Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. چه کلاسی با کدوم دبیر برم؟
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
یه راهنمایی بزرگ
mr.vinyzoM
سلام بچه ها خسته نباشین . خب خب من سطح زبانم فکر میکنم زاد جالب نیست اکادمیک تاfamilyand friends 3 گذروندم و نمره نهایی زبانم هم ۱۷ شد میشه مسیری ک برای تقویت زبانتون رفتین و پیشنهادی برای قوی تر کردنش دارین رو اینجا بنویسین تا هم من و هم بقیه اگه این مشکل رو داشته باشن کمکی بشه برامون و بتونیم تا سطح خوبی ببریمش جلو؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
هبیجه
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هبیجه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
هبیجه
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای

چه کلاسی با کدوم دبیر برم؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
22 دیدگاه‌ها 6 کاربران 318 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ._.Zahra.K. آفلاین
    ._.Zahra.K. آفلاین
    ._.Zahra.K
    ریاضی یازدهم
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلاممممممم
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    خستههه نباشید✨✨
    من امسال میرم یازدهم ریاضی و میخوام برای همه اختصاصیا کلاس برم چون معلمای مدرسه ام واقعا خوب نیستن
    چه کلاسی رو با کی برم؟
    تاملند و کلاسینو یا الا؟کدومشون خوبن؟ چه دبیرایی؟
    ممنون میشم اگه خودتون یا دوستاتون تجربه در رابطه با دبیرای موسسه های مختلف و حتی خود الا دارین باهام درمیون بزارین
    و کلا توصیه هاتون چیه برا من یادزهمی؟
    ریاضیا
    تجربیا
    دانش-آموزان-آلاء
    فارغ-التحصیلان-آلاء

_ 2 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • mr.vinyzoM آفلاین
      mr.vinyzoM آفلاین
      mr.vinyzo

نگا من از الا با اقای ثابتی پیشرفتم .محتواش خوب بود ..برای من البته ینی با توجه به هزینه ای که کرده بودم بدردم خورد .اما تعریف اقای ملاک پور از تاملند رو هم شندیم به شخصصه..

._.Zahra.K. MaaahM 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • mr.vinyzoM mr.vinyzo

نگا من از الا با اقای ثابتی پیشرفتم .محتواش خوب بود ..برای من البته ینی با توجه به هزینه ای که کرده بودم بدردم خورد .اما تعریف اقای ملاک پور از تاملند رو هم شندیم به شخصصه..

._.Zahra.K. آفلاین
        ._.Zahra.K. آفلاین
        ._.Zahra.K
        ریاضی یازدهم

@mr-vinyzo
        ممنونمم
        برا بقیه درسا چی؟
        شیمی هندسه آمار احتمال؟

mr.vinyzoM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

@mr-vinyzo
          ممنونمم
          برا بقیه درسا چی؟
          شیمی هندسه آمار احتمال؟

mr.vinyzoM آفلاین
          mr.vinyzoM آفلاین
          mr.vinyzo

@_-Zahra-K هندسه اقای کبریایی الا عالیه البته من دوره رایگانشو دیدم نه راه ابریشم .
          گسسته رو هم با اقای ثابتی پیشرفتم .

شیمی رو هم با اقای حاجی سلیمانی ...برا من خوب بودن ولی من از دبیر دیگه ای استفاده نکردم که بدونم چجوریه ولی دوره رایگان هندسه رو با اقای کبریایی و هم اقای ثابتی رفتم اقای کبریایی بهتره در هندسه..

._.Zahra.K. 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • mr.vinyzoM mr.vinyzo

@_-Zahra-K هندسه اقای کبریایی الا عالیه البته من دوره رایگانشو دیدم نه راه ابریشم .
            گسسته رو هم با اقای ثابتی پیشرفتم .

