سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
شروع تا رتبه
-
سلام
در مدت باقی مونده چگونه دروس زیر را شروع و تموم کرد با توجه به درصد ذکر شدهلطفا واضح ترین جوابو بدید تا همه استفاده کننادبیات و زبان فارسی(درصدموردنیاز=۷۰_۸۰)
چطور لغت واملا و تاریخ ادبیات رو بخونم(یعنی چه زمانیو بهش اختصاص بدم)قرابت معنایی چقد تست بزنم چطور خوب بتونم قرابتو واسه کنکور یاد بگیرم و چقد آرایه تست بزنم و چه موقعمعارف اسلامی(درصدموردنیاز=۸۰_۹۰)
آیات رو چجوری به خاطر بسپارم.آیا کلید واژه ای بخونم روش درستیه؟تااسفند چجوری درس بخونم که کل معارف تموم شه!عربی(درصدموردنیاز=۷۰_۸۰)
اول ترجمه رو بخونم بعد قواعد وتحلیل صرفی؟از چه سالی و به چه روشی شروع کنم تا تو این مدت باقی مونده تموم کنم(اسفند)انگلیسی(درصدموردنیاز=۸۰_۹۰)
لغات و کلوز و ردینگ و گرامر چه جوری شروع و تموم کنم با توجه به بودجه بندیفیزیک(درصد موردنیاز=۵۰)
چه مباحثی رو اول بخونم و روشون مسلط بشم که منو به این درصد برسوننریاضی(درصدموردنیاز=۶۰)
ایضا مانند فیزیک...زیست(درصدموردنیاز=۴۰)
چطور و با چه فصلا و روشی میتونم به این درصد برسم و اول سراغ چه مباحثی برم؟؟؟؟شیمی(درصد موردنیاز=۵۰_۶۰)
این فک کنم باید از سال دوم شروع کرد به خوندن تا پیشو در آخر همزمان با خوندن تمام دروس چه زمانی فیلمای آلا رو ببینم (به غیر از درس انگلیسی)
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل VictorKeke @حامیان-آلاء-مشاور و... -
با سلام
با برنامه ریزی مناسب و تلاش درست و کافی ، رسیدن به این هدف گذاری ها کاری ممکن و شدنی است .
اگر تا حدودی تسلط بر کلیات مباحث پایه دارید بهتر است دروس پیش دانشگاهی را در اولویت قرار دهید در غیر اینصورت باید از دروس پایه شروع کنید ، همچنین باید ساعت مطالعه خود را طبق اصول مناسب از ساعت مطالعه کم تا ماکزیمم مقدار خود (با توجه به پتانسیل و ظرفیت خود) برسانید. صد البته این نکته نیز فراموش نشود هیچ وقت کیفیت را فدای کمیت نکنید.
و کلام آخر ، با استفاده صحیح از فیلم های آلاء که اساتید مجرب و قدرتمند کشوری تدریس می نمایند شما می توانید حتی به فراتر از این هدف گذاریتان نیز برسید
موفق باشید -
اینو راست میگه با استفاده صحیح از فیلم های آلاء که اساتید مجرب و قدرتمند کشوری تدریس می نمایند شما می توانید حتی به فراتر از این هدف گذاریتان نیز برسید
موفق باشید -
mohammad300 سلام منظرتون دقیقا از استفاده صحیح از فیلم های آلا یعنی چی ؟؟ چه طوری استفاده کنیم که مفید واقع بشه ؟؟؟
-
-
@amirkonkuri97
شما یک قسمت از مسیر رو مشخص کردید، یعنی مقصد رو.
ولی مبدا هر فرد و توانایی های هر فرد متفاوته.
یعنی من ممکنه با مبحث حرکت شناسی راحت باشم و هر سه سوال (یعنی ده درصد فیزیک) به راحتی کسب کنم، ولی دیگری اصلا نتونه به این مبحث نزدیک بشه.
