عدد اکسایش
-
معادله واکنش رو بنویس
عدد اکسایش کربن در کربن دی اکسید که مشخصه مثبت ۴ هستش
ی راه اینه ساختار بنز الدهید رو بکشی و دونه دونه اعداد اکسایش کربناشو پیدا کنی و تغییراتشونو محاسبه کنی
راه آسون تر هم ک بنظرم میرسه اینه ک صرفا فرمول مولکولیش رو بنویسی و مجموع عدد اکسایش کربن هاشو بدست بیاری ، C7H6O ینی مجموع عدد اکسایش این ۷ کربن میشه ۴-
خب طبق معادله واکنش هر یک مول بنز الدهید ۷ مول کربن دی اکسید میده
ینی ۷ ضربدر ۴ میشه ۲۸
خب مجموعشون از ۴- رسیده به ۲۸
پس ینی تغییرات کل ۳۲ بوده -
من 44 میارم چرا:)؟
-
معادله واکنش رو بنویس
ی راه اینه ساختار بنز الدهید رو بکشی و دونه دونه اعداد اکسایش کربناشو پیدا کنی و تغییراتشونو محاسبه کنی
راه آسون تر هم ک بنظرم میرسه اینه ک صرفا فرمول مولکولیش رو بنویسی و مجموع عدد اکسایش کربن هاشو بدست بیاری ، C7H6O ینی مجموع عدد اکسایش این ۷ کربن میشه ۴-
ینی ۷ ضربدر ۴ میشه ۲۸
_ __Aqua has marked this topic as solved on
-
معادله واکنش رو بنویس
ینی ۷ ضربدر ۴ میشه ۲۸
آدمک
یه سوال اگه بخوام برا کنکور یه سری فصلای شیمی دوازده رو نادیده بگیرم و رو بعضیاش فوکوس کنم بنظرت چه مبحثایی رو تمرکزمو بزارم بهتره ؟ -
Aqua من نمیتونم مشاور خوبی باشم صرفا نظرمو میگم
با توجه به اردیبهشت بنظرم فصلی رو حذف نکن.. عوضش اگه تایم نداری یا سرعتت تو محاسبات ضعیفه رو مسائل تمرکز نکن فقط مفاهیم و حفظیات رو بخون برو ۵۰ درصد جمع کن تو کنکور