Screenshot (182).png سلام دوستان .
به نظر من در این سوال جواب گزینه ی 1 خواهد بود
پاسخ نامه میگه پس از بریدن نخ ، نیرویی که میله به ظرف وارد میکنه (به خاطر متصل بودنش به جسم) پس از پاره کردن نخ صفر میشه و درنتیجه ترازو در حالت دوم وزن کمتری رو نشون میده
حالا من سوال دارم
پس نیرویی که میله وارد میکرد کجا رفت؟
اولین قدم برای این که متوجه بشید الان کجا ایستادید این هست که بعد از ازمون ببینید چقدر سوالات برای شما سخت بوده یا آسون
امکان داره برخی از سوالات برای شما جزو سوالات شک دا طبقه بندی بشه
برخی سوالات در دسته سوالات مشکل علمی قرار بگیره
و برخی ......
شما باید بدون توجه به این موضوعات برای خودتون تعیین کنید که سوالات ۱۶ اردیبهشت برای شما چه طور بود حتی اگر به جواب درست سوال نرسیدید و ۱۰ تا ۹۰ درصد راه حل رو طی کردید
داخل این تاپیک قصد دارم تک تک راهکار هایی که یک کنکوری بعد از ازمون باید طی کنه تا ازمون بعدی رو بهتر بتونه نتیجه بگیره رو اموژش بدم و تحلیل سوالات رو هم قرار بدم
اما قبل از این موضوع بهتر هست بفهمیم ازمون ۱۶ چقدر برای شما سخت بوده ؟😉
سلام متاسفانه حدود3 تا ازمون میشه که آزمون ها تحلیل نمیشن و حتی بعضی از آزمون های قلم چی دوازدهم رشته ریاضی که قبلا تحلیل شدن تحلیل های رشته تجربی قرارداده شده بارها به پشتیبانی گفتم و جواب درستی نمیدن یا کلا جواب نمیدن و حتی گزینه پاسخ نامناسب و عدم رضایت رو زدم ولی هیچ چیزی تغییر نکرده
و در جواب ها میگن آزمون پیشروی ندتشته تحلیل نمیشه منظور از پیشروی چیه دیگه چیزی نمونده آزمون ها جامع و سوالات ترکیبی هست باید تحلیل بشه تست های جدید نیاز به تحلیل دارن
ما هزینه کردیم عدم تحلیل آزمون به هر بهانه ای غیر قابل قبول
سلام خدمت همه ی آلایی های گل
توو این تاپیک میخوایم راجبه %(#ff0000)[اهمیت تحلیل آزمون] حرف بزنیم
دقت کنید که هدف این تاپیک این نیست که شما آزمونتو اینجا تحلیل کنید
داریم میگیم که چرا تحلیل آزمون اینقد مهمه ؟!! و چرا اینقد براش سهل انگاری می کنیم ؟!!
اینطوری دانش آموزای بیشتری بهتون کمک میکنن😉
و همه هم میتونن راجب این موضوع اینجا حرف بزنند و اشتباهاشونو از کم کاری تحلیل آزمون و...بنویسن یا....
باشد که مفید باشد