هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کرج که بودیم «دانش آموز انتقالی از ژاپن به یکی از مدارس اون گوشه کنار های تهران که فارسی خوب بلد نباشه و یهویی اتفاقی بیاد از من که تو ماشین نشستم ساعت رو به ژاپنی بپرسه و منم به ژاپنی جوابش بدم و اونم تعجب کنه که از کجا فهمیدم چی میگه» ندیدیم
از اونجایی که شیراز نمیتونم سوار ماشین شم
ایشالا تو دانشکده «یه دختر ژاپنی که از دانشگاه توکیو انتقالی گرفته اومده دانشگاه شیراز رشته مهندسی مکانیک و به فارسی خیلی وارد نیست و سعی میکنه برای مراحل ثبت نامش از یه نفر کمک بگیره ولی طرف مقابل نمیفهمه اون چی میگه و یهو من میگم فلان کارو کن و اونم خوشحال میشه که ینفر حرفاشو میفهمه» ببینم -
کرج که بودیم «دانش آموز انتقالی از ژاپن به یکی از مدارس اون گوشه کنار های تهران که فارسی خوب بلد نباشه و یهویی اتفاقی بیاد از من که تو ماشین نشستم ساعت رو به ژاپنی بپرسه و منم به ژاپنی جوابش بدم و اونم تعجب کنه که از کجا فهمیدم چی میگه» ندیدیم
از اونجایی که شیراز نمیتونم سوار ماشین شم
ایشالا تو دانشکده «یه دختر ژاپنی که از دانشگاه توکیو انتقالی گرفته اومده دانشگاه شیراز رشته مهندسی مکانیک و به فارسی خیلی وارد نیست و سعی میکنه برای مراحل ثبت نامش از یه نفر کمک بگیره ولی طرف مقابل نمیفهمه اون چی میگه و یهو من میگم فلان کارو کن و اونم خوشحال میشه که ینفر حرفاشو میفهمه» ببینم -
واقن دختر ژاپنی میخواد؟
-
چرا سلایق عوض شده
-
بابا لنتی قیافت نمیخپره به کاواییا
-
Zahra2020
مهم اینه ژاپنی باشه -
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
من امده ام وای وای
من ااامده ام
️
-
این پست پاک شده!
-
من امده ام وای وای
من ااامده ام
️
Michael Vey خوش آمدی
-
طحالش رو درآورد گذاشت توی سینی🫡 -
مِهردُخت ۲۳درصد
-
چون دکتر کیم بدون سی تی اسکن جراحی رو انجام داد حتی با اینکه خیلی موفقیت آمیز بود الان کلی بهش اتهام زدن
یعنی باید میذاشت میمرد؟
#تودلی -
یه سری از جراح های معروف جراحی های پر ریسک رو انجام نمیدن که شهرت شون کم نشه
#تودلی