به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
ترین های 1402️
-
سلام و عرض ادب و احترام
انشاالله که طاعات و عباداتتون مورد قبول حق واقع شده باشه
بین نماز و روزه هاتونم کنکوری ها رو یاد کنید
تاریخچه تاپیک ترین ها:
خب بریم سراغ بحث اصلی
پارسال خانوم @Fatemegoli8282 زحمت تاپیک ترین های ۱۴۰۱ رو کشیدن(البته خیلی زودتر فک کنم اوایل اسفند بود)
ایده تاپیک ترین ها مال خانوم Sharllot هستش که اگه اشتباه نکنم اولین تاپیک با این ایده سال مربوط به سال ۹۸ بود
امسال هم من دیدم هیچ کسی حرکتی نزد گفتم خب دیگه این روزای آخر سال خودم دست به کار بشم
و با اجازه از خانوم شارلوت و بقیه دوستانی که در سال های قبل این تاپیک رو زده بودن، امسال من این کار رو بکنم
واقعیتش اینکه من یه تاپیک شب یلدا با چندین تاپیک تولد تو کارنامهم هست ولی الان نمیدونم در این تاپیک چی بگم
خودتون بچه های خوبی باشید بیایین ویژگی های پررنگ رفیقاتون رو در قالب ترین بنویسید
مثلا خانوم x مهربون ترین
یا آقای u جذاب ترین
و..
طومارنویس های انجمن دیگه بعد اینهمه وقت دوباره باید دست به کار بشید
حقیقتا باورم نمیشه انقدر سال ۱۴۰۲ زود گذشت و خب انواع و اقسام ماجراهای مختلف🥲
و اینکه خیلی خرسندم از اینکه این چهارمین سالیه که کنار دوستای آلایی هستم و به رسم همیشه امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید و همونقدری که برا رسیدن به مقصد ذوق دارید، از مسیر هم لذت ببرید.
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
و در آخر هم اینو بگم که اگه کمی کسری چیزی بود به بزرگی خودتون ببخشید
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to AmirBarsam on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
به به خودم شروع کنم ؟
خیلییی خب
پس شروع می کنم دیگه
@ABR_DJ اول از خود شما ،فوتبالی ترین ،دیجی ترین ،منطقی ترینAinoor عزیز ترین ،صبور ترین و با درک ترین دوستم
قربونت برم ترین ️Narges_ کله شق ترین ️
دوست داشتنی ترین و مهربون ترین
قربون توعم برم ترین چون حسود ترینSachli صبور ترین ،امیدوار ترین و قوی ترین
خودش می دونه چقدر برام عزیزه ترین@_maya شرورترین و در عین حال جزء بهترین و عزیزترینام
می دونم توعم حسودترین پس قربون توعم برم ترین@kosar-ab ژن رتبه برتر داره ترین
خوش ذوق ترین ،پر انرژی ترین
آقا دیگه حسودی نکنین ترین_ Reza _ صبور ترین ،پر ذوق ترین ،درسخون ترین ،مودب ترین ،با درک ترین
Nasrinsani مهربون ترین ،زیاد با هم حرف نمی زنیم ترین
تاپیک هامو لایک می کنه ترین ️Hhh Hh پر انرژی ترین ،آروم ترین و لایکر ترین ،تازه فهمیدم دانشجوی چیه ترین
اولش فکر می کردم خیلی مغروره ترین@دختر-بهار عع ترتیب ترتیب نداریما ترین
و گرمه توعم قربونت برم ترینی
انگیزه دهنده ترین@Alba سانیا ترین ،توعم خوش ذوق ترین