شیمی رو هم با اقای حاجی سلیمانی ...برا من خوب بودن ولی من از دبیر دیگه ای استفاده نکردم که بدونم چجوریه ولی دوره رایگان هندسه رو با اقای کبریایی و هم اقای ثابتی رفتم اقای کبریایی بهتره در هندسه..

._.Zahra.K. آفلاین
            ._.Zahra.K. آفلاین
            ._.Zahra.K
            ریاضی یازدهم

@mr-vinyzo
            ممنونن

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • AkitoA آفلاین
              AkitoA آفلاین
              Akito
              فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسی

سلام
              برای هندسه، ریاضی، حسابان، گسسته، برای همشون آقای ثابتی رو بشدتتتت پیشنهاد میکنم
              تدریسشون فوق العاده است و حتی با گذشت چند سال هنوزم محشره
              البته درسته تدریسشون عالیه، ولی خب مسلما شما برای تسلط به تمرین و تست هم نیاز دارید
              برای فیزیک هم آقای یاری فوق العاده هستن و فکر نمیکنم هیچ جایی بهتر از ایشون پیدا کنید
              شیمی رو نظری ندارم چون خودم فقط خیلی سبزو خوندم و معلم نداشتم
              برای عمومی ها هم تنها توصیه ام اینه که برای فارسی سراغ آقای صادقی نرید(تدریس ناقص، ضعیف و پر از اشتباه، ولی دینی آقای ناصری هم خوب بودن(ایشون حرفای خارج از درس و حاشیه ای خیلی زیاد میزنن، ولی اصل درس رو هم واقعاً خوب درس میدن))
              به عنوان یه پشت کنکوری، یه چیزی رو بهتون بگم
              معلم اونقدرا هم مهم نیست، بیشتر از همه چیز کتاب کمک درسی و تست و تمرینه که حائز اهمیته
              البته خب این تجربه شخصیمه

w.gif

AkitoA MaaahM ._.Zahra.K. 4 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • AkitoA Akito

سلام
                برای هندسه، ریاضی، حسابان، گسسته، برای همشون آقای ثابتی رو بشدتتتت پیشنهاد میکنم
                البته درسته تدریسشون عالیه، ولی خب مسلما شما برای تسلط به تمرین و تست هم نیاز دارید
                برای فیزیک هم آقای یاری فوق العاده هستن و فکر نمیکنم هیچ جایی بهتر از ایشون پیدا کنید
                برای عمومی ها هم تنها توصیه ام اینه که برای فارسی سراغ آقای صادقی نرید(تدریس ناقص، ضعیف و پر از اشتباه، ولی دینی آقای ناصری هم خوب بودن(ایشون حرفای خارج از درس و حاشیه ای خیلی زیاد میزنن، ولی اصل درس رو هم واقعاً خوب درس میدن))
                معلم اونقدرا هم مهم نیست، بیشتر از همه چیز کتاب کمک درسی و تست و تمرینه که حائز اهمیته

AkitoA آفلاین
                AkitoA آفلاین
                Akito

Akito راجع به کلاس های آلا بنظرم دوره های رایگان بی نقصه و تدریسشون هیچ مشکلی نداره(دروسی که ذکر کردم)
                رته ابریشم و غیره هم نداشتم و نمیدونم چه مزیتی نسبت به رایگان ها داره

w.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • mr.vinyzoM mr.vinyzo

MaaahM آفلاین
                  MaaahM آفلاین
                  Maaah
                  دانشجویان پیراپزشکی

@mr-vinyzo در چه کلاسی با کدوم دبیر برم؟ گفته است:

اما تعریف اقای ملاک پور از تاملند رو هم شندیم به شخصصه.

