؟؟؟
-
آدمک اخه مثلا برای جایگاه اول هشت تا عدد داری ولی چهار تا انتخاب میتونی کنی!یجوریه یا 1 یا 2 یا 3یا 4 کلا چهار عدد میتونه بشینه
@O-P-S @O-P-S اره دیگه 4 تا میشه
ببین من اومدم گفتم اقا اول ی جفت تکراری انتخاب میکنم، یا 11 یا 22 یا 33 یا 44 پس مینویسم انتخاب 1 از 4
بعد گفتم خب 3 رقم دیگه هم میخوام که از 6 تای باقی مونده برمیدارم پس میشه انتخاب 3 از 6
بعدشم جایگشت این 5 رقم بر روی 2برای حالت بعدی 2 جفت به همون صورت بالا انتخاب میکنم
اول 1 جفت از 4 جفت بعدش 1 جفت از 3 جفت بعدشم ی رقم می مونه از 4 رقم باقی مونده انتخابش میکنم بعدشم جایگشت 5 فاکتوریل بر روی 2x2نمیدونم چقد میتونه منطقی باشه
-
آدمک اولی همون حالته که یه جفت باقی میمونه و سه تا عدد مستقل؟ خب اولش که یکی از چهار جفت رو انتخاب کردی. بحث اینه بعدش چرا سه از هفت رفتی؟ وقتی انتخاب باید رفت که همه چیز مستقله، مثلا این ترتیب رو ببین:
1 1 2 2 3 3 4
خب اینجا سه از هفت که میری ممکنه 1 1 2(اولی) بیاد، 1 1 و 2(دومی) بیاد، و تو تمام این حالات رو در نظر گرفتی، با این که توی جایگشت فرقی نداره 2 اولی باشه، یا 2 دومی. -
@O-P-S @O-P-S اره دیگه 4 تا میشه
ببین من اومدم گفتم اقا اول ی جفت تکراری انتخاب میکنم، یا 11 یا 22 یا 33 یا 44 پس مینویسم انتخاب 1 از 4
بعد گفتم خب 3 رقم دیگه هم میخوام که از 6 تای باقی مونده برمیدارم پس میشه انتخاب 3 از 6
بعدشم جایگشت این 5 رقم بر روی 2برای حالت بعدی 2 جفت به همون صورت بالا انتخاب میکنم
اول 1 جفت از 4 جفت بعدش 1 جفت از 3 جفت بعدشم ی رقم می مونه از 4 رقم باقی مونده انتخابش میکنم بعدشم جایگشت 5 فاکتوریل بر روی 2x2نمیدونم چقد میتونه منطقی باشه
آدمک اخه حرف توهم درست میشه یجورایی
-
آدمک اولی همون حالته که یه جفت باقی میمونه و سه تا عدد مستقل؟ خب اولش که یکی از چهار جفت رو انتخاب کردی. بحث اینه بعدش چرا سه از هفت رفتی؟ وقتی انتخاب باید رفت که همه چیز مستقله، مثلا این ترتیب رو ببین:
1 1 2 2 3 3 4
خب اینجا سه از هفت که میری ممکنه 1 1 2(اولی) بیاد، 1 1 و 2(دومی) بیاد، و تو تمام این حالات رو در نظر گرفتی، با این که توی جایگشت فرقی نداره 2 اولی باشه، یا 2 دومی. -
ببین، راه من اینه، ارقام ما اینان: 11 22 33 44
و میخوایم پنج رقمی بزنیم، خب فرمول خاصی درباره جایگشت با ارقام تکراری نداریم، پس باید سه رقم حذف کنیم تا بعد از اون فرمول استفاده کنیم:
خب اینجا برای حذف سه رقم چند تا حالت داریم:
اول اینکه یه جفت رو کامل حذف کنیم و از یه جفت دیگه یکی کم کنیم. برای حذف یک جفت چهار انتخاب داریم و برای حذف یه عضو دیگه سه انتخاب. سر هم دوازده تا.