عکس بچه هاشو(باکتری ) برام میفرسته ترینf.nalist درسخون ترین درسخونی که میگه هیچی نمی خونم ترین
کسی رو فالو نمی کنه ترین@نویسنده-کوچولو واییی کیوت ترین ،بی آلایش ترین و متفاوت ترین ️
nazanin.mirzai احوال نمی پرسه ترین ،بزار بیام پیشت حسابتو میرسم ترین
امسال حتما میام ترین ️M.Shajarian
خوش صدا تریننن -
اووو ترینها️️
خب
پرستو بابایی پرتلاش ترین ، منطقی ترین دوازدهمی، خوش قلب ترین، آخ خوشگل ترین عشق ترینی نسیf.nalist رتبه برتر ترین ترین ترین ترینکلید زن قهار ترین ۴۰۲ ، همه ی آزمونارو زن ترین، تک ستاره داره ترین
مآهور نیستی ولی، مهربون و دلسوز ترین️خستگی ناپذیر ترین ، دلتنگتم ترین، برگرد ترین( میدونم ربطی نداشت)
@ariii ب مقصد میرسی ترین، پرانگیزه ترین، بلده چجوری با مشکلاتش کنار بیاد ترین، قشنگ ترین️
@نویسنده-کوچولو عضو فعال الاخونه ترینباحوصله ترین، آرامش ترین، مهربوون ترین
Hamid.s مشاور ارین، باسواد ترین، دلسوووز ترین، مهربون ترین، خیلی خیلی خوبی واقعا…مرسی از کمکات ترین
officer k پرستار مهربون ترین
خانومی پیدا نمیکنمت منشنت کنم://
ماهلین پرتلاش ترین، مهربون ترین، رک ترین، دلداری دهنده ترین️Sachli حاضره به همه حرفات گوش بده ترین، نگران حالته ترین، دوست داره همه خوب باشن ترین، امیدوارم موفق باشه این دختر خوش قلب ترین🥹🫂
_ Reza _ دلسوز ترین، پسر خوبترین، امسال میترکونی ترین️
آدمک پوفف نمیزاره سوال ب دستت برسه ترین، من داوطلب کنکور به این باسوادی ندیدم ترینآخرش نفهمیدیم دختره یا پسر ترین (سکرته)، ب جان خودم کم کمش رتبت بشه دو رقمی ترین
-
عهههه سلااااممم
پارسال ننوشتم ولی امسال می نویسم
تا جایی که الان یادمه می نویسم و بعدا اگه یادم افتاد می نویسم
مهشید حسن زاده 0 خیلی حساسه روی من ترین
مهربونه ترین زیاد مشغوله ترین یکی از دو رفیق ترینمه ترین
ازش دور بشید وگرنه میزنمتون ترین:)
Dark moon غزل ترینمه ترین دوسش دارم ترین کمک کننده ترین:) اون یکی رفیق ترینمه ترین نزدیکش نشید ترین
پ.ن:نزدیک این دو نفر بشین میزنمتون حتی شما دوست عزیز
@_maya پایه ترین بهترین رفیق ترین خودمم پیشش ترین عین خود مه ترین
پرستو بابایی هی اسم واقعی یادم می ره ترین رفیق خوب ترین پایه ترین
@نویسنده-کوچولو رفتار اش آشنا میاد ترین پایه ترین دوست خوب ترین
0-0ftm همیشه حس خوب میده ترین رفیق خوب ترین مهربون ترییییین مرسی که هستی ترین:)
Hhh Hh اوایل یعنی تا امسال ازشون میترسیدم ترین
Sharllot تولدش نزدیکه ترین مبارکش باشه ترین
Sachli رقیه ترین مهربون ترین گوگولی ترین داداش کوچولو داره ترین داداششو خیلی دوست ترین
Saghia ساقی ترین رفیق ترین خیلی وقته حرف نزدیم ترین
چیچک رتبه برتر ترین اولین نفر از انجمن که باهاشون واقعی شدم منتظرم کنکور تموم بشه بریم یه جای خوب تبریز ترین لهجه شون رو متوجه نمیشم ترین
.
