هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
همون بهتر که نمیشه همشو خوند
نباید هم بخونی اخه چیههه این🫠
منم باید یه جزوه گوارش بنویسم اصلا حوصلهش ندارم...استاد با سرعت نوور صحبت میکنه و پاورش هم خیلی زیاده🫠🫠
بهرحال دور و برتون آدم وجود داره...ما دورمون گلهی گوسفند و سگ رد میشه🫠🫠
تازه خیلی وقتا آب و برق هم قطع میشه دیگه فقط باید یه قبر بکنی همونجا خودتو زنده به گور کنی
دیگه شما که با این سرعت عملت فک نمیکنم کارت به التماس بکشه، همهی واحدا رو قبل از اینکه بقیه به فکرشون خطور کنه برداشتی
خب همون کلمه که معنی خوبی نداره و نمیدونم چیه تو امتحان تغذیهی الانم🫠وسط نوشتنش برقا رفت خود خدا هم گفت گور باباش ننویس
ما گوربهههه زیاده
دور از جون حالا
نههه اتفاقا آزمایشگاه بهم نرسید
یه 4 واحد عملی یک واحدی رو عقبم چون آزمایشگاه خیلی بد میدن با یه مدیر گروه کوپه اوغلی...
امتحان تغذیه؟Succinate
نشانههای الهی از در و دیوار میباره
گربهها باحالن
یه بار داشتم تو پارک راه میرفتم یه گربههه همچین اومد سمتم خودشو میمالید ولم نمیکرد...نمیدونم منو با کی اشتباه گرفته بود ولی تا حالا تو عمرم اونقدر صمیمیت از یک موجود زنده نگرفته بودم
مشکلات عجیبی داری
ما گاهی که تایم آزمایشگاه بد بود یا حوصله نداشتیم بریم، میپیچوندیم با یه گروه دیگه میرفتیمیه بارم حوصلمون سر رفته بود با مسئول آزمایشگاه تصمیم گرفتیم کارای جدید بکنیم، انگشتمون میبریدیم خونو میداشتیم رو لام زیر میکروسکوپ نگاه میکردیم خیییلی باحال بود
هرچی بیشتر بررسی میکنم میبینم بیشتر غلط دارم...امیدوارم که پاس شم🫠
هیچ جزوهی درست و حسابیای نداشت واقعا بد بود -
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
با
-
خبری از ترمیم نشد ...
پیر شدیم ... -
جینسجصپسجسپکزکیپ
-
ظهر غذا باید کوکوسبزی میبود تن ماهی دادن
شام فکر میکردم قرمه سبریه فهمیدم الان کرفسه
الان گریهههه میکنمممممم -
_ Reza _
نه
دوست پدرم جراح عمومیه آمپول زدن یا سرم زدن بلد نیست
حتی دوران استاژری هم گفتن نمیبرن بیمارستان نهایتا یک جلسه -
_ Reza _
خوش به حالتون کدوم بیمارستان میرین؟
عما چوکسیمه د آناتومی
دوشنبه از ساعت ۸ تا ۲ آناتومی داشتیم -
من آدم پرتوقعی نیستم
درک میکنم که ممکنه روز ها و ماه ها حتی با کسی در ارتباط نباشی چون درگیری های خودت رو داری
اما وقتی میبینم فقط هر زمان خودت حرف خاصی داری میای و وقتی سردی جواب دادنت و تو پیامات میفهمم
میفهمم که باید ازت دور بشم
حتی اگه من مقصر باشم:) -
بالای ورقه امتحانیم نوشته بودم
و نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست نورو
بعد معلم اینطوریه که اره حس میکنی این شعر باعث میشه نمره بالا بگیری واسه همین 20 گرفتی؟
خواهر من چیزی میزنی..چرا باید یه شعر باع شده علم من زیر سوال بره
عزیزم این شعر حس خوبی بهم میده .این شعر واقعیته .این شعر قشنگه. خواننده این شعر صداش قشنگه
همه چی رو اوکی میکنه بفهم ربطی به نمره نداره -
گل من چندین منشین غمگین شام محنت بسر آمد
سر و دست افشان غم دل بنشان غمخوارت از سفر آمد -
درس هماتو استادم گنگ صحبت کنه خب معلومه که هوش مصنوعیم کم میاره
هرجا یکم تلفظ کلمه سخته استاد میذاره رو دور تند که قشششششنگ معلوم نباشه چی میگهپیروز در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درس هماتو استادم گنگ صحبت کنه خب معلومه که هوش مصنوعیم کم میاره
هرجا یکم تلفظ کلمه سخته استاد میذاره رو دور تند که قشششششنگ معلوم نباشه چی میگهواای کا دانشجویی من خلاصه شد در جزوه نوشتن از روی ویس
🥲
اخرشم اونایی کامل میشدن که اصلا جزوه نداشتن