هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah
اصل هم بگیرید
و کپی برابر اصل ش کنید اون کپی رو تحویل دانشگاه بدید
مدیر مدرسه مون گفت موقت رو نمی خواد دانشگاه الان برای ثبت نام غیر حضوری احتمالا مشکلی نباشه ولی حضوری نیازه همون اصل (کپی برابر اصل ش رو بدید دانشگاه اصلش دست خودتون باشه چون شاید دانشگاه گم کنه بعدا برای مدارک بالا تر ون به مشکل نخورید) -
_MILAD_
سازمان مالیات ما رو موظف به دریافت و پرداخت 10 درصد مالیات بر ارزش افزوده کرده
و ما این رو شفاف و جدا به فاکتور خرید اضافه می کنیم و نیومدیم روی قیمت محصول بذاریم
کد تخفیف ها هم به صورت بازه ای در کمپین و جشنواره هامون درصد متفاوتی داره و ربطی به مبلغ مالیات نداره ممکنه از این ۱۰ درصد کمتر یا بیشتر باشه هیچ ربطی به این ندارهحتی وقتی کارت هدیه ۱۰۰ تومنی به بچه ها هدیه داده میشه از فاکتور ۱۱۰ تومن کم می کنه که اون ۱۰ درصدش رو هم شامل میشه
کلا روی مبلغ بعد از اعمال تخفیف ۱۰٪ به عنوان مالیات بر ارزش افزوده اضافه میشه@M-an نمیدونم پس منم که فکر میکنم این سیاست بیخودیه.
یعنی یه قیمت سرراست نمیبینی همون چیزی که هستو یا مثلا نمیدونم ثبت نام کن توی فلان دوره بعد توپرانتز (اقساطی). خب مستقیم بنویسید قیمت دوره فلان شما الان یکی بهت پکیجو معرفی کنه قیمت تو سایتو میگینمیای بگی قیمت اصل فلان است مالیات ارزش افزوده هم فلان والا این شفاف سازی نیست اسمش.
البته من الان نظر میدم والا مشکلمم خیلی از نظر مالیش نیست چون خودم دوره کنکورم کلی خرید کردم و معرفی کردم مشکلم قیمت گذاری های جدید آلاست. که اگه الان به کسی بگی آلا قبلا میگفته رایگان است و رایگان خواهد ماند بهت میخندن . این پکیجم برای خودم نمیخواستم بخرم به اقوام معرفی کردم تعجب کردم -
-
Aqua منطقی نیست
-
Maaah
اصل هم بگیرید
و کپی برابر اصل ش کنید اون کپی رو تحویل دانشگاه بدید
مدیر مدرسه مون گفت موقت رو نمی خواد دانشگاه الان برای ثبت نام غیر حضوری احتمالا مشکلی نباشه ولی حضوری نیازه همون اصل (کپی برابر اصل ش رو بدید دانشگاه اصلش دست خودتون باشه چون شاید دانشگاه گم کنه بعدا برای مدارک بالا تر ون به مشکل نخورید) -
قول میدم اعداد فرد رو هم دوست داشته باشم...
-
با دختری که سرت حسودی میکنه، دعوا میکنی؟؟
باید براش بمیری احمق
بمیر لعنتی ولی باهام دعوا نکن
-
گرسنگی مفرط
-
لعنتی دلم نمیخواد به اون مدرسه کذایی برگردم
-
Akito اینو پارسال بهم دادن
-
Maaah آره
-
Akito
اینطوریه بالاش -
Blue28 خب پس امسال حتما دیپلم بهت دادن...
-
Blue28 واو چه باحاله
-
فقط بهم مدرسه گفت یک میلیون و نهصد بدهی داری پولو بده اول
منم گفتم بابا بخدا من تسویه کردم
پ.ن کادر مدرسه عپض شده بود -
فقط بهم مدرسه گفت یک میلیون و نهصد بدهی داری پولو بده اول
منم گفتم بابا بخدا من تسویه کردم
پ.ن کادر مدرسه عپض شده بودBlue28 برگام...
-
Maaah آره همینجوری دادن.من اصلن رفته بودم مدرسه برای کار دیگه
بعد دیگه اینم گرفتم بعد اثرانگشت و امضا از مامانم گرفتن