هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mahdi-ek چ خوابگاه خوب و به فکری :>
ما دهن باز کنیم میگن ما که تو دفترچه زده بودیم فاقد خوابگاه و هیچ تعهدی برای خوابگاه بهتون نمیدیم. واسه چی اومدین :>>>>>>>Michael Vey مشکل دانشجوعا نیستن، مشکل مسئولای خوابگاههه. هم تنبلن هم بداخلاق
-
Michael Vey چراااا؟ هماستانیا یا همشهریا که باید بیشتر هوای همو داشته باشن :////////////
-
Michael Vey چراااا؟ هماستانیا یا همشهریا که باید بیشتر هوای همو داشته باشن :////////////
Maaah :>>>>>>>>>>>>>
حالا میفهمی حسمو که چرا دیروز با گریه از اونجا برگشتم خونم؟ :>>
واقعا بهم بر خورد واقعااا.. د اخه لعنتی تو هم استانیمی مثلا اخه چته.. مگه میشه اتاقی ک هستی رو پر نکنن خالی بزارن ک شما تخت پایین بخوابین وسیله هاتونو بزارین رو تخت بالا؟! -
باز مامانباباش رفتن مسافرت، مهمونی گرفت :)))
-
Michael Vey مشکل دانشجوعا نیستن، مشکل مسئولای خوابگاههه. هم تنبلن هم بداخلاق
Maaah ن مشکل همون مسئولاست که مغز ندارن بفهمن
وجدان اینا که کلا ندارن... پشتشون به عبارت فاقد خوابگاه گرمه بعد سگشونم نمیزارن همچین جایی بمونه -
واقعا بهم بر خورد واقعااا.. د اخه لعنتی تو هم استانیمی مثلا اخه چته.. مگه میشه اتاقی ک هستی رو پر نکنن خالی بزارن ک شما تخت پایین بخوابین وسیله هاتونو بزارین رو تخت بالا؟!Michael Vey دوران خوابگاه دوران خوبیه
ولی متاسفانه کاملا مربوط به اینه هم اتاقی هات چه آدمایین ،
میتونی خودتم عوض کنی ها ... میتونی بری با مدیریت خوابگاه حرف بزنی اتاقت عوض بشه -
خب کمتر کن صداشو، الان دیوارا میریزه پایین
-
Maaah ن مشکل همون مسئولاست که مغز ندارن بفهمن
وجدان اینا که کلا ندارن... پشتشون به عبارت فاقد خوابگاه گرمه بعد سگشونم نمیزارن همچین جایی بمونهMichael Vey بچه ها شبانه دانشگاه ما داخل نماز خونه آن://
نمیدونم به چه امیدی منتظرن، ما که روزانه ایم تخت کافی نداریمالان یه جنوبی داریم رو زمین میخوابه البته قرار گذاشتیم هفتگی بچرخه
-
Michael Vey دوران خوابگاه دوران خوبیه
ولی متاسفانه کاملا مربوط به اینه هم اتاقی هات چه آدمایین ،
میتونی خودتم عوض کنی ها ... میتونی بری با مدیریت خوابگاه حرف بزنی اتاقت عوض بشه@mahdi-ek نمیدونم فعلا ک ی اتاق دیگه گرفتم ولی هنوز نرفتم اونجا بمونم فقط وسیله هامو گذاشتم
اما خلاصه وضعیت اینه ک فقط من و یکی دیگه ورودی جدید پزشکییم. من مازندرانی اون تهرانی
بقیه نمیدونم کجایین اما همشون رشته های دیگه ای هستن و ترم بالایی
فقطم با دو نفرشون اشنا شدم ک یکیش بد نبود یکی دیگه غر میزد از حضورمون -
Michael Vey بچه ها شبانه دانشگاه ما داخل نماز خونه آن://
نمیدونم به چه امیدی منتظرن، ما که روزانه ایم تخت کافی نداریمالان یه جنوبی داریم رو زمین میخوابه البته قرار گذاشتیم هفتگی بچرخه
@mahdi-ek هعیی کاش منم میرفتم تو نمازخونه اصلا
-
مهموناشم چقدر جیغ میزنن، قربونت برم حنجرهت چی پس؟
-
@mahdi-ek نمیدونم فعلا ک ی اتاق دیگه گرفتم ولی هنوز نرفتم اونجا بمونم فقط وسیله هامو گذاشتم
اما خلاصه وضعیت اینه ک فقط من و یکی دیگه ورودی جدید پزشکییم. من مازندرانی اون تهرانی
بقیه نمیدونم کجایین اما همشون رشته های دیگه ای هستن و ترم بالایی
فقطم با دو نفرشون اشنا شدم ک یکیش بد نبود یکی دیگه غر میزد از حضورمونMichael Vey نمیدونی چه شهرین؟
من کم مونده با خانواده هم اتاقی هام آشنا بشم -
Michael Vey نمیدونی چه شهرین؟
من کم مونده با خانواده هم اتاقی هام آشنا بشم@mahdi-ek اونا دانشگاه بودن من فقط دو نفرو تو اتاق دیدم اونم کمتر از یه ربع
-
واقعا بهم بر خورد واقعااا.. د اخه لعنتی تو هم استانیمی مثلا اخه چته.. مگه میشه اتاقی ک هستی رو پر نکنن خالی بزارن ک شما تخت پایین بخوابین وسیله هاتونو بزارین رو تخت بالا؟!Michael Vey بخدا من تعجب کردم آخه
عیبی نداره، ولش کن. حسودی میکنن بهت -
Michael Vey بچه ها شبانه دانشگاه ما داخل نماز خونه آن://
@mahdi-ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها شبانه دانشگاه ما داخل نماز خونه آن
دانشگاه دولتی منم، به هیچ وجه به شبانه ها خوابگاه نداد
یعنی گریه زاری ولی گفتن نه برو خوابگاههای دیگع -
Aqua دقییییییییقا
گفتم دیگ یکیش سریع رفت پیش مسئول شکایت کرد که چرا جدیدیا رو گذاشتین با ما
اخه ما هم دلمون نمیخواد مزاحم شما بشیم از خدامونه بریم ی اتاقی ک لااقل هم رشته ک نیستیم هم ورودی باشیم.. این چ وضعیهMichael Vey آره واقعا
حالا اون دانشجوها هم دیگه زیادی بد جنسی میکنن
نمیدونم چی تو مغزشون گذشته این کارو میکنن -
@mahdi-ek اونا دانشگاه بودن من فقط دو نفرو تو اتاق دیدم اونم کمتر از یه ربع
Michael Vey من ولی خیلی خوشحال میشم هماتاقیامو میبینم، حتی کمکشونم میکنم. امروزم با همکلاسیم تو اتوبوس خونه دوست شدم تازه اون ۲۶ سالهش بود. نمیدونم چرا اینا اینجورین
تازه از بقیه رشتههام کسی باشه کلیییی گرم میگیرم 🥲 -
سلام