نمودارکشی گروهاسمی
-
بچهها نموار کشی گروههایاسمی با بیشتر از سه کلمه چجوریه؟ این عکسارو ببینین، من اینارو نمیفهمم هیچجوره که چرا از کلمه x فلش زده به y مثلن
-
بچهها نموار کشی گروههایاسمی با بیشتر از سه کلمه چجوریه؟ این عکسارو ببینین، من اینارو نمیفهمم هیچجوره که چرا از کلمه x فلش زده به y مثلن
Maaah
بیاین از هم جداشون کنین
ولی واسه دومی ...نمی دونم طبق رو میشه ممیز گرفت یا نه!
از اونجایی که قبل ممیز باید یه عدد باشه -
Maaah
بیاین از هم جداشون کنین
از اونجایی که قبل ممیز باید یه عدد باشهپرستو بابایی در نمودارکشی گروهاسمی گفته است:
Maaah
بیاین از هم جداشون کنین
از اونجایی که قبل ممیز باید یه عدد باشهطبق ممیز خاک نیست نسترن و اتفاقا خاک مضاف الیهیه برای طبق.
-
پرستو بابایی در نمودارکشی گروهاسمی گفته است:
Maaah
بیاین از هم جداشون کنین
از اونجایی که قبل ممیز باید یه عدد باشهطبق ممیز خاک نیست نسترن و اتفاقا خاک مضاف الیهیه برای طبق.
@danial-hosseiny
عع چون سرش شک کردم و از قواعدی که برای ممیز داشتیم یه جورایی انگار واسه اینجا صدق نمی کرد ؛پس ممیز نیستش لطف کردین -
خب پس نمودارش یه تغییر می کنه
-
Maaah
بیاین از هم جداشون کنین
از اونجایی که قبل ممیز باید یه عدد باشهپرستو بابایی در نمودارکشی گروهاسمی گفته است:
Maaah
بیاین از هم جداشون کنین
از اونجایی که قبل ممیز باید یه عدد باشهاز خاک یه فلش بر می گرده به طبق و از اون به مجموع
-
پرستو بابایی در نمودارکشی گروهاسمی گفته است:
Maaah
بیاین از هم جداشون کنین
از اونجایی که قبل ممیز باید یه عدد باشهاز خاک یه فلش بر می گرده به طبق و از اون به مجموع
پرستو بابایی پس یعنی اگه مثلا یه گروه اسمی ۵تایی دادن میتونم مثل شما بکشم؟ منظورم اینه که جداجدا رسم کنم، اینجوری که کشیدین رو بلدم
-
پرستو بابایی پس یعنی اگه مثلا یه گروه اسمی ۵تایی دادن میتونم مثل شما بکشم؟ منظورم اینه که جداجدا رسم کنم، اینجوری که کشیدین رو بلدم
Maaah
بله دقیقا اول باید جدا کنین چون اینجوری احتمال خطا میره بالا اگه جدا نکنین