عذر خواهی میکنم اگه یکی از قلم افتاد و اگه ایموجی می اشتباه استفاده شده
روزتون بخیر -
@ABR_DJ
_ Reza _ مهربون ترین️- بهترین نوه-بی ادب ترین(به آقاجونش میگه نعلبکی چشم ترین)-ورزشکار ترین-رتبه برتر میشه ترین
f.nalist شوخی هاش از حرفای جدیش مشخص نمیشه ترین- رتبه برتر امسال آلاخونه میشه ترین- شبا برام چالش های کنکوری میفرسته ترین-به فکر موفقیت دوست هاشه ترین
آدمک خوش صدای انجمن ترین- رتبه دیگه انجمن میشه ترین
danial hosseiny در ادبیات بی همتا ترین
officer k بخشنده ترین و پول بده ترین -از پله ها پرش دوست داره ترین- به فرهاد میگه لوسترترین- فیلم بین و موسیقی گوش بده ترین
@ABR_DJ باید میرفت رشته انسانی ترین- مهربون ترین️- دیجی ترین- رو رئال و بازیکناش تعصب داره ترین
پرستو بابایی درس خون ترین و رتبه انجمن میشن ترین-بچه دزدترین- از دستتون ناراحتم ترین
Ainoor مهربون ترین-ایموجی جوجه استفاده کننده ترین- تو انجمن باهام مخالف هستین ترین-بچه دوست دارین ترین-چایی دوست دارین ترین
Reza-H فوق فوق خفن ترین- نوشته هاش نمیدونم اصلا چی بگم ترین ...- هشتگ زن ترین
M.Shajarian پول دوست ترین- شورشو در آورده ترین-خیلی بچه خوبیه ترین
Hhh Hh لایکر اعظم ترین
Hamid.s نوازنده ترین- مشاورترین- مهربون ترین
@kosar-ab رتبه دیگه انجمن میشین ترین-کیک و پیتزا می پزین ترین(تو انجمن نباید به اشتراک بزارین دلمون بخواد ترین)
@هویججج خوش صداترین
@نویسنده-کوچولو پر انرژی ترین
@Ay هعععیی) کلمه ای که ازش زیاد استفاده میکنه ترین-صداش ابهت داره ترین- صنعتی شریف دوست داره ترین-پول نمیشه ازش گرفت ترین
@_maya دوستاشون رو تخریب میکنن ترین- غنای ادبی تون بالاترین
Blue28 آقای ابتهاج رو دوست دارین ترین
lO_Ol از من متنفرین ترین- معتقد ترین به خوردن شش داداش دوقلوم-بچه دوست دارین ترین
jahad_121 شیمی دوست دارین ترین
Narges_ عربی دوست ندار ترین
@دختر-بهار یکی رو بدین بزنم ترین
در حال بارگذاری... همکارترین
-
@ABR_DJ
Foruhar گرافیست ترین- خواننده های قدیمی دوست داره ترین- رسما چهرش به دهه ۶۰ ای ها میخوره ترین- دوست خوب ترین
-
@ABR_DJ خب اولین ترین هست که اینجام
Nasrinsani سخت منشن میشی ترین(در واقع سخت نیستا باید اسمتو خیلی نسبتا کامل بنویسم که بتونم منشنت کنم ترین)
دوست ترین،دلم خیلی واسش تنگ شده ترین،خیلی سخت کوشه ترین،مطمئنم به بهترین جایگاها میرسه ترین
با من رویای مشترک داره ترین،بیاااا ببینمت ترینپرستو بابایی همراه ترین عزیز دلمه تریین
شرارت درونی داره ترین،همون همیشگی ترین
عکس بنفش عینک دار دوست داره ترینمآهور خیلی دوست داشتنی ترین،جالب آشنا شدیم ترین،مطمئنم امسال میترکونه ترین،هر جا هستی موفق باشی ترین
Sachli خیلی درکتو دوست دارم ترین،خیلی خوشحالم دوستیم ترین،کنکور بدی نباید بری ترین
f.nalist خیلییییی سخت کوش ترین، حتما امسال میترکونه ترین
تست زیست یازدهمو تو تابستون دهم به یازدهم یه دور زده ترین@ABR_DJ دیجی ترین،خیلی رئال دوست داره ترین،کمک کرد ترین،امسال موفق باشه ترین
Hhh Hh خیلی دوست ترین،خیلی مهربونه ترین،خیلی لایکره ترین،وایبش خیلی آرامش بخشه ترین
@ariii اصلا تو یه لول خاصی از خوب بودن میبینمت ترین، مطمئنم تو هم میترکونی امسال ترین،خیلی ارادتو دوست دارم ترین
@نویسنده-کوچولو سلمااااااا ترین،بهت میگم شیرین ترین،صدات نازه ترین،خیلی مهربونی ترین
M.Shajarian شعر دوست دار ترین،صدای با پتانسیل دار ترین،موفق باشین ترین
@هویججج یا از ج های هویج کم میکنی یا به ی هاش اضافی میکنی ترین
کیک هویج خودمی خیلی خوش ذوقی ترینAinoor خیلی آرامششو دوست دارم ترین پنگوئن دیده یادم افتاده ترین ^^
خیلی دوستش دارم ترینZahra.HD خیلیییییییی زیاااد دوست ترین،حرفات آرامش میده ترین،خیلییییی ذوقتو دوست دارم ترین
وایب بچه رئیسو بهم میدی ترین_ Reza _ یه مدت اذیت کرد ترین
ورزشکار ترین،مطمئنم شما هم میترکونی ترین، موفق باشی ترین -