در این حالت دو جفت میمونه با یه رقم، طبق فرمول میشه پنج فاکتور یل تقسیم بر دو فاکتر یل ضرب در دو فاکتور یل، یعنی 120 تقسیم بر 4 یعنی 30، حالا 30 رو در دوازده باید ضرب کنیم. میشه 360.برای حالت دوم داریم که از سه جفت یه عضو کم کنیم، یعنی چهار انتخاب دایرم(انتخاب سه از چهار)، بعدش هم که توی این حالت یه جفت باقی میمونه و سه تا عدد مستقل، پس طبق فرمول میشه پنج فاکتور یل تقسیم بر 2 فاکتور یل، یعنی 60، باید در چهار ضرب بشه میشه 240.
240 + 360 میشه 600.
آدمک -
@Comrade_Bayat ببین 3 از 6 هستا اشتباه نوشتم 7 بعدش گفتم، ینی کسر رو با 3 از 6 محاسبه کردم که شده 4800
-
آدمک آخه تو باز بگو سه از شش، غلطه باز. چرا؟ چون ببین:
مثلا جفت چهار رو انتخاب کردی، میمونه:
11 22 33
خب یه سه از شش میتونه 11 2(اولی) باشه و یکی دیگه 11 2(دومی) باشه، درحالی که هیچ فرقی با هم ندارن اینا توی این مسئله. -
آدمک ببین در اصل وقتی یه جفت رو انتخاب کردی، مثلا جفت چهار، دیگه نیاز نیست چیزی بنویسی، چون دیگه مشخصه ارقام دیگه یک، دو و سه هستن. میفهمی چی میگم؟
یعنی میشه چهار ضرب در پنج فاکتور یل ضرب در یک دوم. -
آدمک ببین در اصل وقتی یه جفت رو انتخاب کردی، مثلا جفت چهار، دیگه نیاز نیست چیزی بنویسی، چون دیگه مشخصه ارقام دیگه یک، دو و سه هستن. میفهمی چی میگم؟
یعنی میشه چهار ضرب در پنج فاکتور یل ضرب در یک دوم. -

اینطوری نمیشه نوشت بنظرتون؟ -

اینطوری نمیشه نوشت بنظرتون؟ -
آدمک درباره اولی فکر کنم بحثمون تموم شد. درباره دومی خب ببین وقتی میگی چهار ضرب در سه ترتیب قائل میشی، مثلا توی اولی جفت دو انتخاب شده و توی دومی جفت سه، و توی یه حالت دیگه جفت سه و جفت دو، ولی ترتیب برامون مهم نیست، اولی رو باید بنویسی دو از چهار.
برای یک از چهار که آبی نوشتی. خب غلطه، مثلا تو توی اولی دو جفت یک و دو رو انخاب کردی، بحث بعدی اینه که رقم بعدی سه باشه یا چهار؟ یعنی دو حالت باید بنویسی. سر هم میشه 6 ضرب در دو ضرب در 120 تقسیم بر چهار، که میشه 360. -
@Comrade_Bayat کاملا درست میگی دیگه نیاز نیس اصن
پایینی هم همینطور
ینی حالت اول میشه 240
حالت دوم میشه 360
600 -
آدمک اگر بخوایم بگیم از هشت از پنج که معلوم ینی از هشت عدد موجود پنج تا میخوایم بیرون بکشیم،و 2 از 1 هم سر اینه که تو هر بار که یک عدد انتخاب میکنیم یکی از اعداد تکراری رو بر میداریم....
-
آدمک اره، پس تهش حرف من درسته دیگه؟ فکر نکنم دیگه نیاز به بحث روی این سوال باشه. باید بریم روی هشت رقمیه بحث کنیم.
-
آدمک اره، پس تهش حرف من درسته دیگه؟ فکر نکنم دیگه نیاز به بحث روی این سوال باشه. باید بریم روی هشت رقمیه بحث کنیم.
@Comrade_Bayat روشت رو اوکیم
-
آدمک اگر بخوایم بگیم از هشت از پنج که معلوم ینی از هشت عدد موجود پنج تا میخوایم بیرون بکشیم،و 2 از 1 هم سر اینه که تو هر بار که یک عدد انتخاب میکنیم یکی از اعداد تکراری رو بر میداریم....