من دیدم‌شون امسال، بی‌نظیره. برای ترمیمم خیلی کمک‌کننده بود

https://abzarek.ir/service-p/msg/2286166

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • AkitoA Akito

سلام

MaaahM آفلاین
                    MaaahM آفلاین
                    Maaah
                    دانشجویان پیراپزشکی

Akito در چه کلاسی با کدوم دبیر برم؟ گفته است:

آره آره، منم راضی بودم.
                    البته من صفرتاصد هاشونو دیدم و بازم عالی بود.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2286166

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

سلاممممممم
                      امیدوارم حالتون خوب باشه
                      خستههه نباشید✨✨
                      من امسال میرم یازدهم ریاضی و میخوام برای همه اختصاصیا کلاس برم چون معلمای مدرسه ام واقعا خوب نیستن
                      چه کلاسی رو با کی برم؟
                      ممنون میشم اگه خودتون یا دوستاتون تجربه در رابطه با دبیرای موسسه های مختلف و حتی خود الا دارین باهام درمیون بزارین
                      ریاضیا
                      تجربیا
                      دانش-آموزان-آلاء
                      فارغ-التحصیلان-آلاء

_ آفلاین
                      _ آفلاین
                      __Aqua
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شده

@_-Zahra-K
                      من صرفا تجربه خودمو میگم
                      ببین اول بیا ببین اصلا ادم انلاین کلاس رفتن هستی یا نه
                      یعنی ممکنه پیش بیاد تنبلی کنی یا مثلا پیش خودت بگی حالا خسته ام بعدا افلاینشو میبینم و ..... هزارتا دلیل برای عقب انداختن کلاس و تنبلی ,دوم اینکه مثلا وقتی دبیر انلاین داره درس میده میگه مثلا 1 دیقه فرصت داری این سوالو حل کنید شروع میکنی به تلاش کردن ؟ یا صرفا عین فیلم سینمایی میشینی کلاسو میبینی که هیچ سودی هم برات نداره .سوم اینکه تکالیف و کارایی که میده درست انجام میدی کامل یا نه ؟
                      من تقریبا نصف کلاسام انلاین بود و خب چون ادم یکم تنبلی و هستم کارامو همیشه عقب میندازم تقریبا به جز اوایل که خیلی حس و ذوقش بود دیگه انلاین نمیشدم و افلاین میدیدم اونا باز با کلی تنبلی . مثلا از مدرسه میومدم یا شب میگفتم خسته ام بعدا میبینم .
                      ولی کلاس حضوریه جوریه که تو مجبوری توی تایمی سر کلاس باشی !! دوم اینکه سر کلاس فعال تری میتونی در لحظه سوال و اشکالتو بپرسی
                      افلاینی هم در کار نیس باعث بشه به خودت بگی فعلا خسته ام خیالم راحته افلاین هست , پس مجبور میشی بخونی .
                      سوم اینکه تو جو رقابت و درس کلاس هستی که خیلی مهمه , میبینی بقیه دارن عین اسب میخونن توام حسودیت میشه میخونی .
                      حالا با وجود اینایی که گفتم اگه دبیر خوب و متوسط هست تو شهرتون و یه دبیر خفنم تو کلاس انلاین , اگه ! ادمی هستی که طبق حرفای بالا بدرد کلاس انلاین نمیخوری قطعا برو حضوری
                      ولی اگه دبیر خوب تو شهرتون نیس یا انلاین کلاس رفتن باعث تنبلی نمیشه خب برو کلاسا انلاین ببین
                      خب حالا من دبیرایی که خودم پسندیدم بهت میگم :
                      حسابان . معین کرمی
                      فیزیک . استاد میرحسینی و یاری که خب من همین دوره صفر تا صد یازدهم استاد یاریو دیدم واقعا عالی بود درصدامو برد بالا .
                      شیمی . استاد بابایی
                      هندسه و امار و احتمال . استاد صحت کار و استاد جلایی دوتاشونم عالی هستن
                      توصیه امم به تو یازدهمی اینه از الان حاشیه هارو حذف مثل گوشی و اینستا و ...
                      دوم درسای امار و احتمال و هندسه که خیلیا جدی نمیگیرن رو جدی بگیر خیلی جلوت میندازه
                      سوم بخودت خیلی فشار نیار نمیگم درس نخون ولی خودتو اذیتم نکن دیگه زیاد تفریحم داشته باش
                      سعی درسارو مفهومی بخونی !! مفهوم و عمق مطلبو کامل بگیریی خیلی به تایم توجه نکن فعلا یازدهمیی حالا هر چقدم طول کشید عمق مطلبو بگیری عیبی نداره
                      تابستونم درس بخون یکم خودتو بنداز جلو طول سال کارت راحت تر میشه
                      هر چی هم دبیرات تکلیف میدن و کار میگن گوش کن

