سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
دین و زندگی
-
سلام
دوستان من یه سوال دارم در رابطه با درس دین و زندگی ..توی این مدت زمان کمی که باقی مونده من دین و زندگی از چه کتابی مطالعه کنم...از گاج میکرو استفاده میکنم ولی خیلی برام وقت گیره ...اگه فقط به کتاب تکیه کنم کافیه؟همه ی درس های دینی بخونم یا فقط روی بودجه بندی متمرکز بشم ...مرسی -
-
@dr-sogand-77 فیلم ها اقای رنجبر زاده خیلی خوبن..قبلا فکر میکردم خودم بخونم کافیه ولی فیلما خیییییلی کمک میکنه ..بعد از فیلم هم یه مرور روی درس و تست
-
sheydadb37 یعنی اول فیلم ببینم ...بعد خودکتاب درسی بخونم...بعد تست بزنم؟؟؟
-
@dr-sogand-77 اره...البته تستو دو روز بعدش بزن
-
@dr-sogand-77 در دین و زندگی گفته است:
sheydadb37 یعنی اول فیلم ببینم ...بعد خودکتاب درسی بخونم...بعد تست بزنم؟؟؟
سلام. آقای رنجبر زاده تو فیلم روی کتاب درس میدن. و لا به لای خواندن متن درس نکات مهم درس رو می گن.
اینجور هم نکات رو یاد می گیرید و هم یه بار با دبیر کتاب رو خوندید.
منم اول فکر می کردم خودم بدون فیلم می تونم بخونم. ولی بعدا که فیلم ها رو امتحان کردم دیدم سر کلاس استاد یه جور دیگه یاد می گیری.
البته که تست زدن هم خیلی مهمه. -
@dr-sogand-77 گاج سفید بهترینه.ولی یه راهی است اگه دقت کنید بالای هر بحثی تو گاج سفید تکرار تست ها از اون بحثو نوشته شما میتونید بیشتر تمرکزتونو رو بحث های پر تکرار بزارین(منظورم بحث های 1 درسه) مثلا درس 1 دینی 2 مانور روی پیام ایات و سخنان امام علی ع هستش اینجوری سرعتتون بیشتر میشه ولی یه راه دیگه هست که میخواین بالای 50 درصد بزنید اینه ک از الان فقط تست بزنید و متن کتابو نخوندید نخوندید اگرم میخواین بخونید برای فهمیدن اجمالی بحث .روزنامه وار بخونید کافیه شاید به بالای 70 درصد هم برسید تست های دینی خیلی تکرار میشوند