هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mahdi-ek ساعت یازده اینام میخوابن
آدما سر و صدا کنی هم نیستن آرومن، سیگاری هم نیستن
یکم از معیار های من بالاتر بود حالا به نقطه کمال گرایی دارم میرسم
ولی اتاق رندوم جالبیه
نظر شما چیهزهرا بنده خدا 2 ، آشپزی بلد نیستن ( البته نه اینکه خودم بلدم )
@mahdi-ek
نمیدونم نرمال خوابگاه پسرا دقیقا چه جوریه(تصورم اینی که گفتید نبود...هرچند میدونم آدمای این مدلیم هستن ولی اینکه گفتید همه سر ظرف شستن تعارف میکردن جالب بود...)
احساس کردم زیادی خوب و تمیز و مودب و با شعورن بچه های اتاقتون...
البته که بذارید زمان بگذره بیشتر باهم آشنا شید
فعلا که همه چی خوب به نظر میاد... -
روز یکشنبه خانوم دکتر و آقای باقری رفتن مسافرت، روز دوشنبه بازرس اومد سراغ خانوم دکتر رو گرفت
گفتیم کاری پیش اومد براش مجبور شد بره شیراز
بعد زنگ زد به خانوم دکتر گفت باید برا وقتایی که داروخونه نیستی مسئول فنی جایگزین خودت کنی، اونم گفت که یه دفعهای شد و بازرسه گفت طوری نیست من خودم از فردا براتون مسئول فنی میفرستم -
Aqua
آره آره!
باید اصلاح میکردم
دو نفر ترک فعلا یافتم اینجا
که یه نفرشون میگفته آره همچین چیزی در کل هست
ولی نه به شدت اینی که این دخترخانم میگفت
خونوادهی دختره خیلییی تعصب داشتن
فک کنم دو نفری که گفتم
ترکِ خاصی بودن(یعنی دوتاشون از یه گروه از ترک ها و از یه شهرم هستن)
میگم اون یکیه در این حد نبودن...زهرا بنده خدا 2
در کل آره چون اون تفکرات قدیمی حاکم هنوز بعضی جاها هست ولی بیشتر برمیگرده به خود خانواده و اخلاقشون -
تهش چند سال دیگه میشینم با بچه هام حرف میزنم میگم من این روزا رو گذروندم و الان اونی شدم که میخواستم
@AmirBarsam آخی
-
زهرا بنده خدا 2
میدونستی آسیا شرقی و اروپا cousine مخصوصا پسر عمو و دخترعمو رو به عنوان خواهر و برادر میدونن و حتی دچار شوکه فرهنگی میشن وقتی بهشون بگی تو ایرانه خیلی رایجه که باهم ازدواج کنن
اصلا ازدواج فامیلی نه تنها ایراد اخلاقی داره بلکه ممکنه مشکل ژنتیکی برای بچه شون پیش میاد@Sally
آره مشکلات ژنتیکیش رو شنیده بودم
که آزمایشا و مشاوره های پیش از ازدواجم اونقدرا کمک کننده نیستن
خوبه!ولی کلی مشکل ژنتیکی هست که ممکنه بچه دچارشون بشه و قابل پیش بینی نباشن... -
خانوم اکبری میگفت پارسال تو اینستاگرام یه دکتر داروساز دنبال مسئول فنی میگشت برا داروخونهش با حقوق ساعتی 300,000 تومن
الان اگه دوبرابر شده باشه این مبلغ طرف با 4 ساعت اینجوری کار کردن سرجمع 2/400 پول میگیره
اونوقت منِ تکنسین چند روز و چند ساعت باید برا این مبلغ بدوعم؟ -
زهرا بنده خدا 2
در کل آره چون اون تفکرات قدیمی حاکم هنوز بعضی جاها هست ولی بیشتر برمیگرده به خود خانواده و اخلاقشونAqua
آره درسته...
ولی دلم سوخت
اینجوری بود که میرم با مامانم حرف بزنم قانعش کنم
میگه من کاری ندارم هرچی بابات بگه
️
-
خانوم اکبری میگفت پارسال تو اینستاگرام یه دکتر داروساز دنبال مسئول فنی میگشت برا داروخونهش با حقوق ساعتی 300,000 تومن
الان اگه دوبرابر شده باشه این مبلغ طرف با 4 ساعت اینجوری کار کردن سرجمع 2/400 پول میگیره
اونوقت منِ تکنسین چند روز و چند ساعت باید برا این مبلغ بدوعم؟@AmirBarsam
ببخشید شما دورهی نسخه خوانی و اینا شرکت کردین؟ -
@AmirBarsam
ببخشید شما دورهی نسخه خوانی و اینا شرکت کردین؟زهرا بنده خدا 2 سلام پارسال یه دوره با عنوان دستیار قفسه چین داروخونه شرکت کردم که توش معرفی داروهایی بود که تو داروخونه هست
فکر کنم اونی که شما میگین کلاساش فرق داره یعنی کامل و جامعتره
ولی برا کار تو داروخونه همونی که من گذروندم کافیه -
Aqua داییم به مامانم گفته بود یه دوتا داروخونه ها تو مرکز شهر نیرو میخوان
خواهر یکی از دخترای داروخونه خودمون همونجا کار میکنه
حالا امروز گفتم زنگ بزنه به خواهرش که خواهرش با دکتر اونجا حرف بزنه ببینه اوکیه اگه اوکیه که من نامه و سفته رو بگیرم -
زهرا بنده خدا 2 سلام پارسال یه دوره با عنوان دستیار قفسه چین داروخونه شرکت کردم که توش معرفی داروهایی بود که تو داروخونه هست
فکر کنم اونی که شما میگین کلاساش فرق داره یعنی کامل و جامعتره
ولی برا کار تو داروخونه همونی که من گذروندم کافیه@AmirBarsam
ببخشید سلامکجا این دوره ها برگزار میشن؟
از طرف کی و هزینه و طول دوره اش چقدره؟
و حقوقش؟
(هر کدوم رو دوست ندارید جواب ندین)
-
Michael Vey بخدا من تعجب کردم آخه
عیبی نداره، ولش کن. حسودی میکنن بهتMaaah اخه بی معنیه این کارا... امیدوارم همه چی درست شه جمعه ک رفتم خوابگاه و باهم کنار بیایم :>
-