shhs_appaS ._.Zahra.K. 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • _ __Aqua

@_-Zahra-K
                        من صرفا تجربه خودمو میگم
                        یعنی ممکنه پیش بیاد تنبلی کنی یا مثلا پیش خودت بگی حالا خسته ام بعدا افلاینشو میبینم و ..... هزارتا دلیل برای عقب انداختن کلاس و تنبلی ,دوم اینکه مثلا وقتی دبیر انلاین داره درس میده میگه مثلا 1 دیقه فرصت داری این سوالو حل کنید شروع میکنی به تلاش کردن ؟ یا صرفا عین فیلم سینمایی میشینی کلاسو میبینی که هیچ سودی هم برات نداره .سوم اینکه تکالیف و کارایی که میده درست انجام میدی کامل یا نه ؟
                        من تقریبا نصف کلاسام انلاین بود و خب چون ادم یکم تنبلی و هستم کارامو همیشه عقب میندازم تقریبا به جز اوایل که خیلی حس و ذوقش بود دیگه انلاین نمیشدم و افلاین میدیدم اونا باز با کلی تنبلی . مثلا از مدرسه میومدم یا شب میگفتم خسته ام بعدا میبینم .
                        ولی کلاس حضوریه جوریه که تو مجبوری توی تایمی سر کلاس باشی !! دوم اینکه سر کلاس فعال تری میتونی در لحظه سوال و اشکالتو بپرسی
                        افلاینی هم در کار نیس باعث بشه به خودت بگی فعلا خسته ام خیالم راحته افلاین هست , پس مجبور میشی بخونی .
                        سوم اینکه تو جو رقابت و درس کلاس هستی که خیلی مهمه , میبینی بقیه دارن عین اسب میخونن توام حسودیت میشه میخونی .
                        حالا با وجود اینایی که گفتم اگه دبیر خوب و متوسط هست تو شهرتون و یه دبیر خفنم تو کلاس انلاین , اگه ! ادمی هستی که طبق حرفای بالا بدرد کلاس انلاین نمیخوری قطعا برو حضوری
                        ولی اگه دبیر خوب تو شهرتون نیس یا انلاین کلاس رفتن باعث تنبلی نمیشه خب برو کلاسا انلاین ببین
                        حسابان . معین کرمی
                        فیزیک . استاد میرحسینی و یاری که خب من همین دوره صفر تا صد یازدهم استاد یاریو دیدم واقعا عالی بود درصدامو برد بالا .
                        شیمی . استاد بابایی
                        دوم درسای امار و احتمال و هندسه که خیلیا جدی نمیگیرن رو جدی بگیر خیلی جلوت میندازه
                        سوم بخودت خیلی فشار نیار نمیگم درس نخون ولی خودتو اذیتم نکن دیگه زیاد تفریحم داشته باش
                        سعی درسارو مفهومی بخونی !! مفهوم و عمق مطلبو کامل بگیریی خیلی به تایم توجه نکن فعلا یازدهمیی حالا هر چقدم طول کشید عمق مطلبو بگیری عیبی نداره

shhs_appaS آفلاین
                        shhs_appaS آفلاین
                        shhs_appa
                        تجربی

