یاعلی ای جان علی
️
-
امام على عليه السلام : از نظر من، نگاهدارى چيزى كه در دست دارى بهتر از طلب چيزى است كه در دست ديگرى است و تلخى بركندن اميد، بهتر از خواهش از مردمان است.
-
امام على عليه السلام ـ در فرمان استاندارى مصر به مالك اشتر ـ نوشت : به كارهاى آنان (كارگزاران) رسيدگى كن و از ميان افراد با صداقت و وفادار مراقبانى بر آنها بگمار؛ زيرا مراقبتِ نهانى تو در كارهاى ايشان، آنان را به رعايت امانت و خوشرفتارى با مردم وا مى دارد و با دقّت مراقب دستياران خويش باش و اگر يكى از آنان دست به خيانت گشود و گزارش هاى همه مراقبانت آن را تأييد كرد، همان گزارش ها را شاهد بگير و بى درنگ او را كيفر جسمانى ده و از ثروتى كه از طريق مقامش به دست آورده بازخواست كن و او را به خوارى بكشان و داغِ خيانت بر پيشانيش بنشان و حلقه ننگ تهمت به گردنش بياويز.
-
-
-
امام اميرمؤمنان على عليه السلام: جز اين نيست كه دل نوجوان همچون زمين ميان تُهى است؛ هر چه در آن افشانده شود، همان را مى پذيرد.
-
مولا على عليه السلام فرمود: هرگاه از كارى هراس و بيم داشتى، خود را در آغوش همان كار بيفكن، چرا كه سختى پرهيز و هراس، بزرگتر از خود آن چيزى است كه از آن مى ترسى.
-
على عليه السلام فرمود: نصيحت كردن تو (ديگرى را) در حضور جمع، خُرد كردن و كوبيدنِ شخصيّت طرف است.
-
-
امام علی(علیه السلام ) در خطبه هشتاد و دوم نهج البلاغه می فرمایند: «چگونه توصيف كنم سر منزلى را كه ابتداى آن سختى و مشقت است و پايان آن فنا و نيستى، در حلال آن حساب است و در حرامش عقاب، ثروتمندش فريب مى خورد و فقير و گدايش محزون مى گردد. چه بسيار كسانى كه به دنبالش بدوند و به آن نرسند و چه بسيار كسانى كه رهايش سازند و به آنها روى آورد. هر كس با چشم بصيرت و عبرت به آن بنگرد به او بصيرت و بينائى بخشد و آن كس كه چشمش به دنبال آن باشد و فريفته آن گردد از ديدن حقايق نابينايش كند!
-
با عرض سلام خدمت همه شما بزرگواران
ان شاء الله همیشه زیر سایه پدر و مادرتون سلامت وسربلند باشید.ای شاه نجف فدای لطف و كرمت
جانم به فدای چارگوش حرمتبیایید اینجا با مولا امیر المومنین علی علیه
السلام حرف بزنیم بهشون سلام بدیم.
به فرموده پیامبر پدرمان هستند.
پدر خیلی دلسوزه.️
ان شاء الله فرموده هایی از حضرت
و از ویژگی ها و صفاتی از ایشان رو اینجا می تونیم قرار دهیم.اي كه گفتي فمَن يَمُت يَرَني جان فداي كلام دلجويت
️
كاش روزي هزار مرتبه من مُردمي تا ببينمي رويت
️
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاءjahad_121
12042adc9033c55f16de1904e6ef1f7916440753-240p.mp4گفتم كه علی، گفت بگو سِرُّ الله
گفتم كه علی، گفت بگو عین اللهگفتم كه به وصفش چه بگویم گفتا
لا حول و لا قوه إلّا باللهیاعلی
️
-
امام هادی(ع) در زیارتنامه امیرمؤمنان (ع) از
ایشان با تعبیر «اول مظلوم» یاد کرده و فرموده است: «أَشْهَدُ اَنَّکَ أَوَّلُ مَظْلومٍ و أَوَّلُ مَن غُصِبَ حَقُّهُ؛ شهادت میدهم که تو اول مظلوم و نخستین کسی هستی که حقت را غصب کرده اند»یاعلی
مظلوم علی 🥺 -
امام علی(ع) در نامهای به مالک اشتر: «بخیل را در مشورت کردن دخالت نده که تو را از نیکوکاری بازمیدارد، و از تنگدستی میترساند. ترسو را در مشورت کردن دخالت نده که در انجام کارها روحیه تو را سست میکند، حریص را در مشورت کردن دخالت نده که حرص را با ستمکاری در نظرت زینت میدهد. همانا بخل و ترس و حرص غرایز گوناگونی هستند که ریشه آنها بدگمانی به خدای بزرگ است!»
نهجالبلاغه- نامه 53 -
دیدم کـه بـه عرش شور و شوقی بر پاست
برپا گر این بزم شعف ذات خداست
گفتم بـه خرد چـه اتفاق افتاده
گفتا کـه عروسی علی و زهرا اسـت
سال روز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه خجسته باد
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء -
-
حبت میزانو محکه
امیر المومنین