هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
جدی تاییدیه تحصیلی همینه دیگه !
ببین دانشگاهت میخواد بدونه که تو واقعا دیپلم داری یا داری دروغ میگی ! بعد میگه برو از آموزش پرورش یه تاییدیه بگیر
حالا میری پیش اموزش پرورش میگه میخوای من بهت تاییدیه بدم که تو توی سیستم ما درس خوندی ؟ خب پس 100 تومن بده تا بگم
-
بچه ها داستان تاییده تحصیلی چیه باز، شما گرفتین؟
پرستو بابایی
@Maaah مگه دانشگاه تون فرم ثبت نامش باز شده؟
-
Maaah جالبه
یه سوال
میگم این الان شامل ماهم میشه دیگه، یا فقط برای دامپزشکاست؟
بنظر خودم شامل ماهم میشه -
Maaah جالبه
یه سوال
میگم این الان شامل ماهم میشه دیگه، یا فقط برای دامپزشکاست؟
بنظر خودم شامل ماهم میشه -
Maaah آها درسته
یه دقه شک کردم گفتم شاید منظورش فقط دامپزشکیه
خدایی واسه چی دکتری عمومی دامپزشکی و کل کارشناسی ها یه فرم ثبت نام داشته باشن:/ -
jahad_121
با هلیکوپتر برو -
سلام کسی اینجا هست که فردوسی مشهد بخونه؟
چندتا سوال درباره خوابگاه داشتم
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء -
هیچی به اندازه رانندگی پشت فرمون و همزمان گوش کردن آهنگای مورد علاقه ام بهم نمیچسبه
-
سلام کسی اینجا هست که فردوسی مشهد بخونه؟
چندتا سوال درباره خوابگاه داشتم
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء@Z-ns دانشگاهش نزدیک خونه ماس، از لحاظ موقعیت سوال داری از من بپرس
-
Maaah آها درسته
یه دقه شک کردم گفتم شاید منظورش فقط دامپزشکیه
خدایی واسه چی دکتری عمومی دامپزشکی و کل کارشناسی ها یه فرم ثبت نام داشته باشن:/ -
@ma-a نابغه ای هستن واسه خودشون
این نقشه هم دانشگاه داده که حتی خودشونم نمیدونن ساختمون شماره ۸ چی هست
-
Maaah ببخشید تاییدیه رو آنلاین میشه گرقت؟
از چه سایتی؟ -
Akito
تاییدیه تحصیلی ورودیهای ۱۴۰۳ رو از کجا بگیرم
️
کلیه پذیرفتهشدگان جدید الورود دانشگاه آزاد لازم است برای اخذ تاییدیه تحصیلی، به سامانه تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش به نشانی emt.medu.ir مراجعه کنند.
داوطلبان برای ثبتنام میتوانند، با مشخص کردن نظام آموزشی، سوابق تحصیلی و پرداخت هزینه ثبتنام، اقدام به دریافت کد پیگیری نموده و در نهایت کد پیگیری را به واحد دانشگاهی خود ارائه نمایند.
-
@ma-a نابغه ای هستن واسه خودشون
این نقشه هم دانشگاه داده که حتی خودشونم نمیدونن ساختمون شماره ۸ چی هست
-
Akito
تاییدیه تحصیلی ورودیهای ۱۴۰۳ رو از کجا بگیرم
️
کلیه پذیرفتهشدگان جدید الورود دانشگاه آزاد لازم است برای اخذ تاییدیه تحصیلی، به سامانه تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش به نشانی emt.medu.ir مراجعه کنند.
داوطلبان برای ثبتنام میتوانند، با مشخص کردن نظام آموزشی، سوابق تحصیلی و پرداخت هزینه ثبتنام، اقدام به دریافت کد پیگیری نموده و در نهایت کد پیگیری را به واحد دانشگاهی خود ارائه نمایند.
-
@ma-a دقیقا