Aqua دقیقا با این نظر موافقم...و من برعکس بودم...یعنی اصلا سر کلاس حضوری تمرکز ندارم و حواسم پرت میشه به اطراف. ولی توی انلاین چون فقط منم و صفحه نمایش ...تمرکزم بیشتره و یهتر یاد میگیرم...حتما اول اینو چک کن

Like a star in the morning

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

سلاممممممم
                          امیدوارم حالتون خوب باشه
                          خستههه نباشید✨✨
                          چه کلاسی رو با کی برم؟
                          ریاضیا
                          تجربیا
                          دانش-آموزان-آلاء
                          فارغ-التحصیلان-آلاء

_ آفلاین
                          _ آفلاین
                          __Aqua

@_-Zahra-K یادم رفت بگم حسابان استاد ثابتی هم بی نظیرههه
                          خیلی به من کمک کردن . یازدهمش کمه حتما یه دور ببین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • AkitoA Akito

سلام

._.Zahra.K. آفلاین
                            ._.Zahra.K. آفلاین
                            ._.Zahra.K
                            ریاضی یازدهم

Akito
                            ممنونممم
                            من خودمم نمی‌دونم از صفر تا صد استفاده کنم یا راه ابریشم
                            نمی‌دونم راه ابریشم برای یازدهمیام خوبه یا فقط برا کسیه که میخواد کنکور بده؟

AkitoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • _ __Aqua

@_-Zahra-K
                              من صرفا تجربه خودمو میگم
                              حسابان . معین کرمی
                              شیمی . استاد بابایی

._.Zahra.K. آفلاین
                              ._.Zahra.K. آفلاین
                              ._.Zahra.K
                              ریاضی یازدهم
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ._.Zahra.K انجام شده

Aqua
                              ممنونمممم
                              نه اصلا اینجوری نیستم😅
                              کلاس حضوری و آنلاین برام فرقی نداره فقط دبیر خوب میخوام چون من با تدریس دبیر میفهمم خودخوان از روی درسنامه بخونم مثلاً حسابانو اصلا نمیفهمم
                              اصفهانم و دبیر حضوری خوب نمی‌شناسم( شاید داشته باشیم ولی نمی‌شناسم)

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • AkitoA Akito

سلام

._.Zahra.K. آفلاین
                                ._.Zahra.K. آفلاین
                                ._.Zahra.K
                                ریاضی یازدهم

Akito در چه کلاسی با کدوم دبیر برم؟ گفته است:

همه همینو بهم میگن ولی من تا وقتی یه معلم خوب مفهومی برام توضیح نده واقعا یه درسی مثل حسابانو نمیفهمم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

Akito
                                  ممنونممم
                                  من خودمم نمی‌دونم از صفر تا صد استفاده کنم یا راه ابریشم
                                  نمی‌دونم راه ابریشم برای یازدهمیام خوبه یا فقط برا کسیه که میخواد کنکور بده؟

AkitoA آفلاین
                                  AkitoA آفلاین
                                  Akito

@_-Zahra-K مطمعا نیستم، ولی فکر نکنم برای یازدهم زیاد کارآمد باشه(چون خیلی مباحث ریاضی اینجوریه که دهم یازدهم نداره، مثلا هر سه سال تابع رو داریم، و تفکیک کردن مباحث تابع به دهم یازدهم دوازدهم یه کار پوچ و بیخودی هست)
                                  البته راه ابریشم علاوه بر آموزش یه عالمه ویژگی های دیگه هم داره، صرفا از نظر آموزشی(و نه دوره های تست و ...) گفتم که میشه بجای راه ابریشم از صفر تا صد هم استفاده کرد
                                  توی خود آلا ویژگی های راه ابریشم کامل توضیح داده
                                  میتونید یه نگاه بندازید

