راهنمایی برای مطالعه ریاضی
-
-
سلام بچه ها،من برای ریاضی جامع منتظری رو میبینم ولی بیشتر از 100قسمته میترسم وقت نشه تست کافی بزنم میخوام از رو خیلی سبز بخونم ولی اقای منتظری راهکارای خیلی خوبتری از کتابها داره
بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟@afsaneh-m اقامنتظری چطوری تدریس میکنن؟
-
@afsaneh-m اقامنتظری چطوری تدریس میکنن؟
-
سلام بچه ها،من برای ریاضی جامع منتظری رو میبینم ولی بیشتر از 100قسمته میترسم وقت نشه تست کافی بزنم میخوام از رو خیلی سبز بخونم ولی اقای منتظری راهکارای خیلی خوبتری از کتابها داره
بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟ -
@afsaneh-m
درسنامه ی خیلی سبز عااالیه..میتونید از روی خیلی سبز بخونید هرجارو که مشکل داشتید و یا متوجه نشدید فیلم ببینید@shiva-tr در بنظرتون کدوم درسته؟؟؟ گفته است:
@afsaneh-m
درسنامه ی خیلی سبز عااالیه..میتونید از روی خیلی سبز بخونید هرجارو که مشکل داشتید و یا متوجه نشدید فیلم ببینیدعزیزم ببین تو خیلی سبز هم حتی تعیین علامت هس ولی منتظری کلا از روی خود تابع علامت رو میگه دیگ نیازی به جدول و چرت و فاان نیس
-
@shiva-tr در بنظرتون کدوم درسته؟؟؟ گفته است:
@afsaneh-m
درسنامه ی خیلی سبز عااالیه..میتونید از روی خیلی سبز بخونید هرجارو که مشکل داشتید و یا متوجه نشدید فیلم ببینیدعزیزم ببین تو خیلی سبز هم حتی تعیین علامت هس ولی منتظری کلا از روی خود تابع علامت رو میگه دیگ نیازی به جدول و چرت و فاان نیس
@afsaneh-m در بنظرتون کدوم درسته؟؟؟ گفته است:
@shiva-tr در بنظرتون کدوم درسته؟؟؟ گفته است:
@afsaneh-m
خب تعیین علامت ک راحته درصد خطاهم کمتره :)))
ولی همیشه نتونی تابع رو رسم کنی
حالا این یه مثال بود ولی درکل میگم خیلی سبزم خوبه و قابل فهمه .. البته اگه مبحث زیادی نمونده خب فیلمارو ببین -
بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟@afsaneh-m سلام، به نظر من دبیر خوبی هستن ولی مشکلی که من میبینم اینه که مدت زمانشون خیلی طولانیه :|
من به جای شما بودم ترجیح میدادم تست بیشتر بزنم تا این که درسنامه بیشتر ببینم. -
بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟@afsaneh-m منتظری