هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
🫶منم دارم بیوشیمی میخونم
-
-
...Oh no
...It's all done now
I'm wrecked
I have done the stupid thing already
And there isn't any forgiveness for me -
...All these days
...And now -
به اینترنت دانشگاه وصل شدم عجب سرعتی داره
-
وقتی به کسی کادو میدم بیشتر از خودش ذوق دارم:))))
-
دخترا کلا اگ سنتون از ۲۰ ب بالا هس
پیشنهاد میکنم دوره های دکتر فرزانه فردین فر رو تهیه کنید
چندین تا دوره داره
دوره پیش از ازدواج ک این کلا مخصوص دخترای مجرده
دوره مهارت های زندگی
دوره ارتباط با خانواده همسر
خیلی دوره داره
تخفیف های خیلی خوبی هم میزاره اکثر اوقات
قیمتاش نسبت ب خیلی از مشاور ها و دوره های دیگ بهتره
خلاصه که تهیه کنید . -
انقدر خواب م میاد چشامم داره می سوزه عجیبه
هعی سر کلاس ریاضی خواب نرم
یک ساعت دیگه است ولی الان نمی تونم بخوابم باید جزوه شو بخونمنشستم تو کلاس شیمی تاریکم هستتتتت
-
MSina در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
۶ ماهگی تا یکی دو سالگیشون خدااااس
عشقننننن🥰🥰بعضی وقتام هست هرکار میکنی کیفیت خوبی ازش در نمیاد...بعد میگه دوباره بگیر این خوب نیست...خوب کیفیت لامت ۲۴۰pعه من چیکار کنم دیگه ازین بهتر نمیشه🫠🫠
با (چی) شروع میشهنه پس اینی که من فکر میکنم نیست...میرم ببینم چیه که با چی شروع میشه به خیار میرسه
️
کلا بچه دوست دارم حیف که دیگه بچه ای تو فامیل نیست همه بزرگ شدن...
دیدی میکروسکوپ کثیفه؟؟انگار یکی به لنز و عدسی و همه چی انگشت چرب مالیده
انقدر بدم میااااد
یا می بینم طرف بلد نیست میکروسکوپ تنظیم کنه دیوونه میشم واقعا با همون میکروسکوپ بزنم تو سرش
دیگه ترم 4 و 5 ای چی چی بلد نیستی
یهو انقدر اون صفحه رو با ماکرو میارن بالا بعد با شتاب و سرعت انگار شوماخری چیزین...تپ لام شون می شکنه آخر سر
نه داداش بیخیSuccinate
اتفاقا پسرعمم یه دختر کوچولو داره که داره یه سالش میشه اننننقدر خوووبه گوگولیهههه
یه بار بغلم کرده بودمش انقدر باهم صمیمی شده بودیم دیگه نمیرفت پیش مامانش جدا نمیشد ازم
میکروسکوپ کثیف واقعا عذااابه...اصلنم کار سختی نیس، بالاخره یکم بچرخونی بالا پایین کنی دستت میاد، بلد بودن نداره اخه🫠ولی اعتراف میکنم یه بار لام شکستم
️
️اونم نمیدونم چیشد حواسم نبود میکرو رو میخواستم بچرخونم اشتباهی ماکرو رو چرخوندم🥲
بعدا ها میپرسم ببینم چیهو اینجور چیزا متاسفانه یا خوشبختانه خیلی خوب تو ذهنم میمونه اصلا فکر نکن که مثلا بعد یک یا دو سال فراموش میکنم
-
سلام
بچه ها کسی به استاد ایمنی دسترسی داره؟
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
MSina
اگه میتونید یه سوال میخواستم برام بپرسید...
جوابشو تو نت پیدا نمیکنمزهرا بنده خدا 2 سلام
بفرمایید سوالتون چیه؟ -
Succinate
اتفاقا پسرعمم یه دختر کوچولو داره که داره یه سالش میشه اننننقدر خوووبه گوگولیهههه
یه بار بغلم کرده بودمش انقدر باهم صمیمی شده بودیم دیگه نمیرفت پیش مامانش جدا نمیشد ازم
میکروسکوپ کثیف واقعا عذااابه...اصلنم کار سختی نیس، بالاخره یکم بچرخونی بالا پایین کنی دستت میاد، بلد بودن نداره اخه🫠ولی اعتراف میکنم یه بار لام شکستم
️
️اونم نمیدونم چیشد حواسم نبود میکرو رو میخواستم بچرخونم اشتباهی ماکرو رو چرخوندم🥲
بعدا ها میپرسم ببینم چیهو اینجور چیزا متاسفانه یا خوشبختانه خیلی خوب تو ذهنم میمونه اصلا فکر نکن که مثلا بعد یک یا دو سال فراموش میکنم
ولی پسربچه ها بامزه ترن🤌
مگه نه مریم ؟
Blue28 -
ولی پسربچه ها بامزه ترن🤌
مگه نه مریم ؟
Blue28@Sally
یه نینی پسر هم داشتیم تو فامیل
الان دیگه بزرگ شده فک کنم دو سه سال یا بیشتر
اونم کوچیکتر بود خیییییلی خوووووب بود
انقدر تپل بود که نگو
یه لپ گنده که دست و پا در آورده بود(هنوزم البته لپاش بزرگه)