w.gif

1
                                  • AkitoA Akito

@_-Zahra-K مطمعا نیستم، ولی فکر نکنم برای یازدهم زیاد کارآمد باشه(چون خیلی مباحث ریاضی اینجوریه که دهم یازدهم نداره، مثلا هر سه سال تابع رو داریم، و تفکیک کردن مباحث تابع به دهم یازدهم دوازدهم یه کار پوچ و بیخودی هست)
                                    البته راه ابریشم علاوه بر آموزش یه عالمه ویژگی های دیگه هم داره، صرفا از نظر آموزشی(و نه دوره های تست و ...) گفتم که میشه بجای راه ابریشم از صفر تا صد هم استفاده کرد
                                    توی خود آلا ویژگی های راه ابریشم کامل توضیح داده
                                    میتونید یه نگاه بندازید

._.Zahra.K. آفلاین
                                    ._.Zahra.K. آفلاین
                                    ._.Zahra.K
                                    ریاضی یازدهم

Akito
                                    ممنوننن آها درسته
                                    متاسفانه فیلما بعد کنکور اون سال حذف میشن و تا سال بعدی نمیمونن
                                    بله من فقط از نظر آموزشی میخوام چون تستو با کتاب تست خودم میزنم

AkitoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

Akito
                                      ممنوننن آها درسته
                                      متاسفانه فیلما بعد کنکور اون سال حذف میشن و تا سال بعدی نمیمونن
                                      بله من فقط از نظر آموزشی میخوام چون تستو با کتاب تست خودم میزنم

AkitoA آفلاین
                                      AkitoA آفلاین
                                      Akito

@_-Zahra-K درسته
                                      خب همون دبیر هایی که معرفی کردم ازشون راضی و ام بهتون پیشنهاد میکنم
                                      فقط برای دروسی که از آقای ثابتی استفاده میکنید، معمولا یه دوره نکته و تست هم کنارش به صورت رایگان خود ایشون پر کردن، که خب سعی کنید حتما اگه فرصت دارید اوناهم ببینید(مخصوصا حسابان)

w.gif

1
                                      • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

Aqua
                                        ممنونمممم
                                        نه اصلا اینجوری نیستم😅
                                        کلاس حضوری و آنلاین برام فرقی نداره فقط دبیر خوب میخوام چون من با تدریس دبیر میفهمم خودخوان از روی درسنامه بخونم مثلاً حسابانو اصلا نمیفهمم
                                        اصفهانم و دبیر حضوری خوب نمی‌شناسم( شاید داشته باشیم ولی نمی‌شناسم)

_ آفلاین
                                        _ آفلاین
                                        __Aqua

@_-Zahra-K
                                        خوبه پس .
                                        ببین تمام دبیرای معروف این موسسات انلاین مثل کلاسینو و تاملند ادمای درجه یکی بودن که معروف شدن
                                        تفاوتش دیگه با خودته ببینی با کدوم حال میکنی بری کلاسش
                                        برو یه چندتا نمونه تدریس از هر کدوم ببین , تصمیم بگیر
                                        ولی من نظر خودم استاد ثابتی و استاد کرمی
                                        اولویتت هم دوره انلاین باشه

2
                                        • _ __Aqua

@_-Zahra-K
                                          خوبه پس .
                                          ببین تمام دبیرای معروف این موسسات انلاین مثل کلاسینو و تاملند ادمای درجه یکی بودن که معروف شدن
                                          تفاوتش دیگه با خودته ببینی با کدوم حال میکنی بری کلاسش
                                          برو یه چندتا نمونه تدریس از هر کدوم ببین , تصمیم بگیر
                                          ولی من نظر خودم استاد ثابتی و استاد کرمی
                                          اولویتت هم دوره انلاین باشه

._.Zahra.K. آفلاین
                                          ._.Zahra.K. آفلاین
                                          ._.Zahra.K
                                          ریاضی یازدهم
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ._.Zahra.K انجام شده

Aqua
                                          ممنوننننم
                                          حتما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه