سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
چارگاف
-
f.nalist نه بابا 🥰
-
گزینه 1 درست میتونه باشه
-
Milad_mohebbi بله گزینه یک درسته ولی من میگفتم گزینه چهار هم میتونه درست باشه
-
Foruzan Taheri نه نمیتونه چون که مگه نمیگفتیم تعداد 4 نوکلئوتید قبل چارگاف برابرند؟ خب درواقع A=T یا C=A و... هم جزو این نظریه هستند دیگه
پس تصور اینکه A=T قبل چارگاف هم وجود داشته
البته خودم میدونم نتونستم منظورمو برسونم ولی چند بار بخون این متنمو و سعی کن بفهمی که چی گفتم -
Milad_mohebbi من مشکلم با این بود که میگه در یاخته
میگفتم خب تصور اینکه در یاخته باشه رو نداشتن -
Foruzan Taheri خب دنا هم تو یاخته هست دیگه
-
Foruzan Taheri خب خیلی داری اخه گیر میدی
اینا نوکلئوتید ها رو میگفتن نوکلئوتید ها هم تو کهکشان نیستن که تو یاختن دیگه
ببین من خودمم اول تست زنیم اینجوری ب.دم 2 تا چیز میگم رعایت کنی بهت خیلی کمک میکنه
توی تست ها قرار نیست همه 3 گزینه غلط باشه و فقط یکی درست باشه بعضی موقع ها بین گزینه درست و درست تر ،درست تر و انتخاب میکنیم
و اینکه از کلیات برو به جزئیات -
Foruzan Taheri
خب مگه نمیگفتن توی جانداران اینجوریه قبل چارگاف؟
خب نوکلئوتید ها هم توی یاخته های جاندارانه دیگه -
Milad_mohebbi بله من خودم میدونم چون وسواس دارم این مدلی حساس میشم رو سوالا و تست ها
-
Foruzan Taheri
خب دیگه سعی کنین کنترل کنین دیگه میبنید که نتییجه عکس میده -
Milad_mohebbi بله ممنون از راهنماییتون🥰