رسمی بود در آلاخونه در تاپیک ترین
که هر شخص بود در موضوعی بر ترین
حال من بس خراب است و کنکور نزدیک
ببخشایید اگر نتوانم همه را گویم ترین
منشن هارا خواندم و بسی خوشحال گشتم
که در این موضوعات زین سان باشم در ترین
بنده خود را در نوشتن ترین معاف کردم
چــون که جمـــلــگی بودید برتــرین
آرزومندم روند خوبی را در پیش گیرید
سالیان ســال با هم باشیــم جزء ترین
این شعر مانند شعرای بد قافیه است
چون که تاپیک مزین بشود به بدترین
مرسی از دیجی جان بابت مسئولیت
تا فــروم زیـــن ســال نـباشد بی ترین
-
سلام دوستان :))
M.Shajarian دوست ترین :)) با ادب ترین :)) عاغا جون ترین :)) صداش خوبه بدون هیچ کلاس رفتنی ترین :)) درسخون خاکی ترین :)) عاشق شجریان ترین :)) قدیمی ترین دوست من اینجا ترین :)) داستان پفک منو میدونه ترین
Foruhar یه مدته نیستی اینجا ترین :)) خوش اخلاق ترین :)) بعضی وقتا شیطونی میکنی ترین :)) حالمو نپرس ترین تا وقتی سوال زیست داری ترین :)) مشهدی ترین :)) مهمون نواز ترین :)) بار بعد بیام میبینمت ترین :))
پرستو بابایی سلام خانم بابایی ترین خوبید شما ترین ؟ قوی و شکست ناپذیر ترین :)) مودب ترین :))
به نمره گرفتنای نهاییش حسودی میکنم ترین :)) واسه ۰/۲۵ عصابش خورد میشه ترین منم حرص میخورم ترین :)) بچه منو دزدید نداد ترین
@دختر-بهار میترسم چیزی بگم بزنیم ترین پس نمیگم ترین
Narges_ نمیدونستم اینقده حساسه ترین :)) خیلی خیلی مودب و خوش قلب ترین :)) از دهم خونده و قبول میشه ترین :))
@kosar-ab خوش وایب ترین :)) ترازش بالا میاد ترین :)) موفق باشی ترین
@ABR_DJ دیجی ترین :)) رونالدو رو دوست داره ترین :)) شعرای حق میگه ترین :)) تا نخندی ب روت نمیخنده ترین
@ariii خانم پرستار ترین :)) خوش وایب تریننن :)) شبا مث من دیر میخوابه ترین :)) صبا نمیدونم زود پا میشه یا نه ترین از خوبای انجمن ترین :)) آریی ترین
Ainoor دوست خوبم ترین :)) خانوم مشاور ترین :)) کمکم میکنه ترین :)) حرصش میدم ترین :)) تا مرز گریه بردمش ترین ازت عذر میخوام ترین :))
اینارو فقط خودش میدونه چی میگم ترین : خار روی هاپوترین / پرز روده ترین / باش ترین / فا نگم دیگه ترین
آدمک با سواد ترین :)) منشنش میکنم ترین :)) مرسی داداش قربانت ترین رتبه یک امسال ترین
f.nalist قد بلند ترین :)) منبع زیاد دیده ترین :)) رتبه میشه ترین :)) جدیه ترین :))
@نویسنده-کوچولو کوشولو ترین :)) شاد ترین :)) پر انرژی ترین :)) قلب آبی دوس ترین
خودم همه ویژگی های خوبو یجا داره ترین ️ -
ویرایش 180 ثانیه اذیت میکنه واگرنه من که نمیخوام تاپیکو شلوغ کنم
Blue28 آره خلاصه اینطوری،خیلی همونطور که گفتم با اراده ای ترین،جسور ترین،وایب خنده و شادی داره ترین،موفق باشی ترین
و @______ کیمیا خودتی؟
خلاصه که خیلی خوشحال شدم حرف زدیم ترین،واسه من باحالی ترین،خانوم لوبیا اسم خیلی قشنگی بود و هست ترینو واقعا کسایی که یادم رفته همتون
بهترین هستین -
سلاام
Ainoor
صبورترین=)))️
Narges_
بی تی اسی ترین
Sachli
حس خوب بده ترین=))
@kosar-ab
انگیزشی ترین
@دختر-بهار
سلام ملت ترین(دست بزن داره ولی نمیزنه ترین=)))
پرستو بابایی
اشکمو درآورده ترین(از خوش حالی️)
@نویسنده-کوچولو
پر انرژی ترین
@هویججج
خوش صدا ترین(دوست ترین(ناشناس))
razie_
بیشتر اوقات حال و احوال پرسی میکنه ترین=))))️️
Zahra.HD
خانوم دکتر ترین️
@______
خانوم لوبیا ترین
جدی در عین حال مهربون ترین=))🫂
تو تودلی جاش خالیه ترین=)))))
زهرا بنده خدا 2
خاطره گو ترین🥰
@ariii
با اراده و سخت کوش ترین
بهش افتخار میکنم ترین
گزارش بده ترین
@Alba
آزمایش و آزمایشگاه دوست داره ترین=))🧪
@ABR_DJ
آهنگ گوش بده ترین
فوتبالی ترین️
f.nalist
درس خون ترین جدی ترین️
_ Reza _
سخت ترین. بکسرترین
M.Shajarian
شجریان دوست ترین و (پولدار و در عین حال خسیس ترین(و البته پول بگیر ترین) و پول دوست ترین )
با احترام ترین️
officer k
با درک ترین
انرژی مثبت دارن ترین.
