ای ها
-
barghamadi ![متن جایگزین](آدرس http://uupload.ir/files/b7q7_20180124_182954-1.jpg ) مال مرحله ای های سنجش هست
-
باسلام وخسته نباشید؛ خدمت "الایی ها " یک سوال تستی داشتم لطفا در اسرع وقت بررسی کنید.باتشکر تست: جسم A به جرم 3kg با سرعت 10m/s به جسم ساکن B به جرم 2kg برخورد می کند. اگر در این بر خورد,بدون اتلاف انرژی,96 درصد انرژی جنبشی جسم Aبه جسمB منتقل شود، سرعت جسم A و جسم B به ترتیب پس از برخورد،به چند متر بر ثانیه می رسد؟(لطفاً پاسخ را تشریحی بنویسید) 1}2و12 2}4و12 3}2و 24 4} 4 و 24
-
Sam Pahlevani اولی رو خیلی مسخره ۲ ودومی رو ۱۲
-
Sam Pahlevani شما پاسخ و میدونید ?
-
نه نمیدونم.
-
من فقط روش حل رو می خوام بدونم.
-
Sam Pahlevani من انرژی جنبشی اولی رو به دست اوردم در ۹۶ صدم ضرب کردم بعد جواب و تقسسیم بر ا کردم بعدم جزر گرتم برا سرعت دومیحالا یک از کجا از ضرب یک دوم در ۲ جرم جسمم دوم
-
Sam Pahlevani واقعا شاید جواب مسخره ای باشه ولی تنها رااه حلی بود که به ذهنم اومد
-
خیلی ممنون از پیگیری شما ...... لطفا اگه میشه روی کاغذ بنویسید وراه حل رو ارسال کنید خیلی ممنون
-
Sam Pahlevani باشه فقط اگه اشتباه بود نخندین بهم
-
-
این پست پاک شده!