شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
-
https://membersearch.irimc.org/member/profile?id=a7610e1f-6587-40a7-9ed5-0d066fed4d0f
ده سال از زمانی که اینجا عضو شدم، گذشت
بالاخره همه ی اون تلاش ها و روزای سخت، نتیجه دادromisa
همه چی خیلی زود داره میگذره -
امروز سومین روز مریضیمه و بجر روز اول که کمی استراحت کردم دیگه نشد
دیروز رو تا غروب دانشگاه بودم و شبشم برگشتم تا نصفه شب مجبور بودم کارام رو بکنم و امروزم ک خونه بودم از ده صبح تا الان پای لبتابم و گاهی حس میکنم شرایط سخته ولی اغلب سعی میکنم ندیدش بگیرم
چند وقت پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا علیرغم همه ی تلاش ها هیچی نمیشه...وقتی خودم رو با همسن هام میسنجم شبا رو بیدارم و روزا رو مشغول ولی کیفیت زندگی اونا خییلی بالاتر و من در رفع حداقل های زندگیم دست و پا میزنم...
من کارشناسیم و واسه مدیر گروه رشته ی خودمون تلاش کردم ک به چشمش بیام که بتونم ارتباطی بگیرم با اساتید بالاتر اما ندید گرفت و منم دلسرد شدم و اهمیت ندادم دیگ اصلا.. تا اینکه چند روز پیش مدیر گروه دانشجوهای ارشد رشتمون که از دانشگاه دیگ بود و استاد ی درسمون شده بود
ناگهانی بهم پیشنهاد همکاری داد...خیلی جا خوردم و خیلی ازم تعریف کرد ک زیر نظرت داشتم و متوجه شدم استعداد زیادی داری ...خیلی ذوق زده شدم اول و ی جلسه گذاشت ک برم ببینمش حرف بزنیم...گفتم من تا اینجاها رفتم و به نتیجه نرسیدم
گفت میخام راجب یه سری چیزا دیگه کار کنیم و واسم بحث مادی قضیه خیلی مهمه و حس میکنم تو میتونی به چیزی ک میخام برسی
گفتم الان این علمی ک میگید واسه این کار رو ندارم گف اصلا مهم نیست تو بگو یسال دیگ بهش برسی فقط الان بهم قول همکاری بده
گفت حالا بنظرت چقدر زمان میبره گفتم نمیتونم الکی بگم باید ی کم درموردش تحقیق کنم
دیروز حرف زدیم باز و گفتم یه ماه دیگه...یه کم نگام کرد و ...
خب حس کرد ک یا خیلی نپختم و جوان ک نمیفهمم چی میگم یا حالت دیگه ای نداره :grinning_face_with_sweat:
اون روی شش ماه تا یسال حساب باز کرده بود و کرده البتهخب با اپدیت جدید هوش مصنوعی های مولد من تصمیم گرفتم دوماه پیش ک دیگ دانشگاه رو همینجا تموم کنم و ادامه ندم.یادگیری fastapi هم تعطیل کردم فعلا با لطف حضرات llm بزرگترین ریسکه... و ارشد دیگ نخوندم
پایان نامه عالی تموم شد اما به بنست علمی خورد تجاری نشد.
ییییه درک توف متشاد شتسود یلیخ هک مومع و این ویران کننده ترین قسمت ممکن بود
اما راستش دیگ نا امید نیستم چون دوتا کار دیگ ک قبلا درموردشون حرف زدیم با اپدیت های جدید هوش مصنوعی انجام دارن میشندر شمارشگر رسیدن به آرزوهامون گفته است:
خب این سه ماه وسط همه ی بحران ها ی طراحی سایت با وردپرس یادگرفتم(از ی دوره عمومی تا دوره تخصصی جت انجین و لرن دش و..) ی طراحی سه بعدی با freecad (ک دوره ش نبود و مجبور شدم با چت جیپیی یادبگیرم) کار سختی بود ولی انشالا تا سه ماه بعد کاراش تموم میشه و سایتش زدیم
این واسه 1403 و 1404 بود ک به بمبست خوردم و دیدم با این روند اصلا نمیشه و سالها طول میکشه ساختشون اما فقط توی این هفته نزدیک 70 درصد کار ب لطف ابزارهای جدید پیش رفت. و راستش دیگ من دنبال اونا نیستم اونا خیلی مشتاقن ک با کسی دیگ همکاری نکنم
در شمارشگر رسیدن به آرزوهامون گفته است:
مدیر گروه دانشجوهای ارشد رشتمون که از دانشگاه دیگ بود و استاد ی درسمون شده بود
ناگهانی بهم پیشنهاد همکاری داد...خیلی جا خوردم و خیلی ازم تعریف کرد ک زیر نظرت داشتم و متوجه شدم استعداد زیادی داری ...خیلی ذوق زده شدم اول و ی جلسه گذاشت ک برم ببینمش حرف بزنیمامروز مهرماه 1405 و ایشون مدت زیادی که شدن یکی از بهترین دوستام آمد و شد خانوادگی داریم و... پروژه ها و طرح های زیادی انجام دادیم و فردا شب قراره بریم جوجه بازی:)
و استاد رهاش کرد برم سراعش و نذارم بخوابه ی کار علمیه و واسه بعد میتونه رزومه بشه
و اینم ک واسه 1403 و 1404 بود و بارها درموردش صحبت کردم و اخرش اینم بمبست بود امروز ی ایده رسید ذهنم و چرا ی کار کاملا نرم افزاری رو باید نرم افزاری انجام داد؟ و این خطور کرد ذهنم ک اگر ی مدار باشه ک دوتاچراغ مادون قرمز بتابونه کار انجام میشه ها:) و شاید این شاهکار ساده کلید حل ی نرم افزار باشه که بخاطر ثبت توی این لحظه میذارمش

امیدوارم یادگیری ماشین بتونه ابزارم رو تکمیل کنه و به ارزوم برسم
اها اما اینو. اینو هنوز نتونستم بسازم و موند ولی خب یادگیری ماشین رو یادگرفتم کامل . چند وقت پیش مسابقات المپیک فناوریش شرکت کردم به لطف دوستان وایب کدینگ رتبه نیاورد تیممون. دیگ بعد اون ماهم تصمیم گرفتیم مهاجرت کنیم از برنامه نویسی سنتی به کلودکد و کرسر و زدکد و...
میخام تا عید 1406 چ کنم؟ عام خیلی دنیای عجیبیه راستش هرچی برنامه و... ریختیتیم تو پست های بعدیشون همه از نشد بود ولی ی دفعه الان از کارهای چندسال پیش داره میشه.
خب با اینکه ارشد نمیدم و نمیخونم ولی دانشگاه فردوسی مشهد قبل تصمیمم مدارک و روزمه و مقاله و.... فرستادم واسشون واسه استعداد درخشان ک بی کنکور بتونم برم و اون استثناس.چون تا حرم 20دقیقه س:) طرف گفت رزومه ت خوبه اما چرا دومین فراخوان اسم نوشتی این تکمیل ظررفیت طوره.اولی چرا ننوشتی.اگر میبود احتمال زیاد میاوردی.گفتم جاموندم دیگه خودم و شانسم.گفت راستش بعیده .خلاصه این ی دو راهی
و راستش پلنم تا عید رسیدن به پول خوبه. فقط پوله دیگه:/ ن مدرک ن مقاله ن چیزای دیگ اولویتم فعلا رسیدن به پوله:/