آدمک
جواب درسی بده ترین
Hamid.s
مشاور درسی ترین. معلم ترین
Hamed.s
حرف های تاثیر گذار میزنن ترین️
Reza-H
منطقی ترین
danial hosseiny
ادبیات دوست ترین
@Ay
تودلی پاک بکن ترین
خیلی از اوقات غمگین ترین ...
امیدوارم ی روز بشن شاد ترین️
آرزو میکنم همگی موفق باشید و بهترین
-
خب خب
تایپیکی ک بین تایپیک های غیر درسی دوسش دارم همینه🫠🫶
همیشه ترین های ۱۴۰۰رو میخونم
خیلی دوسش دارم^^♡
خیلی از همون بچه ها رفتن
و بعضی هاشونم هنوز هستن برامونdanial hosseiny
دانیالِ عزیز
مهربون ترین،دلسوز ترین:)،به حرفامون گوش میده ترین،کمکمون میکنه ترررین🤍،از ادبیات بدم میومد باعث شد از ادبیات خوشم بیاد ترررینخلاصه رفیق ترررینHhh Hh
زهرایِ عزیزم🫂
دوست داشتنی ترررین،خیلی دوس دارم بیشتر آشنا بشیم تریننن:)،بامعرفت ترین،همیشه حال آدمو میپرسه ترررین،موفق باشی ترین🥹🩵Narges_
نرگسِ قشنگم🥹
باهات حرف زدن حس خوبی میده به آدم تررررین،مهربون تررین،تو حال بدت به حرفات گوش میده ترین،ارومت میکنه ترین♡🥺@ABR_DJ
دیجیِ مون🫵
خیلییییی بامعرفت ترررین،مشتی ترین،حرفایِ خوب میزنه تررین،موفق باشی ترین:)officer k
آفیسر^^
رفیق تررررین،به آدم انرژی میده ترررین،اگه کمکی از دستش برمیاد انجام میده ترین،پایه ترینن،خوشحالم ک رفیقمی ترررین🥹 -
matin mousavi1
رفیقِ روزای سخت ترین:_)،همشهری ترین،بامرام ترین،شوخ طبع ترین🤍@Ay
هعی
حرص منو درمیاورد ترررین،بامزه ترین،پسر خوبیه ترین،حرف گوش کن ترررین،موفق باشی ترین -
های every one
خب خب
امسال فک کنم شد سومین ترین
تا جایی ک یادم باشه مینویسم بقیه پستای بعدی
M Tg
خیلی دلم واسش تنگ شده ترین...خیلی وقت نیست ترین... یکدفعه تنهام گذاشت و رفت ترین...
نمیدونم کجاست اصلا ترین... امیدوارم هرجا هست موفق باشه ترین:)
Dark moon
غزل ترین:)تو بدترین شرایطم کنارم بود ترین...خوشحالم ک باهاش آشنا شدم ترین...
امیدوارم تو رشتت بهترین باشی ترین...:)Sachli
اولین دوستم تو انجمنه ترین...صبور ترین... امیدوارم حال داداشش بهتر شه ترین...بمونی برام ترین...@نویسنده-کوچولو
قلب آبی منه ترین🤌خوش ذوق ترین...پر انرژی ترین...همیشه اینجوری بمونی ترین...@kosar-ab
همشهری ترین...هنوز ندیدمش ترین🤌میدونم امسال ب دندونش میرسه ترین...Hhh Hh
خوش قلب ترین...لایک کننده ترین...همیشه لطف داره بهم ترین....
_ Reza _
پایه ترین...کم نمیاره ترینامسال دیگ تموم میکنه ترین...همیشه حالش خوب باشه ترین...f.nalist
فری ترینمیگ نمیخونم ولی همچی بلده ترین موفق باشی ترین...@ABR_DJ
دیجیییی ترین امسال میرسه ب هدفش ترین🤌 موفق باشه همیشه ترین...Narges_
نرگس ترین...خوش قلب ترین...بنفش دوست ترین...میدونم سال بعد ب هدفش میرسه ترین...moBn
کم پیدا شده ترین... یکدفعه وسط چت میزاره میره ترین میدونم امسال ب اونی ک میخواد میرسه ترین...Galadriel
خیلییی کم پیدا شده ترین:)دلم برای آهنگ خوندنش تنگ شده ترین...مشاور ترین... موفق باشی همیشه ترین...officer k
همکار ترین...موفق باشی همیشه ترین...@Ay
امسال شریف میاره ترین... موفق باشه همیشه ترین...Saudade 19
سودابه ترینخیلی کمک کرد بم امسال ترین... موفق باشی همیشه ترین...اگ باز یادم بیاد مینویسم...
موفق باشین🤍 -
خانوم لوبیا مرسییی ازتتتت🥲
بهترین:))
-
خب!
میرسیم به ترینهای ۴٠۲.
قبلش یه چیزی بگم... دیگه قدیمیترهاش میدونن که من بعد حذف ادبیات از کنکور، از اینجا رفتم. ولی دلم اینجا بود. تا اینکه یه روز دیدم یکی از بچهها دانشگاهی که میخواسته قبول شده، دلم نیومد بهش تبریک نگم، اومدم و دیگه با اصرار بچهها، بیشتر اومدم!
خلاصه، خوشحالم از برگشتنم پیشتون 🫂
و امیدوارم نه فقط من بلکه هرکسی همینقدر دلنشین، برگرده و دوست داشته باشه موندن رو...
حالا اگه بخوام ترینها بنویسم
officer k
اول از همه با علی شروع میکنم...
دیگه خودت میدونی توی این مدت چقدر من برات غر غر کردم توی پیویت... چیزی جز «گوششنواترین» برات ادای مطلب نمیکنه.
@ABR_DJ
تو باید «ماکارونیترین» باشی ولی خب چون گناه داری، بیا و «موسیقاییترین» باش.
خانوم لوبیا
خانوم لوبیا در ترین های 1402️ گفته است:دانیالِ عزیز
مهربون ترین،دلسوز ترین:)،به حرفامون گوش میده ترین،کمکمون میکنه ترررین🤍،از ادبیات بدم میومد باعث شد از ادبیات خوشم بیاد ترررینخلاصه رفیق تررریناول که در پاسخ این، ممنونم کلی :))))))
و خوشحالم اگه باعث شدم با ادبیات آشتی کنی...
دوما خیلی ترینهای زیادی توی ذهنم میاد برات، ولی به نظرم ننویسم بهتره. بعد میای دوباره داستان میکنی
ولی به صورت خیلی خلاصه شاید، تو میتونی «حساسترین» باشی. حساس هم به معنی دقیق و نگران بودن، هم زودرنج بودن...
JuDi
تو هم که «دیکتاتورترینـ»ـی 🤌
نمیدونم چه فکری کردن تو رو گذاشتن ناظم.
Masoumeh.sh
تو هم «هایدترینـ»ـیHhh Hh در ترین های 1402️ گفته است:
ادبیات دوست ترین
از شما هم بابت تگتون ممنونم
درنهایت هم بچهها، امیدوارم هرکدومتون، توی زندگیتون، حتی برای یک نفر هم که شده، «بهترین» باشین -
هیچکس منو منشن نکرده ترینفراموش شده ترینمظلوم ترین
-
I_Fatemeh_l در ترین های 1402️ گفته است:
هیچکس منو منشن نکرده ترینفراموش شده ترینمظلوم ترین
سلام علیکمم
با اینکه نمیشناسمت ۲۵۰ تا دفعه تودلی منشنت کردم
خوش اومدی
فراموشش نشدییی