هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بچه ها الان یه سوال
کسی اون فرم سلامت رو پر کرده؟
لطفاااا جواب بدید
می ترسم دیر بشه برای ثبت نام ،مخصوصا خوابگاه..پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها الان یه سوال
لطفاااا جواب بدید
می ترسم دیر بشه برای ثبت نام ،مخصوصا خوابگاه.. -
زهرا بنده خدا 2
وَووو
خواهرم چطور تونستی خودتو کنترل کنی ؟پرستو بابایی
حفاظ داره
اون کنترلم میکنه -
@Masoumeh-sh میدونی من چیکار کردم؟تاییدیه تحصیلیمو جای اینکه دبیرستان بگیرم ابتدایی گرفتم؟میدونی چی شده؟این مستقیم رفته دانشگاه احتمالن.میدونی جیه؟من دیگه هیچ گوهی نمیتونم بخپرم و میدونی چیه؟صد تومنم به چوخ رفت
-
بچه ها الان یه سوال
لطفاااا جواب بدید
می ترسم دیر بشه برای ثبت نام ،مخصوصا خوابگاه..پرستو بابایی نه والا پر نکردم
چطور؟ -
برین گمشین
-
طوری نیست عوضش دانشگاه راه میری با انگشت نشونت میدن میگن این مخه. از ابتدایی اومده دانشگاه.
-
پرستو بابایی کلا اکانتم پرید اولش میتونستم ببینم چی بهم میگین ولی اصن نمیشد بهتون پیام بدم
حتی با کامپیوترم خواستم اکانت بسازم ولی باز نیاورد
اون موقع کائنات دست به دست داده بودن من اینجا نباشم
️
thv_qv
وای یعنی می دیدی ما رو ؟
عیبی نداره️
چی شد بالاخره کنکورت امسال؟ -
@Masoumeh-sh میدونی من چیکار کردم؟تاییدیه تحصیلیمو جای اینکه دبیرستان بگیرم ابتدایی گرفتم؟میدونی چی شده؟این مستقیم رفته دانشگاه احتمالن.میدونی جیه؟من دیگه هیچ گوهی نمیتونم بخپرم و میدونی چیه؟صد تومنم به چوخ رفت
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب ندیدی مقطع و اینا چی نوشته؟نمره و معدل نداشته؟؟
-
جهشی خونده
-
Blue28
وای
وای ببخشید -
طوری نیست عوضش دانشگاه راه میری با انگشت نشونت میدن میگن این مخه. از ابتدایی اومده دانشگاه.
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آقا عالی
-
@danial-hosseiny
موجود جهش یافته است -
پرستو بابایی
من کاری به تخت ندارم. درمورد تحت صحبت میکنم@danial-hosseiny
وای من اصلا متوجه نشدم -
وای هم اتاقیم رد داده
برا شفاش دعا کنید -
پرستو بابایی نه والا پر نکردم
چطور؟Akito
ترسیدم گفتم شاید واقعا لازم باشه
اگه لازم نیست که واقعا انجام ندم
چکاب کامل خودش ۸۰۰ تومن +چشم پزشکی هم ۲۰۰ تومن
اگه الزامی نیست چرا باید انجام بدم؟ -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب ندیدی مقطع و اینا چی نوشته؟نمره و معدل نداشته؟؟
-
thv_qv mnaghavi
-
وای هم اتاقیم رد داده
برا شفاش دعا کنیدزهرا بنده خدا 2 براا شفای منن دعاا کننن