باید هر فرد با توجه به ویژگی های خودش این موارد رو مشخص کنه. کار سختی هم نیست، نهایت سه چهار روز الی یک هفته طول میکشه، در عوض تا روز کنکور با آسودگی پیش میره دانش آموز. -
و یک مطلب دیگر، این هست که دانش آموز الف میخواد از درصد 60 عربی برسه به درصد 90، دانش آموز ب میخواد از درصد 30 عربی، برسه به 90،
خیلی واضحه که برنامه این دو فرد متفاوت خواهد بود! -
@amirkonkuri97 در شروع تا رتبه گفته است:
سلام
در مدت باقی مونده چگونه دروس زیر را شروع و تموم کرد با توجه به درصد ذکر شدهلطفا واضح ترین جوابو بدید تا همه استفاده کننادبیات و زبان فارسی(درصدموردنیاز=۷۰_۸۰)
چطور لغت واملا و تاریخ ادبیات رو بخونم(یعنی چه زمانیو بهش اختصاص بدم)قرابت معنایی چقد تست بزنم چطور خوب بتونم قرابتو واسه کنکور یاد بگیرم و چقد آرایه تست بزنم و چه موقعمعارف اسلامی(درصدموردنیاز=۸۰_۹۰)
آیات رو چجوری به خاطر بسپارم.آیا کلید واژه ای بخونم روش درستیه؟تااسفند چجوری درس بخونم که کل معارف تموم شه!عربی(درصدموردنیاز=۷۰_۸۰)
اول ترجمه رو بخونم بعد قواعد وتحلیل صرفی؟از چه سالی و به چه روشی شروع کنم تا تو این مدت باقی مونده تموم کنم(اسفند)انگلیسی(درصدموردنیاز=۸۰_۹۰)
لغات و کلوز و ردینگ و گرامر چه جوری شروع و تموم کنم با توجه به بودجه بندیفیزیک(درصد موردنیاز=۵۰)
چه مباحثی رو اول بخونم و روشون مسلط بشم که منو به این درصد برسوننریاضی(درصدموردنیاز=۶۰)
ایضا مانند فیزیک...زیست(درصدموردنیاز=۴۰)
چطور و با چه فصلا و روشی میتونم به این درصد برسم و اول سراغ چه مباحثی برم؟؟؟؟شیمی(درصد موردنیاز=۵۰_۶۰)
این فک کنم باید از سال دوم شروع کرد به خوندن تا پیشو در آخر همزمان با خوندن تمام دروس چه زمانی فیلمای آلا رو ببینم (به غیر از درس انگلیسی)
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل VictorKeke @حامیان-آلاء-مشاور و...برای فیزیک پیشنهاد من اینه که فیلم های همایش دکتر طلوعی رو از سایت تخته خاک تهیه کنید به درد همه ی بچه ها در همه سطحی میخوره
http://takhtekhak.com/product/85?partial=trueبرای معارف هم
فیلم های اقای رنجبر زاده رو پیشنهاد میکنم من خودم از این فیلم ها استفاده میکنم و تا الان برام کاربرد داشته..
http://takhtekhak.com/#cbp=http://takhtekhak.com/showPartial/104 -
Dr.Lila در شروع تا رتبه گفته است:
MohammadH فیلمای همایش خیلی خلاصه نیستن ؟؟ب نظرتون میشه با همایش ب اکثر سوالا ج داد
Dr.Lila در شروع تا رتبه گفته است:
MohammadH فیلمای همایش خیلی خلاصه نیستن ؟؟ب نظرتون میشه با همایش ب اکثر سوالا ج داد
قطعا نمیشه انتظار داشت فقط با دیدن همایش به درصد های خیلی رویایی رسید اما با دیدن این فیلم ها و تلاش خودتون میشه به نتیجه ی خوبی رسید.
این توضیحات استاد طلوعی برای همایش سال پیششون که در بالا لینکش رو قرار دادم خودتون مطالعه کنید و بعدش تصمیم بگیرید.
با سلام و احترام خدمت همه دانش آموزان عزيز ايران زمينباز هم سعادتي شد تا يك بار ديگر با همايشى بزرگ در خدمت شما عزيزان باشم خوشحالم
در همايش فيزيك سعي ميكنم كليه نكات مهم فصول رو به بهترين شكل ممكن براي عزيزان شركت كننده تدريس كنم كه به بيان خودموني لحظه به لحظه همايش جذاب و مفيد بشه .
هر دانش اموزي و با هر سطحي ميتونه در اين همايش شركت كنه و به جرات ميتوانم بگم كه حتي تا حالا اگه فيزيك نخوندي بعد همايش به زير ٥٠ درصد راضي نشي
فصول بصورت درسنامه اي و نكته و تست تدريس خواهد شد وتست هاي چندين سال اخير داخل و خارج از كشور رو كاملا بررسي خواهيم كرد همراه با تست هاي احتمالي كه مطمعنا با اين همايش اميدوارم روياي درصد خوب در فيزيك برايت محيا بشه
موفقيت شما عزيزان آرزوي قلبي ماست
-
zz.1377
خب استفاده صحیح از فیلم های آلاء جنبه های متفاوتی را داراست اما مهمترین موضوعی که باید بهش توجه زیاد شود این است که از فیلم آلاء باید با توجه به برنامه درسی که دارید در زمان بندی های مناسب استفاده بکنید و هیچ موقع زمان سایر قسمت های برنامه ریزیتان را برای فیلم های آلاء نگذارید. مثلا نباید این ذهنیت در شما ایجاد شود که بدون تست زدن و با استفاده از فیلم ها می توان به تسلط یک مبحث رسید و باید نسبت به زمان بندی هر قسمت در برنامه درسی تان حساس باشید.